| |
| Yazar |
Mesaj |
haruka*

Süper Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 877 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 4070 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
ŞAŞKIN
Yönetmen Şahin Alparslan
Yapımcı Erol Avcı
Senaryo yazarı Şahin Alparslan,Doğu Yücel
Oyuncular Onur Ünsal, Evrim Akın, Serdar Yeğin, Ahmet Mümtaz Taylan, Selin Demiratar
Görüntü yönetmeni Yasin Uslu
Kurgu Sabit Keten, Atakan Avcı
Film müzikleri İskender Paydaş,Tolga Kılıç
Yapım yılı, ülkesi 2006, Türkiye
Yapım şirketi TMC film
Dağıtım şirketi Özen Film
Süre 95 dk.
Dil Türkçe
Cins Sinema filmi
Tür Romantik,Komedi
Renk Renkli
Gösterim tarihi 10.11.2006
Şaşkın 2006 yapımı bir Türk romantik komedi filmidir.
Özet
Mehmet İstanbul'da üniversite öğrencisidir. Tesadüfen dinlediği bir radyo programında bir kızın aşk üzerine konuşmalarından çok etkilenir. Kızı bulmak için ev arkadaşı Çetin'ide yanına alarak Antalya'ya gider. Kız hakkında bildiği tek şey bir otelde staj yaptığı ve adının Deniz olduğudur.
Mehmet ve Çetin otele yerleşip araştırmalara başlarlar. İlk etapta karşılarına çıkan sonuç hayalkırıklığıdır. Çünkü otelde en az elli stajyer vardır ve hiç birinin adı deniz değildir. Mehmet vazgeçmez. Bir süre sonra tüm otel sakinleride onlara katılınca komik ve duygusal olaylar başlar. _________________
 |
|
 |
|
23 Eyl 2007 13:47 |
|
 |
*venüs*

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 29 Ağu 2007 Mesajlar: 126 Ünvan: Prenses Puan: 600 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
çok güzel komik bir filmdi  _________________
uzaklarda bir yerde yüreğine bağlanmış biri mutlaka vardır ve sen aynaya her baktığında adını bilmediğin o gizli sevda için mutlaka gülümsemelisin...
 |
|
 |
|
23 Eyl 2007 15:00 |
|
 |
haruka*

Süper Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 877 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 4070 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
eet yakala co die bi köpek vardı çok komikti aşıkoludu sürekli köprüden atlamaya giderdi  _________________
 |
|
 |
|
23 Eyl 2007 16:03 |
|
 |
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
izlemedim ama değişik bir film sanırsam _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
 |
|
 |
|
 |
haruka*

Süper Üye

|
|
|
|
filmden oyuncular
|
23 Eyl 2007 17:56 |
|
 |
haruka*

Süper Üye

|
|
|
|
| ay savaşçısı büşra yazmış: |
| izlemedim ama değişik bir film sanırsam |
bence hemen izle acayip komik hatta ben almicaktım filmi film almaya gittigimde adam elime zorla tutuşturdu benim favorilerim arasında bu film dedei bencede harika izlediğimöe degdi yani _________________
 |
|
 |
|
23 Eyl 2007 17:58 |
|
 |
*venüs*

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 29 Ağu 2007 Mesajlar: 126 Ünvan: Prenses Puan: 600 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
acaba bende aynısını yapsam aşkımı bulurmuydum yokya çok saçmaladım  _________________
uzaklarda bir yerde yüreğine bağlanmış biri mutlaka vardır ve sen aynaya her baktığında adını bilmediğin o gizli sevda için mutlaka gülümsemelisin...
 |
|
 |
|
23 Eyl 2007 19:52 |
|
 |
haruka*

Süper Üye

|
|
|
|
ama çok romantik bi olaydı  _________________
 |
|
 |
|
23 Eyl 2007 19:57 |
|
 |