Miyazawa Yukino ,erkeklerin aşık olduğu,kızların onun gibi olmak istediği,övülmeyi seven,egomanyak bir kızdır.Dışardan örnek bir öğrenci gibi görünsede,aslında gerçek kişiliği çok farklıdır.Ama bu gerçek kişiliğini yalnızca ailesine göstermektedir.En yüksek notu almak için sürekli çalışır.Herkes onun muhteşem biri olduğuna inanmışken Arima Souichiro ortaya çıkar.Yakışıklılığı yanı sıra derslerde ve kuluplerde bir numara olan Arima,Miyazawanın gerçek kişiliğini keşfeder.Ve bunu koz olarak kullanarak ona işlerini yaptırır.Yani Arima'da göründüğü gibi değildir.Zamanla birbirlerine aşık olurlar.Birbirlerine gerçek kişilikleriyle yüzleşmelerinde yardım ederler.Ve gerçek kişiliklerini insanlardan saklamamaya karar verirler.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Miyanın yorumları XD ; Mangasına bayıldım,hatta aniankanın çevirdiği 30 cheapterı bir anda bitirdim türkçe okumak için hala bekliyorum off çok kötü bir yerde bitti T-T Asaba da resmen Arimanın yalnızlığını gidermek için getirilmiş Shounen Aiye hayır T-T!
Spoiler:
bu arada okuyan varsa Arimanın öpücükten ileriye gitmeye çalışmasını açıklar mı biri 26 değil 27 de bir garip oldum O.o aha 15 !!! yaa rüya olduğunu söylesin biri T-T
Resimler;
Numara yapan Miyazawa:P
gerçek halleri XD
Ben animeyi henüz kotam yüzünden izlemedim ^^''' mangasına göre tanıtım yaptım yaptım hatta ^^''' Yani mangayı sevdiğimden ilk olarak mangaya başlamanı desteklerim =) _________________
Mangasını 8'inci cilde kadar okudum, eh 21 tane cildi var zoruma gitti niyeyse (Zaten o okudum yerlerde animesinde olan yerler, ne kadar manyagım ya ) Animesini cok oldu bitireli =)
Spoiler:
Hicc telaslanma. Asaba Arimayı teselli ediyor cünkü Miyazawa'yı cok kıskanıyor, yanlıs anlasılma olmasın Bence korkacagın biri varsa, Tonami olsun o. Asaba kızlara ilgi duyuyor zaten onlar onun kuzucukları xD Bakınız resimdede görünüyor kuzucuklar mauahah xD
Cok severek izledim animesini az da uzun olsaydı daha da severek izliycektim, mangasınıda üşenmessem en kısa zamanda bitiririm insallah =)
Shoujolar arasından en begendigim serilerden biridir zaten. _________________
Mangasını 8'inci cilde kadar okudum, eh 21 tane cildi var zoruma gitti niyeyse (Zaten o okudum yerlerde animesinde olan yerler, ne kadar manyagım ya ) Animesini cok oldu bitireli =)
Spoiler:
Hicc telaslanma. Asaba Arimayı teselli ediyor cünkü Miyazawa'yı cok kıskanıyor, yanlıs anlasılma olmasın Bence korkacagın biri varsa, Tonami olsun o. Asaba kızlara ilgi duyuyor zaten onlar onun kuzucukları xD Bakınız resimdede görünüyor kuzucuklar mauahah xD
Cok severek izledim animesini az da uzun olsaydı daha da severek izliycektim, mangasınıda üşenmessem en kısa zamanda bitiririm insallah =)
Shoujolar arasından en begendigim serilerden biridir zaten.
Spoiler:
kıskançlık sezdim de, şu rüyasında ''ben diğer senim,gölgenim'' diyince korktum T-T bir de okuduğum spoilerlardan sonra
niye miyazawanın arimayı kendinden uzaklaştıracağını da biliyor musun O.o off çatlamak üzeriyim depresyona girdim
28 Tem 2007 19:00
edanurkiz
Lanetli
Kayıt: 14 Hzr 2007 Mesajlar: 437 Ünvan: Prenses Puan: 80 Nerden: Ay Krallığı
kıskançlık sezdim de, şu rüyasında ''ben diğer senim,gölgenim'' diyince korktum T-T bir de okuduğum spoilerlardan sonra
niye miyazawanın arimayı kendinden uzaklaştıracağını da biliyor musun O.o off çatlamak üzeriyim depresyona girdim
Spoiler:
Vol 8'e kadar okudum ve öyle birşeye rastlamadım. Zaten o da animenin bittiği yer mal gibi tekrar okudum gittimde
Ama belki Arima'nın diğer ruhu yüzünden uzaklaşabilir.Çünkü Arima Miyazawa'yı kendinden kıskanıyor.Yani diğer kendinden işte öle bi haltlar İnşallah anlatabildim amin Sıcaktan mayışıyomuyum neyim neysem.
