| |
| Yazar |
Mesaj |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1730 Ünvan: Kraliçe Puan: 1250 Nerden: Nerden Geldiğimiz Değil Nereye Gittiğimiz Mühim Teşekkür: 32 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Luna_brc yazmış: |
bnce çok şkrler rsmler ve filmlerle korkmuyorum ama şuan odamdan içeri bitane girerse heralde kafayı yerdim
|
haliyle  _________________
"Gerçeğin rengi gridir"
|
|
 |
|
 |
minnoş

Otaku

Kayıt: 31 Ekm 2008 Mesajlar: 360 Puan: 1050 Nerden: eskişehir Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
çok ilginçler ve korkunçlar _________________
teşekkürler *TatLı Böcük*
|
|
 |
|
14 Şub 2009 17:24 |
|
 |
nyuu chan

Venus Fan

Kayıt: 15 Oca 2009 Mesajlar: 625 Ünvan: Prenses Nerden: tokyo Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ben hep ilgi duyarım dinazorlara _________________
süpersinnn küçük melek çok teşekkürlerr^.^
|
|
 |
|
 |
dolunayperisi

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 09 May 2009 Mesajlar: 216 Ünvan: Prenses Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
dinazorların sonuçok kötü bitmiş ya volkanlarla gök taşlatıyla filan yazık onlara
|
|
 |
|
11 May 2009 14:35 |
|
 |
ami

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2901 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 6450 Nerden: impala's baggage xD Teşekkür: 30 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bence çok karizmatikler özellikle T-Rex
korkutucu bir görüntüsü var
ama otçul olan Apatosaurus ise büyük görüntüsünün tersine oldukça sevimli canayakın bir yaratık bence^^ (canayakın olduğunu nerden anladıysam o__O) xD
ama yaşamalarını isterdim merak ediyorum onları acaba onlarla yaşamak nasıl olurdu?? _________________ .
silgitozu ~
Asterisk ~
anime graphic design ~
|
|
 |
|
 |
dolunayperisi

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 09 May 2009 Mesajlar: 216 Ünvan: Prenses Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
|
bütün insanları öldüre bilirlerdi
|
|
 |
|
11 May 2009 16:12 |
|
 |
hotarubi_moon

Ay Savaşçısı

Kayıt: 28 Hzr 2009 Mesajlar: 705 Nerden: havadan sudan xD Teşekkür: 6 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
öyle büyük ve zor doyan canlılar yasasaydı herhalde doğada hiç ot kalmazdı vede bizde olmazdık  _________________ ιмzα мєℓєqιмм ѕαιℓσя ηєρтυηє^мм
komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
--------hayatın tadındayım¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦ xD xP
---------------- - - -ara ara somurduq -¦
|
|
 |
|
 |
neptune

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 07 Ekm 2009 Mesajlar: 1365 Ünvan: Prenses Puan: 450 Teşekkür: 62 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bana göre muhteşem yaratıklar bir zamanlar baya bir araştırmış resimleinden bir albüm yapmıştım hala da ilgi duymaktayım paylaşım için teşekkürler  _________________
Sailor Daydream
|
|
 |
|
09 Şub 2010 16:23 |
|
 |
Nihbechflyden_Flieg

Master Otaku

Kayıt: 15 Eyl 2009 Mesajlar: 417 Ünvan: Prens Nerden: konya Teşekkür: 6 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
dinozorlar en sevdiğim varlıklardı vakti zamanında.En sevdiğim cinste hatta parasorolofus (otçul) ve styracosaurus (Otçul) du _________________
|
|
 |
|
09 Şub 2010 19:20 |
|
 |
Roiworld

Venus Fan

Kayıt: 12 Eyl 2009 Mesajlar: 608 Ünvan: Prenses Puan: 300 Teşekkür: 15 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
jurassic park çok güzeldir(:
şu etçilin çok korkutucu ağzı var bexD
bu "spinosaurus"
Bu sahtedir gerçeğinin ağzına bakamadım u.u koktum yha _________________
<Daydream> arigatou =>
|
|
 |
|
09 Şub 2010 19:28 |
|
 |
jessica_18

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 02 Şub 2010 Mesajlar: 12 Ünvan: Prenses Nerden: turkey Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
09 Şub 2010 21:26 |
|
 |
Tsukino-Usagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Nis 2009 Mesajlar: 1231 Ünvan: Prenses Puan: 200 Nerden: Silver Millenium Kingdom Teşekkür: 15 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ay çok tatlılar yaa keşke yaşasalardı, eve alırdım bi tane yumurta, büyütürdüm  _________________
EFSUN ÖĞRETİSİ fanı
Efsun Öğretisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı
|
|
 |
|
 |
Nihbechflyden_Flieg

Master Otaku

Kayıt: 15 Eyl 2009 Mesajlar: 417 Ünvan: Prens Nerden: konya Teşekkür: 6 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
gerçekten çok asil duran hayvanlar ya.Özellikle yokardaki spinosaurus cinsi etçillerin durusları daha bi estetik oluor.Trex'inde öyle...Etçillerin ağız yapısı ve özellikle dişleri ve perçelerindeki sivri tırnaklara bayılıyorm ya  _________________
|
|
 |
|
10 Şub 2010 21:46 |
|
 |
laru

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 31 Mar 2009 Mesajlar: 2751 Ünvan: Prenses Nerden: ^^Yeşil Kader^^ Teşekkür: 52 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Tsukino-Usagi yazmış: |
ay çok tatlılar yaa keşke yaşasalardı, eve alırdım bi tane yumurta, büyütürdüm
|
Neeyy evemi alırdın kıs besleyip büyüttükten sonra yerdi ya bu seni _________________ Yanlış Bir Hayat Doğru yaşanmaz
By Küçük Melek
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar..!!!
By İrmaa çok şekersin canım
|
|
 |
|
19 Şub 2010 13:58 |
|
 |
Nihbechflyden_Flieg

Master Otaku

|
|
|
öyle deme kaplanlar bile onu büyüten insanlara bisi yapmıor.Dinazorda yapmaz bence _________________
|
|
 |
|
19 Şub 2010 20:33 |
|
 |
|
|