| |
| Yazar |
Mesaj |
prenses hotaru

Üye

Kayıt: 14 Tem 2009 Mesajlar: 57 Ünvan: Prenses Nerden: osmaniye/merkez Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bence olsun güzel olur
_________________ soilormoon geceyıldızı
soilormoon mars
|
|
 |
|
 |
Alkantikerec

Yeni Üye

Kayıt: 16 Tem 2009 Mesajlar: 31 Nerden: Diyarbakır Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
İnşallah çıkar.Artık herkes Sailor moon oynasın isterim.  _________________ ELİMDE BİR KILIÇ,KALBİMDE BİR KALKAN,VER ELİNİ BALKAN,ÇÜNKÜ ADIM ALKAN.
|
|
 |
|
 |
damLa_Ra

Üye

Kayıt: 17 Oca 2009 Mesajlar: 61 Ünvan: Prenses Nerden: ~ Venüs Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Sizce güzel mi olur?
- Tabiki de güzel olur *-*
Soru mu bu
Oynanabilir mi?
-Oynanılır.Tabiki
İlgi görür mü?
- Hemde nasıll *-*
Siz yapsaydınız nasıl yapardınız?
- Şimde *-*
Karakterlerin hepsi olsa renk seçilse sonra cımağ gezegenini seçsen falan *-*
metin 2 gibi olsa iyi olur aslında XD _________________
|
|
 |
|
 |
venusyıldızı

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 23 Eyl 2009 Mesajlar: 526 Ünvan: Prenses Puan: 450 Nerden: İstanbul demek isterdim ama .... Teşekkür: 17 Durumu: Çevrimiçi
|
|
|
bu oyun projesi ne oldu bilen var mı arkadaşlar oyunlar bölümüne baktım ama göremedim sanki.gözümden kaçmış da olabilir
En son venusyıldızı tarafından 25 Eyl 2009 23:55 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
 |
|
 |
JEANNE D'ARC

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 01 Mar 2009 Mesajlar: 1051 Ünvan: Prenses Puan: 400 Nerden: Ölümün Sessizliğinden... Teşekkür: 14 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
evet ne oldu _________________ By Daydream...
Son kez!Parla!
|
|
 |
|
 |
venusyıldızı

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 23 Eyl 2009 Mesajlar: 526 Ünvan: Prenses Puan: 450 Nerden: İstanbul demek isterdim ama .... Teşekkür: 17 Durumu: Çevrimiçi
|
|
|
| JEANNE D'ARC yazmış: |
|
evet ne oldu
|
sadece merak ettim en son yapım aşamasında kaldığını gördüm bitti mi bitmedi mi bunu sormuştum
|
|
 |
|
 |
~SaiLorworLd~

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 11 Eyl 2009 Mesajlar: 984 Ünvan: Prenses Nerden: Jang'la birlikte *Q*. Teşekkür: 16 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Ewet daha oLmadı sanırım shaiya gibi oLsa varyaa *-* Tadından yenmez *sinsi* _________________
Come to Papa ..Woo-Ram <3
|
|
 |
|
 |
venusyıldızı

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
| ~SaiLorworLd~ yazmış: |
|
Ewet daha oLmadı sanırım shaiya gibi oLsa varyaa *-* Tadından yenmez *sinsi*
|
soruma cevap verdiğin için teşekkür ederim
|
|
 |
|
 |
mamaru

Süper Üye

Kayıt: 22 Şub 2008 Mesajlar: 854 Ünvan: Prenses Nerden: kayıp krallık Teşekkür: 23 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
2007 de mesaj atılmış 2 yıldırlı hala kurulamadıysa bence siz unutun bu online işini  _________________
|
|
 |
|
 |
JEANNE D'ARC

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 01 Mar 2009 Mesajlar: 1051 Ünvan: Prenses Puan: 400 Nerden: Ölümün Sessizliğinden... Teşekkür: 14 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Keşke unutmasak
sailor moon ve online oyunu -üüüüü-  _________________ By Daydream...
Son kez!Parla!
|
|
 |
|
 |
AteM

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 10 Oca 2010 Mesajlar: 6 Ünvan: Prenses Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
|
keşke yapabilseydik süper olurdu sailor moon türk oyunu hem yabancılara ihtiyaç kalmazdı
|
|
 |
|
10 Oca 2010 21:23 |
|
 |
Usagi Tsukiano

Yeni Üye

Kayıt: 23 Arl 2009 Mesajlar: 30 Nerden: Juban ve Aydan Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Ya bence açalım öyle bi oyun herkesin kendi sailor moon karakteri olsun odası falan işte okula gitsin böyle sosyal etkinlikler olsun sonra düşmanlarla savaşalım web tabanlı indirilmeden oynansın:)benim fikrim bu. _________________
Mamo'mu kimselere kaptırmam küçük hanım!
[Link]
Shot at 2010-02-03
|
|
 |
|
19 Oca 2010 19:21 |
|
 |
hino rei chan

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 23 Oca 2010 Mesajlar: 4 Ünvan: Prenses Nerden: bursa/gürsu Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bende beğendim bu projeyi  _________________ Japon Adı: Michiru Kaioh,
K. Amerika Adı: Michelle,
Anlamı: Olgun okyanus kuralcısı,
Doğum Tarihi: 6 Mart,
Kan Grubu: 0,
Hobileri: Kozmetik Ürünleri,
Sevdiği Renk: Marina Mavisi,
Sevdiği Yemek: Sashimi (Bir Japon Yemeği),
Sevmediği Yemek: Mantar,
Sevdiği Ders: Müzik,
Sevmediği Ders: (Yok),
En Iyi Yaptığı Şey: Keman ve Boyama,
Rahatsız Olduğu Şey: Kabuksuz Sümüklüböcek,
Ideali: Profesyonel Bir Kemancı Olmak
Talisman'daki Yeri: Düşler Aynası (Aqua Mirror)
|
|
 |
|
23 Oca 2010 17:47 |
|
 |
Amylover

Üye

Kayıt: 22 Ağu 2007 Mesajlar: 63 Ünvan: Prens Puan: 35 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Bir çok MMORPG oynamışlığım var ve böyle bir başlık görünce acaip heycanlandım. Web Tabanlı da olmasına olur bir proje olmasıyla gerçek anlamda bir MMORPG yapabilirsek SM fanlarından GM işlerinden anlayanlar bence mükemmel bir proje olur ve çok ses getirir.
Varsa bu işlerde yetenekli parmakları ve bilgisi olan arkadaşlar bir takım oluşturup iş birliği içinde çalışırsak kısa süre içerisinde beta... ve daha sonrasında duruma göre güzel bir iş çıkarabiliriz diye düşünüyorum. Haftalardır kurgu var aklımda ve beta sürüm için kurguyu tamamladım sayılır. Hem SM ve sezonlarına uygun bir güncelleme ile oyun ilerler hem de yavaş yavaş hep birlikte gelişim sürecini izleyebileceğimiz adım adım ilerleyen bir proje olurdu.
Örneğin başlangıç olarak 2 ırk olurdu. BlackMoon SilverMillenium Krallıkları mesela. Oyuncular bu iki krallıktan (klan) birini seçerler ve ayrı yerlerde doğarlar. Erkek kız iki cinsiyet seçimi olurdu. Değişik saç şekilleri , günlük rutin kıyafetler... Ayakkabılar , aksesuarlar.... Yukarıdaki arkadaşın yorumu olarak mesela karakter sınıfları olurdu. Ay , Venüs , Merkür , Uranüs vs.. Oyuna başlayan oyuncular, adeleti korumak isterlerse senshi olurlardı. Eğer Normal insan olmak isterlerse bir meslek grubu seçip o doğrultuda oyuna devam edebilirlerdi. gerçi daha sonra geliştirilebilir o.. şimdilik senshi olarak başlayalım aeuhaueh. Bir nick koyduk ve oyuna girdik. Luna olurdu oyunumuzdaki haritamızın bir yerinde.... onla gider konuşurduk ve broşürümüzü alırdık sonra görev ala ala youma kese kese lvl atlardık falan. Her görevden yeni item verilirdi. Yetenek ağacı olurdu Moon tiara action , fire soul vs
 _________________ Kasei ni Kawatte Sekkan yo!
|
|
 |
|
 |
>HarukaTenou<

Lanetli

Kayıt: 21 Eyl 2009 Mesajlar: 63 Ünvan: Prens Nerden: Nereyee Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
süper bi fikir ama rpg makerde aşırı zor ben daha otomatik hareketi yapamıyorum ama lşu lvl gelince şu saldırıyı verio falan varya onu yaparım işte clubpenguine veya sanalikaya benziyor işte =) _________________ Bu Spoilerdeki kızı güzel buluyorsan Bir diğerine bak
|
|
 |
|
09 Şub 2010 16:05 |
|
 |
|
|