hiç sm nun sevilmeyen sezonu mu olurmuş..nasıl bir fanlıktır bu..bence tüm üyelerin bütün sezonları sevmesi lazım öyle düşünüyorum..neyse bu benim düşüncem ..tabi burada bu değil beğediğiniz ama en kötüsü hangi sezon diye tartıılıyor sanırım XD gece gece uçtum bu saatte XD bence hepsi güzel hepsini seviyorum bennn xD
yoo bende bir sm fanıyım ama 5. sezonu sailorstarslightslar yüzünden sevmiyorum..Ve mamoru gittiği içinde sevmiyorum..Bence böyle sizin hoş karşılamadğınız mutlaka bişey vardır..Şimdi ben sm fanı değilmiyim _________________
ben tüm seznları severim kalbimde bir sırası vardır ama en az son sezonu seviyorum çünkü bu sezonda mamoru yok usagi hep mutsuz eski neşesi tavrı felan yok o bakımdan en az son sezonu seviyorum _________________
stars.çünkü seiya hep usagiye sulanıyo(hemde mamorudan izinsiz)mamo-chan'ım gidiyor.bütün savaşçılar ölüyor starsların diğerleride ami ile minakoya sulanıyor bide chibi-usa ölüyor.ona çok üzülüyorum _________________
stars.çünkü seiya hep usagiye sulanıyo(hemde mamorudan izinsiz)mamo-chan'ım gidiyor.bütün savaşçılar ölüyor starsların diğerleride ami ile minakoya sulanıyor bide chibi-usa ölüyor.ona çok üzülüyorum
stars.çünkü seiya hep usagiye sulanıyo(hemde mamorudan izinsiz)mamo-chan'ım gidiyor.bütün savaşçılar ölüyor starsların diğerleride ami ile minakoya sulanıyor bide chibi-usa ölüyor.ona çok üzülüyorum
Chibiusa ölmüyorki Tekra geleceğe gidiyor..
karıştırıyorum ya bilmeyerek hemde _________________
Yoko-chan^im benim yerim bitiririm seni ^w^
19 Nis 2009 18:41
Wish Stars
Ay Savaşçısı
Kayıt: 28 Şub 2009 Mesajlar: 703 Ünvan: Prenses Nerden: Karanlık Krallık Durumu: Çevrimdışı
Super S ve R arasında kararsız kaldım.Super S'deki amazon üçlüsünü sevemedim bir türlü, fazla abartılı karakterlerdi bana kalırsa.Mesela Classic'deki generallerin ayakları daha yere basıyordu en azından.R de de chibiusa faktörü var tabii ki.Ama Super S'de karar kıldım. _________________
Gold-chan ^^ Bunu yapan insan olamaz.
19 Nis 2009 20:36
Sailor Star Fighter
Efsane Üye
Kayıt: 13 May 2009 Mesajlar: 2447 Ünvan: Prenses Puan: 2250 Nerden: Yalnız kalpler sokağından* Teşekkür: 98 Durumu: Çevrimdışı
mamoru nun gitmesine üzüldüm ama seiya yaten ve taiki geldi bunada çookkk seviniyorum diğerleri normal ama en sevdiğim sezon Sailor Moon Stars _________________
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız