Pembiş pembiş ii olmuş hem şöyle bir tabir varya,
soğanları pembeleşinceye kadar kızartın böylece tadında ki değişikliği fark edeceksiniz
Bu arada yakında bir zaman şiir yarışması yapmayı düşünüyorsunuz mu???
Merak işte _________________ ...Aşk Sabah Güneşin Batışını Seyretmektir...
Merak işte
sanırım aramıza bir şair daha katıldı.. hoşgeldin..
şiir yarışması yeni yapıldığı için hemen tekrar yapmazlar heralde tam bilmiyorum ama sadece tahmin.. _________________ メルベ
14 Hzr 2007 20:11
jangbogo
Lanetli
Kayıt: 14 Hzr 2007 Mesajlar: 26 Ünvan: Prens Nerden: Sivas
teşekkürler şairlik hakkında birkaç adım attım ama bilemiyorum...
Şiirler için görüş beklemiyorum ama yaında bir sitede ama reklam yok... _________________ ...Aşk Sabah Güneşin Batışını Seyretmektir...
15 Hzr 2007 13:09
edanurkiz
Lanetli
Kayıt: 14 Hzr 2007 Mesajlar: 437 Ünvan: Prenses Puan: 80 Nerden: Ay Krallığı
forumumuz tekrar açılmştır mailini görnce çok sewindim =D bende en eski sailor venüs üyelerindenm htta o zmnlar nickim zeynochan idi ( ne apti bi nickmş ama çocukluk işte =DD ) burda bulunmaktan mutluyum şmdilik umarm eskisi gbi olur
02 Tem 2007 21:05
Moonlight Senshi
Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 304 Ünvan: Prenses Nerden: İstanbul
hoşgeldin^_^ _________________
bu hayattan bağlanmamak üzere koptum kimse kurtamak için uğraşmasın uğraşmazda zaten...
şimdiklik zamanın doldu şimdi ise yaşam bitmesin istiyorsun...
AMA BİTTİ!!!!
02 Tem 2007 21:32
chibiuse
Geçiyordum Uğradım
Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1 Ünvan: Prenses Nerden: Bolu
merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldu ben de ay savaşçısının hayranlarından biriyim sizlerle dost olacağımızdan eminim [color=olive][/color][size=18][/size]
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız