Satürn böyle birden büyüdü falan bi de ilk çıktığında hastaydı babası falan zaten çok gariplerdi mitress 9 oldu yani çok esrarengizdi çok da çıkmıyordu bölümlerde çok nadir _________________
"Bülbül gül içün kılanda nale
Derdine deva olur mı lale" (Fuzuli)
arkadaşlar birisi venüsün nasıl sailor olduğu belli deil demiş ama belli ya neyse bence en gizemli setsunam o çok gizemli ve onu çok seviyorum sonra uranüs kız mı erkek mi belli deil sonra da satürn canım hotorum çok seviyom seni _________________
En sevdiğim savaşçılar Minako ve Usagi'ye
sevgiler Minausa...
arkadaşlar winx witch powerpuff girls ve sailor moon hakkındaki siteme beklerim [Link]
bir de kardeşimin geneli winx ile ilgili olan sitesi var(ben yardım etmedim:)) [Link]
By moon_prenses... Umutsuzluk etrafa hüküm sürmüşken, ölüm sessizliği etrafa hakimken; verimsiz (ve) kurak toprakta açan çiçek asıl mucizedir.
Sessiz karanlıkta içimde bir çiçek açtı sonsuz karanlığı tarihe gömen bir çiçek... Bilir misiniz o çiçeğin adını?
10 Şub 2010 3:03
rei setsuna
Lanetli
Kayıt: 26 Oca 2010 Mesajlar: 41 Nerden: antalya Teşekkür: 2 Durumu: Çevrimdışı
sailor pluto diyorum çünkü aniden biyerlerden çıkıveriyo bu bayağı ürkütücü üstelik uzay-zaman nın bekçiliğini yapıyo ki bunu neden o yapıyo anlamadım _________________
SailorMoon;SailorStarSun
yeni bir hikaye;işte karşınızda "selene"
güneş savaşçısı arigatou
venus_princess arigatou
24 Tem 2010 15:30
MaKoto-cHan
Vazgeçilmez Üye
Kayıt: 22 Tem 2010 Mesajlar: 503 Ünvan: Prenses Nerden: Kadri'nin götürdüğü yerden asdfasdf xD Teşekkür: 14 Durumu: Çevrimdışı
ben diyorum ki:
100% Satürn:Gizemli yhaa bunu reddedemem
99% Pluto: Ön planda değil ve gizemli işte
95% Mars:Büyüyle uğraşıyor ve pisişik güçleri var _________________
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız