Sailor Moon Forum

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Sailor Moon Forum -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Ünvan: Prenses

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak Konu: Yanıt: Aluminia Fansub - Lovely Complex Türkçe anime Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler önerin için ama upload etmek gerçekten zaman alıyor. Karışık

Güncelleme

* Lovely Complex 3. bölüm siteye eklenmiştir.

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 23 Hzr 2008 23:26
Eternal Moon

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak Konu: Yanıt: Aluminia Fansub - Lovely Complex Türkçe anime Alıntıyla Cevap Gönder

bi türlü başlamaya fırsat bulamıyodum sayenizde başlamış oldum lovely complex e başarılarınızın dewamını dilerim Çok Mutlu

Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 24 Hzr 2008 20:33
Mss. Pretty Queen

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

cnm bnm süpersiniz. koyduğunuz örnek sayfalara baktım yazı rengi çok tatlı^^ kolay gelsin

Türkiye'nin ilk ve tek Shoujo (kız) manga çeviri grubu yeniden sizlerle ^^

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 25 Hzr 2008 18:37
sumis

Sağlam Üye
Sağlam Üye

elinize sağlık paylaşım için tşklerr Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 26 Hzr 2008 23:46
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Teşekkürler herkese ^^

Güncelleme

* Lovely Complex 4. bölüm siteye eklenmiştir.

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 27 Hzr 2008 11:40
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Güncelleme

* Lovely Complex 5. bölüm siteye eklenmiştir.

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Hzr 2008 23:35
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Güncelleme (COMBO!)

* Lovely Complex 6. ve 7. bölümler eklenmiştir. (Neden diye soracak olursanız, 6. bölümün sonu açıklayıcı gelecektir size. Çok Mutlu)

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 03 Tem 2008 23:23
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Güncelleme

* Lovely Complex 8. bölüm siteye eklenmiştir.

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 08 Tem 2008 06:38
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Lovely Complex Türkçe anime Alıntıyla Cevap Gönder

Güncelleme

* Lovely Complex 9. bölüm eklenmiştir. Çok Mutlu

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 11 Tem 2008 13:26
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Lovely Complex Türkçe anime Alıntıyla Cevap Gönder

Güncelleme

* Lovely Complex 10. bölüm eklenmiştir.

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 15 Tem 2008 22:12
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

ilkini indirdim ve izledim çok güzeldi tşkler
devamını da bekliyoruz
bu arada bende diğerlerini indirrim Çok Mutlu

Spoiler:

Flamesniper cnm çok güzel olmuş tam istediğim gibi çok teşekkürler...

Gece'ye imza için çok teşekkürler

http://www.azbuz.com/viewProfile.jsp?userId=906137
http://animedunyasi.azbuz.com/index.jsp
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 Tem 2008 14:18
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Güncellemeler

* Lovely Complex 11-12-13. bölümler eklendi. (aslında zamanında eklenmişti de ben tatild eolduğumdan buraya güncellemeyi yazamadım.)
* Fruits Basket manga ilk cilt yayınlandı.

Kısa bir süreliğine tatil moduna geçiyoruz, kısa zamanda bomba gibi döneceğiz. Göz Kırpıyor

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 26 Tem 2008 23:28
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 10 Ağustos Alıntıyla Cevap Gönder

Tatilimiz ne yazık üzülerek belirtiyorum! =) BİTTİ... Daha önce bahsettiğimiz üzere yeni serilerle ve tabi ki eski serimize kaldığımız yerden bomba gibi devam ediyoruz. Şimdilik yazmam uygun görüldüğü üzere yeni serilerimizi tanıtmam gerekiyor.

ANİMELER

Aishiteruze Baby: Bu sıcak yaz gününde içinizi daha fazla ısıtacak!! şeker mi şeker bir anime. Eğer ergenliğin baharındaki bir oğlanın daha 5 yaşındaki Yuzu adlı bir kıza bakması gerekirse ne olur?[Spartiate çoook saol RAW bulmamıza yardımcı olduğun için =) Bitanesin]

Bokura Ga Ita: "Çizimleri keşke daha iyi olsa" dedirtmesine rağmen bu dramatik konunun izlenmemesine göz yumamazdım. Eğer sevdiğin ve çıktığın kişi hala ölen eski sevgilisini düşünüyorsa ne yaparsın?

Ef - a tale of memories: 2 hikaye tek bir anime de... dramatik bir aşk üçgeni mi? Yoksa her gün tekrar tekrar aynı kişiyle tanışmaya devam etmek mi? Sadece yaşadığın son 13 saatin hatıralarında bulunması...

Loveless: Baştan alarmı veriyorum.Shounen Ai içerikli bir anime. Geçmişini hatırlamayan ve abisinin ölümünün nedenini bulmak isteyen bir çocuk.Gelişen olaylar karşısında öldürülmesi istenen bir "kurban"sa onun için kim dövüşecek?

Junjou Romantica: 2. defa Shounen Ai alarmı veriyorum Çok Mutlu Bir gün bir gün… Bir gün diye devam edeyim yine XD Bir gün ders aldığınız öğretmeninizin evinde “erkek-erkek aşkını” anlatan bir kitap bulursanız ve bu kitabı okurken aslında kitaptaki karakterlerin öğretmeniniz ve abiniz olduğunu fark ederseniz naparsınız Çok Mutlu Hadiiii merak ettim napasınız yaw XD

MANGA

The Devil Does Exist: Devil beside you adlı Drama’yı izleyen bilir. =) Eğer aşık olduğun insanın babası ve kendi annen evlenmek üzere olsaydı. Aşkınızı bir çatı altında gizli mi sürdürürdünüz yoksa her şeyi açıklayarak tüm dengeleri bozar mıydınız. İşte bunun cevabını size soluksuz okutacak bir manga.

Şimdilik bu güzel serileri sizlere "sadece" tanıtıyorum. Çalışmalara yakında başlayacağız. Ama Lovely Complex'e kaldığımız yerden devam ediyoruz... Karşınızda 14.,15. ve 16. bölümler ve Fruits Basket mangasının 2. cildi... Umarım açtığımız arayı telafi edebilmişizdir =)

Not: Bundan sonra güncellemeler bir sorun çıkmadığı takdirde haftada bir yapılacaktır.

www.aluminia-fansub.blogspot.com

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 13 Ağu 2008 20:09
marvelgirl

Otaku
Otaku

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 10 Ağustos Alıntıyla Cevap Gönder

başarılar dilerim yeni projelerinde.lovely complexi bir de türkçe izleyeyim bari Zarif
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Ağu 2008 20:35
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

Ehe süper bu animeyi izlememiştim listemdeydi halen ve sayenizde tr alt yazılı seyredicem.
Burada başladığınız yeni anime serileride hoşuma gitti ^^

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Ağu 2008 23:32
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
2. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 92 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008