| |
| sera myu izlediniz mi? |
| çok az, parça parça izledim |
| 66% |
[ 4 ] |
| hiç izlemedim |
| 33% |
[ 2 ] |
| evet, hepsini |
| 0% |
[ 0 ] |
| çoğunu izledim |
| 0% |
[ 0 ] |
|
| Toplam Oylar : 6 |
|
| Yazar |
Mesaj |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
sera myu müzikallerini izlediniz mi? ben 10th Anniversary Festival ile başladım izlemeye. bence çok güzel
Başlangıcını izlemek için tıklayın Hadi izleyin biraz ve siz de yorumunuzu yapın!!! resimlerden bana pek sevimsiz görünüyorlarda ama izleyince ısındım, bakalım beğenecek misiniz
hepsini indirmek isteyenler için the oracle _________________
 |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1537 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
eveet parça parça az izlemiştim izlerken öyle kötü olmuyor tadi ayrı güzel _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
24 Eyl 2007 16:20 |
|
 |
Tangel

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
Ayyy Ayyyy Ayyy ben bu SeraMyu'nun hastasıyım. Çünkü oyunculukları ile beraber dansları bence süper. Zaten Hint Filmlerinden aldığım tadını bildiğimden bana bu SeraMyu cennet gibi geliyor  _________________ MÜTHİŞ İKİLİ,
TUTKU,
EJDER'İN GÖZYAŞLARI,
SEVGİNİN BÖYLESİ VE
HAYALLERİM (BİR RÜYA - KANKA ve KANKİ
KALBİMİN ANAHTARINI BULUP İÇİMDEKİ MANZARAYI KEŞFEDEBİLEN HERHANGİ BİR KİŞİ İÇİMDE HAPSOLMAYI GÖZE ALMIŞTIR |
|
 |
|
25 Eyl 2007 18:54 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
| Tangel yazmış: |
Ayyy Ayyyy Ayyy ben bu SeraMyu'nun hastasıyım. Çünkü oyunculukları ile beraber dansları bence süper. Zaten Hint Filmlerinden aldığım tadını bildiğimden bana bu SeraMyu cennet gibi geliyor  |
ehehe ben bu karakterlere bayıldım. hepsi atletik, şeker, güzel sesli kızlar. (bi jupitere kanım ısınamadı ) uranüs güzel uymuş bence. moon da şeker, mars da  _________________
 |
|
 |
|
 |
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1381 Ünvan: Prenses Puan: 4435
|
|
 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Peki bu festival hakkında ne düşünüyorsunuz? bence çok hareketliler ve karakterlere çok uymuşlar, usagi çok şeker  _________________
 |
|
 |
|
 |
|
|