Sailor Moon Forum

bırı bana yardım edebılır mı???????

Sailor Moon Forum -> İstek, Şikayet ve Yardım

Yazar Mesaj
picky_serena

Üye
Üye

Ünvan: Prenses

bırı bana yardım edebılır mı??????? Konu: bırı bana yardım edebılır mı??????? Alıntıyla Cevap Gönder

Ben daha yenı kaydoldum sıteye ve ımza yuklemeye calısıyorum.......AMA OLMUYO Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Bı turlu yapamıyorum.daha once aynı sorunla ılgılı olan baslıklara bakdım ve soylenılen herseyı yapmama ragmen hala olmuyoooooooo ACABA BANA YARDIM EDEBILECEK BIRI VARMI
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 01 Eyl 2007 22:48
Clawless

Lanetli

bırı bana yardım edebılır mı??????? Konu: Yanıt: bırı bana yardım edebılır mı??????? Alıntıyla Cevap Gönder

*profilinden imza ayarlarına bak
*[img]resim linki[/img]
*bbcode
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Eyl 2007 22:49
picky_serena

Üye
Üye

bırı bana yardım edebılır mı??????? Konu: Yanıt: bırı bana yardım edebılır mı??????? Alıntıyla Cevap Gönder

COK SAOL YA Çiçek Veriyor..
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 01 Eyl 2007 23:35
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

bak imza eklerken:

www.imageshack.us die bi site var oraya giricen gözat a basıcan ordan istediin resmi secicen snrada host it e basıcan

bi sayfa acılıcak bir sürü link olcak EN ALTTAKİ linki kopyala snrada profilinden imza yerine gel vede [img] yazıp linki yapıstır yapıstırdıktan snrada sonuna [/img] yaz

bu kdr basitt Şaşırmış Durumda

ama eer avatarını deiştiriceksen:

verdiim siteye girip aynı islemleri yapıcaksın en son işte linki kopyalıcaksın

snrada profil bölümünen avatar yerine geliceksin snrada linki yapıstırıcaksın UNUTMA [İMG] FLN EKLEMİCEKSİN linki ölece yapıstırıp gndere basıcan bu kdrrr

umarım yardımcı olmusumdur Zarif Şaşırmış Durumda

~Happy New Year!~
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 02 Eyl 2007 11:26
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 4 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008