|
|
|
| |
| Yazar |
Mesaj |
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
canım PGSM türkiye'de yayınlanmadı zaten bizde internet aracılığı ile izleyebiliyoruz.anlaman için ingilizce alt yazılısını bulman lazım araştıra araştıra bulursun merak etme _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
 |
|
 |
|
 |
*Gold_Heart*

Efsane Üye

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 2189 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 3305
|
|
 |
|
17 Hzr 2008 16:30 |
|
 |
Sweet Witch

Biri Beni Durdursun

|
|
|
|
Severim.Bi ara pgsm videoları karıştırıodum.Bi tane buldum izliodum.Marsla Venüsü savaştırmışlar resmen :?bi yerde hafif kapandıktan sonracıma biraz dha kawga ettiler sonra o da ne HANGİSİ BİLMİOM AMA BİRİNİN SURATI FLAN KANLIYDI(sanki minakoydu o).O yüzden bi kaç gün izleyemedim.Annem farketti ve az kalsın sm'yi yasaklıodu sanki bırakacağım ya
Keiko acayip şeker bnm bi arkadaşım var resmen aşık.Msne fotosunu koymuştum aşık oldu Ama taçlarını sevmiorm bi de prenses serenity'e daha iyi bi kostüm bulabilirlerdi _________________
Sweet Dream...
Usa-chan gene döktürmüşsünn
Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya |
|
 |
|
15 Tem 2008 17:06 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1774 Ünvan: Prenses Puan: 1250
|
|
|
|
| Gece yazmış: |
kendimi bildim bileli pgsmeyi hiç sevmem çok yapmacık geliyorlar bana |
ben de bir kere usagi'nin normal halinin saçları niye siyah ya indan bir peruk takamaz mı Hiç sevmen pgsm'yi bilmem belki de benzemediklerinderdir _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes... |
|
 |
|
 |
prenses20

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar: 592 Ünvan: Prenses Puan: 150 Nerden: Batman
|
|
|
|
çoooooooooook güzel pgsm ben hastasıyım defalarca izledim ve arşivledim  _________________ BULUT'cuğum emeğin için domo arigato gozaimasu
 |
|
 |
|
 |
mizu_chan

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 14 Tem 2008 Mesajlar: 234 Ünvan: Prenses Nerden: Mars
|
|
|
|
harikaaaaa en çok bu diziye bayıldımm en çok ta keiko ya _________________
 |
|
 |
|
18 Ekm 2008 01:26 |
|
 |
|
|
 |
Sayfaya git Önceki 1, 2 |
| 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 21 mesaj ] |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008
|