Sailor Moon Forum

Mod ve Admin Olmak İçin (Yeni)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sailor Moon Forum -> İstek, Şikayet ve Yardım

Yazar Mesaj
Cassidy Fairylady

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Ünvan: Prenses

Mod ve Admin Olmak İçin (Yeni) Konu: Yanıt: Mod ve Admin Olmak İçin (Yeni) Alıntıyla Cevap Gönder

ii de olmuştur. Çok Mutlu kirlilikten kurtardığın teşekkürler kurtarıcı Çok Mutlu

İstanbul'um..
Yaşamım..Nefesim..Aşkım..
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Ağu 2007 23:13
SaILoRSuN

Efsane Üye
Efsane Üye

Mod ve Admin Olmak İçin (Yeni) Konu: Yanıt: Mod ve Admin Olmak İçin (Yeni) Alıntıyla Cevap Gönder

Bir modda aranan özellikleri konuşmuştuk...Aslında çoğu kişi belli başlı şeylerde hem fikir.umrım mod'lar ve olursa yeni adminler kısacası tüm yönetime şimdiden başarılar dilerim.

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Ağu 2007 23:15
Maskeli Şovalye

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Ünvan: Prens

Ben sailormoooon, usa-ko ve diğer bütün arkadaşlara adminlik veya modluk çok yakışacağında eminim Zarif Kahkaha Atıyor onlara bu görev verilirse üstesinden geleceklerdir şimdiden yeni mod ve admin olarak seçilecek arkadaşlara başarılar dilerim herşey Sailor Moon için. Gülücük Dağıtıyor Göz Kırpıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 14 Ağu 2007 00:00
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

usa-ko yazmış:
sailormoooon yazmış:
bu arada usa-ko mod olmak isteyenler senin yazını okusunlarda derim.Mod olmaktan vazgeçerler walla okuyunca Çok MutluÇok Mutlu

bu arada seiya&usagi hanııımmm.. ne demek istiyosun!! ben üyelere kötü davranmıyorum tamam mı Üzgün ya da Ağlıyor sor bakiyim naruto çeviri grubuna, sözüm ona başları benim ama o kadar keyif içindeler ki, çevirileri bana teslim etmek yerine lunaya veriyorlar Kızmışa Benziyor bu kadar da gevşek bi yönetim söz konusu yani Kızmışa Benziyor

ama bundan sonra sıkıyönetim ilan edicem Çıldırmış Durumda

edit: ahanda yeni bi simili Çıldırmış Durumda bu ne leyn Çıldırmış Durumda => Kızmışa Benziyor
ben onu ağlama şeysi diye yaptıydım.. bu çıkmış Çıldırmış Durumda T-T yapsam bişey çıkar mı ki Çıldırmış Durumda deneme deneme... T-T Çıldırmış Durumda

edit2: aaa çıkmadı İnanamıyor! e iyi bari ağlayasım geldiğinde T-T bunu yapiyim ben Çıldırmış Durumda

bn üyelere kötü davranıyosun demedimki ya Şaşırmış Durumda çok acı gerçekler yazıyo mesajında onu demek içim şeyetmiştimdi Karışık Çok Mutlu ama gerçekten mod olmak için heveslenenler varsada insanın hevesini kıracak derecede bi mesaj Dil Çıkartıyor bu yüzden usagiserenity'inde dediği gibi Dost Acı Söyler

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 14 Ağu 2007 00:01
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

usa-ko modluguda layık adminligide bence o hiçde sıkı yönetim degil sadece venus üyelerinin iyiligini düşünüyor ben modluk için şahsen usa-ko ve sereyi uygun görüyorum çünkü forum tarafından çok sevilen kişiler onlar zaten venu arkdaşlık testindede gördük^^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 Ağu 2007 05:27
Mamoru

Koruyucu
Koruyucu

Ünvan: Prens

Arkadaşlar, SMFK üyelerinin genel olarak vardığı kanı, bu durumun forumda kirliliğe sebep olduğudur. Dolayısıyla forumda yönetici ya da moderatör olacak arkadaşlarımızı Luna ve Moonlight'ın seçmesine karar verdim. Forum için en uygun kişileri kendisi seçecektir. Zaten önemli olan yönetmek değil bir arada eğlenebilmek bana göre.

Konu Kapanmıştır *case closed* Kahkaha Atıyor

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 27 Ağu 2007 23:25
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 81 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız