Sailor Moon Forum

29 Eylül - Bir Veda Akşamı İzlenimler
Sayfaya git Önceki  1, 2

Sailor Moon Forum -> Etkinlikler

Yazar Mesaj
Reina

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Ünvan: Prenses

29 Eylül - Bir Veda Akşamı İzlenimler Konu: Yanıt: 29 Eylül - Bir Veda Akşamı İzlenimler Alıntıyla Cevap Gönder

Gitme kal demeye cesaretim yok Gözlerimle kal desemde defalarca, biliyorum gideceksin bana son bir kez bile bakmadan,
Oysa biz mücadeleler edecektik sevgimiz için.Yıllarımızı verecektik uğruna... Şimdi öyle bir yürek bıraktınki bende , beni benden aldı sanki sende kaldı diğer yarım...Yarım kaldı sevdamızda benim gibi , gidiyorsun işte bir "allahaısmarladık" bile demeden , gözleri yağmurlu birini bıraktın ardında bunu bil ! Söyle sevgili ! Ayrılık çözümmü bu sensizliğe ? İsyanlarıma ilaç olurmu söyle?

--------------------------
Ammaaan bunca lafa giderse gitsin ya çokta tın Kahkaha Atıyor

En son Reina tarafından 29 Eyl 2007 19:02 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 29 Eyl 2007 18:33
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

29 Eylül - Bir Veda Akşamı İzlenimler Konu: Yanıt: 29 Eylül - Bir Veda Akşamı İzlenimler Alıntıyla Cevap Gönder

Son sözü söylemeye cesaretim yok benim. Karşımda ki sen olunca anlamı yok zaten sözlerin. Tanıştığımız ilk günden beri kalbimde edindiğin yerin gün geçtikçe büyüdü ve yıllar ona sevda kattı, güven, sevgi, mutluluk... her şeyi ekledi yüreğime senle birlikte. Yüreğime dokunan sözlerin, içimi ısıtan aşkınla senin olmuştum sen farkında olmasanda. Ve yılların aşkını her gözlerine baktığımda yaşıyordum tüm benliğimle, şimdi ise...Şu an gözlerime bakıp ayrılık var diyebiliyorsan. Benim sana söyleyebileceğim şey: Bundan sonra "Seni" sensizlikte yaşamak da varmış kaderde. Hoşçakal ve tüm kalbimle umut ediyorum ki umarım gene görüşürüz hayat yolunda.

^-^ Elimden geldiğince yazdım, kafam durgun(durdu^-^''') düşünemiyorum^-^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 29 Eyl 2007 18:37
sailor ghost

Üye
Üye

bu mektup, o küçük,örümcek ağlarıyla kaplanmış pencerenden uçarak içeri girdiğinde ,açık olan son kapı da mühürlenecek.seni bir daha asla göremeyeceğim..
kurduğum hayallerin hiçbiri gerçekleşmedi(en çok yıpratan da bizi bu uçsuz bucaksız hayellerdi..) Sonsuza kadar odasında bir hayaletle yaşayacak olan ben! Sen sesimi duymak isteseydin herşey farklı olabilirdi. Ama şimdi.. geriye kalan tek şey ağlayan bir ay prensesi..
Bu kederi asla unutmayacağım.Sen ve iyi-kötü yaşanmış herşey için;
teşekkürler. ve hoşçakal..

www.nerdekalmistik.com
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 29 Eyl 2007 18:48
usagi tsukino

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

veda değil elveda;
bu sonbahar akşamında esen rüzgarla beraber bir o tarafa bir bu tarafa yalpalıya yalpalıya düşen yaprağın toprağa dönüşmesi gibi tamamen yok olan aşkımız göz yaşlarımla sulanarak toprağın altından filizlenip tekrar bir umutla seninle kavuşacağımız güne kadar elveda.

buda benden

[/quote]

imza için EnmaKun teşekkür ederim
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Eyl 2007 18:54
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

uzun uzun yazı yazma yeteneğim yok. içimden gelen en kısa ve gerçek sözlerini yazacağım... elveda bile diyemediğim biricik platonik aşkıma: içimde senle vedalaşıyorum. belki bir gün yine karşılaşırız. beni tanımasan da seni sevdiğimi bilmesen de seni asla unutmayacağım.içimden geleni söyleyemediğim için pişman değilim...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Eyl 2007 18:56
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

bu da benimki
--ayrılık zamanı değilmi.biliyordum.işte veda ediyorum.ama şunu untma hayatta tek umudun gülmek olsun.eğer bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun.seni seven bir kez ölür ve gömülür.ama benim aşkım ne ölür nede gömülür.elveda sonsuza kadar.ama ben seni hiç unutmayacağım bunu bil.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Eyl 2007 19:13
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

hepsi çok süper yaaaaa
(yaa benimki Şaşırmış Durumda Göz Kırpıyor )

Spoiler:

Flamesniper cnm çok güzel olmuş tam istediğim gibi çok teşekkürler...

Gece'ye imza için çok teşekkürler

http://www.azbuz.com/viewProfile.jsp?userId=906137
http://animedunyasi.azbuz.com/index.jsp
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 29 Eyl 2007 19:17
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

29 Eylül - Bir Veda Akşamı İzlenimler Konu: Re: 29 Eylül - Bir Veda Akşamı İzlenimler Alıntıyla Cevap Gönder

Mamoru yazmış:
(Düzyazı/Edebiyat)

Aşk güzeldir, aşık olmak daha güzeldir. Aşk acıtır, belki de yakar insanı. Severek ayrılan iki sevdalının ayrılığını dramatize etmeniz, bu etkinliğin ana düşüncesidir. Bir Veda yazısı yazacaksınız, küllenmiş bir aşkın son alevlerinden bahsederek, bazen siz ne kadar severseniz sevin, ayrılık olmak zorundadır ya, işte bunun gibi bir durumda sizin cümlelerinizle veda sahnesi...

Hmm... Mamoru merak ediyorum senin bölüm ney? Afedersin sitede söyledinmi bilmiyorum ama merak ettim Şaşırmış Durumda edebiyatla çok ilgileniyorsun da Gülücük Dağıtıyor

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 29 Eyl 2007 19:40
Mamoru

Koruyucu
Koruyucu

Ünvan: Prens

Bu etkinlik için yazı yazma süresi bitti ^^

Final 21:00'da başlayacaktır...

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Eyl 2007 19:40
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 24 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız