| |
| Yazar |
Mesaj |
usa-ko

O Bir Yıldız!

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1491 Ünvan: Prenses Puan: 2985
|
|
|
|
Kimilerinizin bildiği üzere, ben ve 8 arkadaş daha, Naruto manga çevirisi üzerinde çalışıyoruz. Ama, maalesef benim gibi photoshop bilmeyen gariban çevirmenler, mangadaki resim karesinin üzerine yazılmış yazıları(konuşma balonları değil) silip üstüne çeviriyi yazamıyor (emektar paint buna elvermiyor ^^)
Venus.Gen.Tr'deki (nefret ettiğim ^^) logo yarışmaları, itiraf etmeliyim ki, burada harika photoshop ustaları yarattı ^^
Sözün kısası, Naruto manga çevirisindeki düzeltmeler için sıkı çalışacak bir photoshop timine ihtiyacım var ^^
Ama, "Ben yardım ederim!" demeden önce, bunun sistemli bir çalışma olacağını, ve sorumluluk alacağınızı unutmamanızı rica ediyorum =)
İlk örnek, paintle yapılmış ve photoshop bekleyen bir sayfa..
Çeviri, mecburen sayfadaki boşluklara yazılmış :
Bu da, photoshopla düzeltilmiş bir sayfa!
İşte yapacağınız bundan ibaret ^^
Tabii, çevirinin aynısını yazmaya özen göstermelisiniz.
Bunu yapan arkadaş gibi "orada"ları "orda"ya çevirmemelisiniz ^^''''''''
edit: şimdi farkettim..zeki photoshopçu arkadaşımız, çevirime "sen" kelimesi eklemeyi uygun görmüş ^^''' tabii ki siz yapmayın ^^'''' _________________ scarred for life - no compensation |
|
 |
|
28 Ağu 2007 19:04 |
|
 |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1284 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
|
|
|
bende varım bende size elimden gelince yardım etcem bekle beni naruto ben geliyom  _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
|
|
 |
|
28 Ağu 2007 19:12 |
|
 |
Clawless

Lanetli

|
|
|
|
daha önce hiç sayfa düzenleme işi yapmadım ama yardımcı olmaya çalışırım  _________________ _N E K O D R E A M S_
 |
|
 |
|
 |
usa-ko

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
Yardımcı olabilecekler (örneklerdeki gibi) bana özel mesaj yoluyla haber versinler. Bu işte yardım etmeye hevesliyseniz, pazar günü saat 3 civarındaki msn toplantımıza bekleriz =) ayrıntılar için bana mesaj atmanız yeterli =))
Daha önce düzenleme yapmamış olsanız da bize yardım edebileceğinize eminim gece yıldızı ve Clawless ^^ Grupta sungirl de var =) O, bu işlerde deneyimli, eminim size elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışacaktır =D _________________ scarred for life - no compensation |
|
 |
|
30 Ağu 2007 23:24 |
|
 |
SailorMarsReiChan

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1754 Ünvan: Prenses Puan: 6100
|
|
|
|
bende yardım edebilirim fazla iyi deilim ama...elimden geleni yaparım  _________________
Sailor Mars ♥ |
|
 |
|
 |
usa-ko

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
tamam ^^ bir sonraki toplantı tarihi manga.gen.tr'de bildirilecektir ^^ örneklere iyice bakın ve eğer yardım edebilecekseniz toplantı günü msnde olun =) _________________ scarred for life - no compensation |
|
 |
|
04 Eyl 2007 15:02 |
|
 |
sailor chibi usa

Anime Fan

|
|
 |
|
 |
usa-ko

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
çeviri yapan arkadaşlarımız var. bize gereken photoshoptan anlayanlar =) ama teklif için teşekkürler. zaten şu kaçanları bulabilirsek editlemeye başlicaz xD _________________ scarred for life - no compensation |
|
 |
|
28 Ekm 2007 14:39 |
|
 |
haruka*

Süper Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 877 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 4070 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
bende photofiltre var o programlaelimden geldigince yardım edebilirim ama şunu sölim ingilizcem kıttır  _________________
 |
|
 |
|
28 Ekm 2007 14:49 |
|
 |
usa-ko

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
dediğim gibi çevirileri nerde oldukları bilinmeyen sevgili arkadaşlarımızdan bi toplayabilsek ''^^ o zaman edit grubu kurulacaktır. zaten ingilizcenizin olması gerekmiyor siz sadece photoshop kullanarak bizim paintte resmin üzerine yazamadığımız yerleri editleyeceksiniz. geri kalan yerler hemen hemen hazır zaten ^^ _________________ scarred for life - no compensation |
|
 |
|
28 Ekm 2007 14:51 |
|
 |
|
|