Spoiler:
Vol 8'e kadar okudum ve öyle birşeye rastlamadım. Zaten o da animenin bittiği yer mal gibi tekrar okudum gittimde
Ama belki Arima'nın diğer ruhu yüzünden uzaklaşabilir.Çünkü Arima Miyazawa'yı kendinden kıskanıyor.Yani diğer kendinden işte öle bi haltlar İnşallah anlatabildim amin Sıcaktan mayışıyomuyum neyim neysem.
Spoiler:
oii O.o kendinden mi anladım anladım dediğini ama kendimle çelişiyorum O.o
öff yağmurlu bir günde dayak yemek tahtaları iyice ıslatıyor galiba ^^''
çocuğun ikinci kişiliği mi çıkcak şimdideO.o öff ben çevircem mangayı yaa T-T acele edin.
eee... son bir spoiler dedikodusu
duydumki ''Arima miyazawasız yapamazken,miyazawa Arimazsız da yapabildiğini farkediyor''muş ^^'' ,bu Miyazawa'nın, Arimayı kendinden uzaklaştırırken girdiği süreç içerisinde mi farkettikleri o.o? umarım 8cilde dahildir diyip spoiler şeyini çizgili işaretle kapatıyorum >_<
Hem de baya ıslatıyor çürümüş hemde. Valla çıktı hatta Tonami'yi Miyazawa'nın yanında görmüştü(kendo klübüne katılmıştı o zaman görüşemiolardı miyazawayla.) adamın önüne bir çıktı gözler şaşı beş kötü kötü bakıyor(diğer ruh işte.)
Onu da diğer ruhu söylüyordu sanırsam, sen miyazawasız yapamayabilirsin ama bak o sensiz yapıyor diye Kendosu batsın nerden girdi yeniden kendoya falan mutlu mesut
Demin merak edip bi spoiler okuyayım dedim hayatım kaydı zaten.Manganın sonunu okumuşum iyimi, salakmıyım neyim O.o
Hem de baya ıslatıyor çürümüş hemde. Valla çıktı hatta Tonami'yi Miyazawa'nın yanında görmüştü(kendo klübüne katılmıştı o zaman görüşemiolardı miyazawayla.) adamın önüne bir çıktı gözler şaşı beş kötü kötü bakıyor(diğer ruh işte.)
Onu da diğer ruhu söylüyordu sanırsam, sen miyazawasız yapamayabilirsin ama bak o sensiz yapıyor diye Kendosu batsın nerden girdi yeniden kendoya falan mutlu mesut
Demin merak edip bi spoiler okuyayım dedim hayatım kaydı zaten.Manganın sonunu okumuşum iyimi, salakmıyım neyim O.o
ben basit bir spoiler okuyunca böyle oldum sonunu okusam ne olur acaba
ama merak ettim T-T nerden okudun ^^''' yok yokk söyleme T-T o benim kötü tarafımm T-T öff çok pişman olucam ama 21 ciltte bekleyemiyor insan :S beklersin kedicik sanki yarıladın,daha 6.cildi bitirmedin..
tamam yaa sustum T-T
açıklamalar için saol 7 chan,animesinde çok tekrar varmış ama ay başında başlasam mı ? sonu nasıl çok merak ettim sanat filmi gibi diyorlar ya O.o _________________
Mangasını okusan yeter ya zaten dedim 8'inci cilde denk gelio animesinin bitimi abuk sabuk bitiyor zaten^^" Aman alma bence,ağzım açık kaldı zaten sinek dolaşıyor etrafta Animesine bakacağına başka mangalara yelken aç ne bileyim daha iyişeyler yap salla ya Rica ederim kedicik^^" _________________
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız