kıyafetleri beğendim ama ayakkabılar... bazıları güzelde hani mbikere marsın ayakkabıları ne öyle ya.. üü. okadar kısa değilki marsın topukları O.o'' jupiterinki rezillik açıkçası xD _________________
ben bitek hotaru nun ayakkabılarını beğendim kostümler güzel değil ayrıca marsın o güzelim ayakkabılarına ne yapmışlar ole babet gibi olmuş ıyyk _________________
Kıyafetleri pek beenmedim özellikle öndeki kurdelaları ve kol kısımları saçma olmuş xD Ayakkabılardan bi venüsünki güzel bi de satürnünki *-* Hele satürnünki *-* _________________
kıyafetler güzel ayakkabılardanda satürnünkünü beğendim _________________
-----Soul Eater-----
Senin, Bloody Rabbit'in ya da Raven'nın önemi yok. Cheshire sadece o kız için
burada....
Yok ediyorum... Bir ses duyuyorum. Alice'ın üzgün sesini...
Korkuyorum...
Alice ! Cheshire'in... Değerli....
Kim ? Kim öldürdü zavallı Alice'i ?
---Pandora Hearts---
kıyafetleri beğendim ama ayakkabılar... bazıları güzelde hani mbikere marsın ayakkabıları ne öyle ya.. üü. okadar kısa değilki marsın topukları O.o'' jupiterinki rezillik açıkçası xD
fotoğraflara bakarken yaptğım yorumların aynısı=) barii marsın topuklarını hiç koymasalarmışta tam olsaymış rezillik ya göz var nizam var.. _________________
O
kadar güzel unutmuştun ki beni, Hatırlatmaya kıyamadım...
teşekkürler sun
Spoiler:
teşekkürler yumiyum... çok tatlısın...
sevgi çok teşekkür ederim... bu güzel imza için ne kadar teşekkür etsem az...
23 Ağu 2010 12:14
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 15 mesaj ]
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız