|
|
|
| |
| Yazar |
Mesaj |
Cassidy Fairylady

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
ii de olmuştur. kirlilikten kurtardığın teşekkürler kurtarıcı  _________________
İstanbul'um..
Yaşamım..Nefesim..Aşkım.. |
|
 |
|
13 Ağu 2007 23:13 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1537 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Bir modda aranan özellikleri konuşmuştuk...Aslında çoğu kişi belli başlı şeylerde hem fikir.umrım mod'lar ve olursa yeni adminler kısacası tüm yönetime şimdiden başarılar dilerim. _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
13 Ağu 2007 23:15 |
|
 |
Maskeli Şovalye

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
Ben sailormoooon, usa-ko ve diğer bütün arkadaşlara adminlik veya modluk çok yakışacağında eminim onlara bu görev verilirse üstesinden geleceklerdir şimdiden yeni mod ve admin olarak seçilecek arkadaşlara başarılar dilerim herşey Sailor Moon için.  _________________
 |
|
 |
|
 |
Kaptan

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 12 Hzr 2007 Mesajlar: 1069 Ünvan: Prenses Puan: 745
|
|
|
|
| usa-ko yazmış: |
| sailormoooon yazmış: |
bu arada usa-ko mod olmak isteyenler senin yazını okusunlarda derim.Mod olmaktan vazgeçerler walla okuyunca   |
bu arada seiya&usagi hanııımmm.. ne demek istiyosun!! ben üyelere kötü davranmıyorum tamam mı sor bakiyim naruto çeviri grubuna, sözüm ona başları benim ama o kadar keyif içindeler ki, çevirileri bana teslim etmek yerine lunaya veriyorlar bu kadar da gevşek bi yönetim söz konusu yani
ama bundan sonra sıkıyönetim ilan edicem
edit: ahanda yeni bi simili bu ne leyn =>
ben onu ağlama şeysi diye yaptıydım.. bu çıkmış T-T yapsam bişey çıkar mı ki deneme deneme... T-T
edit2: aaa çıkmadı e iyi bari ağlayasım geldiğinde T-T bunu yapiyim ben  |
bn üyelere kötü davranıyosun demedimki ya çok acı gerçekler yazıyo mesajında onu demek içim şeyetmiştimdi ama gerçekten mod olmak için heveslenenler varsada insanın hevesini kıracak derecede bi mesaj bu yüzden usagiserenity'inde dediği gibi Dost Acı Söyler _________________
 |
|
 |
|
 |
Hachiko

Efsane Üye

Kayıt: 10 Hzr 2007 Mesajlar: 2328 Ünvan: Prenses Puan: 935
|
|
|
|
| usa-ko modluguda layık adminligide bence o hiçde sıkı yönetim degil sadece venus üyelerinin iyiligini düşünüyor ben modluk için şahsen usa-ko ve sereyi uygun görüyorum çünkü forum tarafından çok sevilen kişiler onlar zaten venu arkdaşlık testindede gördük^^ |
|
 |
|
 |
Mamoru
Koruyucu

|
|
|
|
Arkadaşlar, SMFK üyelerinin genel olarak vardığı kanı, bu durumun forumda kirliliğe sebep olduğudur. Dolayısıyla forumda yönetici ya da moderatör olacak arkadaşlarımızı Luna ve Moonlight'ın seçmesine karar verdim. Forum için en uygun kişileri kendisi seçecektir. Zaten önemli olan yönetmek değil bir arada eğlenebilmek bana göre.
Konu Kapanmıştır *case closed*  _________________
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu |
|
 |
|
 |
|
|
 |
Sayfaya git Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
| 6. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 81 mesaj ] |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008
|