huaa o.o NANA * ağzının suyu akar* indircem indircem indiriceeemm Nana için her şeye diğer yanlız takumi malının özel bölümü ıyyk neyse merak heryeri sardı okuyup yorumu yazarım çeviren ve emek verenlerin ellerine sağlık _________________
Açıkcası ne diyeceğimi bilemiyorum. Çeviri yapmanız harika. Yeni olduğunuzu ve 2 kişi olduğunuzu söylediniz umarım grubunuzdaki kişi sayısı artar ve daha çok çeviri yaparsınız. Sizlere başarılar dilerim. _________________
Çeviri gruplarını her zaman takdir etmişimdir ama maalesef yoğunmluğum nedeniyle hiç birine katılamıyorum bu yıl...yine de size cidden büyük başarılar diliyorum...herkez ingilizce okuyamıyor.Bu nedele düzgün Türkçe çeviriler lazım bize.Bir diğer neden de mangayı yaygınlaştırmak tabi...Eh bi de bazen pratiklik açısından Türkçe okumak da iyi oluyor hani...kısaca umarım azını çoğunu bilmeme ama öz elemanlı bir grup olarak devam edersiniz _________________
Spoiler:
SaILoRSuN : "Hayallerimin gerçeğiniz olması dileğiyle..."
EFSUN ÖĞRETİSİ
Sürpriz 1: Efsun öğretisi trailer Başlangıç tarihi: 3Mart2010 -% 55
Çeviride sizlere başarılar diliyorum ^__^ Ama shounen ai, yaoi vs. pek de benim tarzıma uymuyor malesef ^^" Eğer farklı türlere de el atarsanız takipçiniz olabilirim =)
Tekrardan başarılar ~~ _________________
Himitsu Kichi normal bir shoujo manga,NANA ise josei,yani sadece shounen ai ve yaoi çevirmiyoruz.İkisine göz atarsan beğeneceğini düşünüyorum.Teşekkürler.^^
Çok teşekkürler beğendiğiniz için ancak mangaların çevirisi,editi içeriği hakkında da yorum yaparsanız çok mutlu edersiniz beni
09 Şub 2010 18:24
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 13 mesaj ]
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız