Sailor Moon Forum

Photoshop'ta kendine güvenen yardımsever üyeler!

Sailor Moon Forum -> İstek, Şikayet ve Yardım

Yazar Mesaj
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prenses

Photoshop'ta kendine güvenen yardımsever üyeler! Konu: Photoshop'ta kendine güvenen yardımsever üyeler! Alıntıyla Cevap Gönder

Kimilerinizin bildiği üzere, ben ve 8 arkadaş daha, Naruto manga çevirisi üzerinde çalışıyoruz. Ama, maalesef benim gibi photoshop bilmeyen gariban çevirmenler, mangadaki resim karesinin üzerine yazılmış yazıları(konuşma balonları değil) silip üstüne çeviriyi yazamıyor (emektar paint buna elvermiyor ^^)

Venus.Gen.Tr'deki (nefret ettiğim ^^) logo yarışmaları, itiraf etmeliyim ki, burada harika photoshop ustaları yarattı ^^

Sözün kısası, Naruto manga çevirisindeki düzeltmeler için sıkı çalışacak bir photoshop timine ihtiyacım var ^^

Ama, "Ben yardım ederim!" demeden önce, bunun sistemli bir çalışma olacağını, ve sorumluluk alacağınızı unutmamanızı rica ediyorum =)

İlk örnek, paintle yapılmış ve photoshop bekleyen bir sayfa..
Çeviri, mecburen sayfadaki boşluklara yazılmış :

Spoiler:

Bu da, photoshopla düzeltilmiş bir sayfa!
İşte yapacağınız bundan ibaret ^^
Tabii, çevirinin aynısını yazmaya özen göstermelisiniz.
Bunu yapan arkadaş gibi "orada"ları "orda"ya çevirmemelisiniz ^^''''''''

Spoiler:

edit: şimdi farkettim..zeki photoshopçu arkadaşımız, çevirime "sen" kelimesi eklemeyi uygun görmüş ^^''' tabii ki siz yapmayın ^^''''
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Ağu 2007 19:04
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Photoshop'ta kendine güvenen yardımsever üyeler! Konu: Yanıt: Photoshop'ta kendine güvenen yardımsever üyeler! Alıntıyla Cevap Gönder

bende varım Zarif bende size elimden gelince yardım etcem Zarif bekle beni naruto ben geliyom Dil Çıkartıyor

eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan

Spoiler:

Goong~~
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Ağu 2007 19:12
Clawless

Lanetli

Photoshop'ta kendine güvenen yardımsever üyeler! Konu: Yanıt: Photoshop'ta kendine güvenen yardımsever üyeler! Alıntıyla Cevap Gönder

daha önce hiç sayfa düzenleme işi yapmadım İnanamıyor! ama yardımcı olmaya çalışırım İnanamıyor!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Ağu 2007 22:19
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Yardımcı olabilecekler (örneklerdeki gibi) bana özel mesaj yoluyla haber versinler. Bu işte yardım etmeye hevesliyseniz, pazar günü saat 3 civarındaki msn toplantımıza bekleriz =) ayrıntılar için bana mesaj atmanız yeterli =))

Daha önce düzenleme yapmamış olsanız da bize yardım edebileceğinize eminim gece yıldızı ve Clawless ^^ Grupta sungirl de var =) O, bu işlerde deneyimli, eminim size elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışacaktır =D
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Ağu 2007 23:24
SailorMarsReiChan

Efsane Üye
Efsane Üye

bende yardım edebilirim Şaşırmış Durumda fazla iyi deilim ama...elimden geleni yaparım Göz Kırpıyor

Sailor Mars ♥
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 31 Ağu 2007 12:27
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

tamam ^^ bir sonraki toplantı tarihi manga.gen.tr'de bildirilecektir ^^ örneklere iyice bakın ve eğer yardım edebilecekseniz toplantı günü msnde olun =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 04 Eyl 2007 15:02
sailor chibi usa

Anime Fan
Anime Fan

Ya ben photoshop'ya resimlerin üzerine yazılmış yazıları silmeyi falan bilmiyorum ama Türkçe'ye çevirmeyi yapabilirim

Uvv tipini yerim <3 ^^ Saol Integra

Witch 3 ayda bir değil, her ay çıksın diyosan TIKLA yorum yaz
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 27 Ekm 2007 12:35
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

çeviri yapan arkadaşlarımız var. bize gereken photoshoptan anlayanlar =) ama teklif için teşekkürler. zaten şu kaçanları bulabilirsek editlemeye başlicaz xD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Ekm 2007 14:39
haruka*

Süper Üye
Süper Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

bende photofiltre var o programlaelimden geldigince yardım edebilirim ama şunu sölim ingilizcem kıttır Şaşırmış Durumda
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Ekm 2007 14:49
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

dediğim gibi çevirileri nerde oldukları bilinmeyen sevgili arkadaşlarımızdan bi toplayabilsek ''^^ o zaman edit grubu kurulacaktır. zaten ingilizcenizin olması gerekmiyor siz sadece photoshop kullanarak bizim paintte resmin üzerine yazamadığımız yerleri editleyeceksiniz. geri kalan yerler hemen hemen hazır zaten ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Ekm 2007 14:51
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 10 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008