Sailor Moon Forum

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Sailor Moon Forum -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Ünvan: Prenses

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 19 Eylül Alıntıyla Cevap Gönder

Önem verme diye bir şey yok aslında. Neredeyse herkes 1 proje aldı bu sefer. Ef a tale of memories'in çevirilerini ben üstleniyorum ve aksilik çıkmazsa haftada 1 bölüm çıkaracağız. Loveless'ın ise haftada 2 bölüm bölüm yayınlancak. Junjou Romantica haftada 1. Bir anime bitince diğerine başlayacağız Gülücük Dağıtıyor hangisi olur bilemem. Çok Mutlu

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 19 Eyl 2008 17:08
umi

Efsane Üye
Efsane Üye

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 19 Eylül Alıntıyla Cevap Gönder

fruits basket okumak istediğim mangalardandı. animesini izlemiş olmama rağmen bi türlü mangasını istemiş olsamda okuma fırsatım olmamıştı. fruits basket'i çevirmenize çok sevindim. okumaya başlarım artık ^^ çalışmalarınız için çok teşekkürler Gülücük Dağıtıyor

http://sakura-umi.deviantart.com

çok teşekkürler Integra. Çok Mutlu
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Eyl 2008 16:07
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Güncelleme

* Loveless 8. ve 9. bölümler eklenmiştir.
* Junjou Romantica 3. ve 4. bölümler eklenmiştir.
* Bitter Virgin 1. ve 2. bölümler eklenmiştir. (MANGA)

iyi seyirler/okumalar Çok Mutlu

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 25 Eyl 2008 23:36
Mss. Pretty Queen

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 26 Eylül Alıntıyla Cevap Gönder

daha çok furuba istiyoruuuuuz (bi kere de ben baskı yapayım XD) furubayı sizden takip edicem bu bayram başlıycam inş Çok Mutlu bi de depresyona girip çeviri yapamazsam sorumlusu sizsiniz ha Çok Mutlu

Türkiye'nin ilk ve tek Shoujo (kız) manga çeviri grubu yeniden sizlerle ^^

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Eyl 2008 00:15
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 26 Eylül Alıntıyla Cevap Gönder

Ehm öhm ne yalan söyleyeyim ben de bekleyemedim İngilizcesi'nden devam ediyorum. Çok Mutlu Çevirmen yoğun galiba malum şimdilik xxxHOLiC'in animesiyle uğraşıyor. Kayan Gözler

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 01 Ekm 2008 17:06
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 2 Ekim Alıntıyla Cevap Gönder

...

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 03 Ekm 2008 02:20
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 13 Ekim & Lovele Alıntıyla Cevap Gönder

Güncellemeler

* Loveless 12. bölüm eklenmiştir. (SON)
* xxxHOLiC 1. ve 2. bölümler eklenmiştir. (Yeni proje)
* Junjou Romantica 7. ve 8. bölümler eklenmiştir.
* ef - a tale of memories 5. bölüm eklenmiştir.

Manga;
* Fruits Basket 14. bölüm eklenmiştir.
* Bitter Virgin bölümleri Pazartesi akşam konacak. Gecikme için özür dileriz.

İkinci biten serimiz Loveless hayırlı olsun. Çok Mutlu Çeviri ve düzenlemesini üstlenen Cherubeem'e teşekkürler. Dil Çıkartıyor

Loveless'ın ardından, biraz değişiklik yapalım dedik ve xxxHOLiC serisini başlattık. Ne shounen ai, ne de romantizm.
Gizem + CLAMP kalitesi + Yuuko-sama + Watanuki <33 E daha ne isterim ki ben. Çok Mutlu

Herkese iyi seyirler ve okumalar.

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 13 Ekm 2008 19:23
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 13 Ekim &amp; Lovele Alıntıyla Cevap Gönder

xxxHolic'e başladım başlar sıkıcı ama ilerleyen bölümlerde nasıl olucak merak ediyorum.Birde mangadan Fruits basketin çevirmişken animesinide çevirseydiniz keşke çok harika olurdu Çok Mutlu ^^ tmm sustum kolay gelsin size ^.^

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 18 Ekm 2008 16:56
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 13 Ekim &amp; Lovele Alıntıyla Cevap Gönder

Düşünce
Animelerde genellikle ilk bölümler sıkıcı olur. Gerçi ben xxxHOLiC'in mangasını okuyorum ve ilk bölümde vurulmuştum. Zevk meselesi. Gülücük Dağıtıyor Ama yine de bir şans daha ver, 7-8lerde de sıkılırsan bırakırsın.

Güncellemeler

* xxxHOLiC 3. ve 4. bölümler eklenmiştir.
* Junjou Romantica 9. ve 10. bölümler eklenmiştir.

Manga;
* Fruits Basket 15. bölüm eklenmiştir.

İyi seyirler ve okumalar. Çok Mutlu

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 19 Ekm 2008 23:53
jeymss

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Ünvan: Prens

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 20 Ekim Alıntıyla Cevap Gönder

lovel complexten sonra izlemek istemediğim bir cok anime bile olsa her girişimde çevirilerinizi incelemişimdir kısaca cevirileniz harika Çok Mutlu 2. anime olarak holic i takip ediyorum ve kesinlikle bu animeyi sizin fansubunuzla izlemek istiyorum umarım çevirilerinizi hep en güzel bir şekilde yapmaya devam edersiniz

avatar için sevgi ye çoooooook Teşekürler:D
Spoiler:

hotaru chan avatar için tekrar çok teşekürlerim ichigoyu cok seviyorum Çok Mutlu
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 20 Ekm 2008 11:38
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 20 Ekim Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler yorumlar için Gülücük Dağıtıyor

Geçici olarak yeni adresimiz
www.aluminia.blogcu.com

Güncellemeler
* xxxHOLiC 5. ve 6. bölümler eklenmiştir.
* Junjou Romantica 11. ve 12. bölümler eklenmiştir. (SON)
* ef - a tale of memories 6. bölüm eklenmiştir. (oh sonunda -_-")

MANGA;
* Bitter Virgin 7. bölüm eklenmiştir.
* Fruits Basket 16. bölüm eklenmiştir.

İyi okumalar & seyirler. ^^

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 27 Ekm 2008 15:51
SaILoRSuN

Efsane Üye
Efsane Üye

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 27 Ekim Alıntıyla Cevap Gönder

ef nin ikicisi inimiyoooooo Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Ekm 2008 18:12
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Ocak Konu: Yanıt: [Aluminia Fansub] