ilk yorum benden
hoş resimler ama biraz daha geliştirmen gerekiyo ama o kadarda berbat diil o kadarda güzel diil yani ikisinin ortası benim yorumum _________________
Olur mu hiç?Anamızın karnından harika resimler çizerek doğmadı hiç birimiz.Bence yeni çiziyorsan (yaşını bilmiyorum) gayet iyi çizimler.Elbette hataların var ama bunları da ancak zaman içinde daha çok çizerek giderebilirsin.Başarıya asla kolayca ulaşılmaz...Üstelik buraya koymakla medeni bir cesaret göstermişssin seni bunun için tebrik ediyorum.çizimin ilerledik biz burdan "Aaaa bak baştaki acemiliğinden eser kalmamış...şimdi çok daha iyisin" diyeceğiz göreceksin _________________
Spoiler:
SaILoRSuN : "Hayallerimin gerçeğiniz olması dileğiyle..."
EFSUN ÖĞRETİSİ
Sürpriz 1: Efsun öğretisi trailer Başlangıç tarihi: 3Mart2010 -% 55
sailormoonn tmm doruyu söleyelim ortası diil yani kötü
sun sana da cok tesekkürler bu arada yasım 12 gecen senden beri ciziorum ama bu konu hakkında ders almak istiorm ne yazık ki bunları okulda öretmiyolar bnm sadece sorunum el ve ayak ciziminde insanların ellerini vede ayaklarını cizemiorm
bence berbat diil chibi_chibi_tr (adını bilmiyorum)kendine haksızlık ediyosun ilk defa yaptıysan bence gayet ii benim ikisinin ortası dememin nedenide çizimlerinin yüzlerini biraz daha ayrıntılı çizebilirdin diye orta dedim nese ama gerçekten kendine haksızlık etme hiçde berbat diiller _________________
bencede berbat değiller en azından çizebiliyorsun bak bana (insan çizme özürlüyüm)
geliştirirsin merak etme hem yaşında küçük daha ohoo _________________
eet bak acemi ii benimde çizme yeteneğim hiç yok herkesten berbat çizerim bi usagi resimlerini güzel çiziyom ressam gibi arkilerim öle dio gerçeğiyle benimkini gösterince sen ressam olmalısın diolar ama konu başka bişi olsun çizim için çizemem kimse yüzüne bile bakamaz _________________
geliştirmen için öncelikle bol bol çizmen gerek sonra ilk başlarda bakarak çizebilirsin bu şekilde yüz hatları vücut çizimin gelişir (görende kırk yıldır çizim yapıyorum sanıcak)
eğer gerçekten çizmekten zevk alıyorsan gelişiceğine eminim _________________
inan bana ilk başladığımda senden daha kötüydüm
gözler kare saçlar pas pas omuz yok daha sayayım mı
ama şimdi süper çiziyorum en azından bana göre (not çizimlerim çizimlerim bölümünde) _________________
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız