| |
| Yazar |
Mesaj |
matrixsakini

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 975 Ünvan: Prenses Puan: 2810 Teşekkür: 12 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
japonca.da.ru adresine taşınmışlar. Bulduğum latin harflerini kullan en kapsamlı online sözlük... (şimdilik) _________________
çok teşekkürler hotaru-chan^^
Drama Addicted ~
|
|
 |
|
 |
Gold

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 3265 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1355 Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
çok teşekkürler matrixsakini *-*  _________________
Bir Daydream şaheseridir *-* Sulananı oyarım üü.
Dikkat dikkat!
Şimdilik buralardayım ama her an gidebilirim ~~
|
|
 |
|
 |
hotaru-chan

Efsane Üye

Kayıt: 21 Tem 2008 Mesajlar: 1691 Ünvan: Prenses Puan: 2000 Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
çok gzl bi siteymiş çok teşekkürlr  _________________
.
Lee Hong Ki~ || Jeremyyyy~
|
|
 |
|
 |
michiru

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 20 Hzr 2007 Mesajlar: 3275 Ünvan: Prenses Puan: 1400 Nerden: Neko no Sekai ^_^ Teşekkür: 18 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
sailorchibimoon_chibiusa

Üye

|
|
|
iyi bi site diil _________________ [Link]
|
|
 |
|
 |
jeanne_maron

Anime Fan

Kayıt: 27 Oca 2009 Mesajlar: 345 Ünvan: Prenses Puan: 1900 Nerden: İzmir Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ewet ne yazıkki siteye ulaşamıyorum site engellenmiş _________________
kamikaze kaitou jeanne
|
|
 |
|
10 Mar 2009 17:41 |
|
 |
ami

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2902 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 6450 Nerden: impala's baggage xD Teşekkür: 30 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
kirby

Yeni Üye

Kayıt: 10 Ekm 2009 Mesajlar: 45 Ünvan: Prenses Nerden: izmir. Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
saol _________________ DEATH NOTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nEaR lav <,..3
&Shədow, my Sɛcrɛt SouL ^^
愛のように <3
P a R a M o R e !
|
|
 |
|
 |
matrixsakini

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 975 Ünvan: Prenses Puan: 2810 Teşekkür: 12 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
michiru

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 20 Hzr 2007 Mesajlar: 3275 Ünvan: Prenses Puan: 1400 Nerden: Neko no Sekai ^_^ Teşekkür: 18 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Jptr çok işime yarıyor ama japonca kelimeleri türkçeye çevirememek kötü oluyor türkçeden japoncaya çevirmede çok yardımcı oluyor bana *-* ama keşke japoncadan türkçeye çevirilen bi sözlük olsaydı google çeviride zaten latin alfabesi değil hiragana kanji falan yazılması lazım T-T rika-chanı da indiremedim zaten _________________ Michiru-chan no Nikki
|
|
 |
|
 |
|
|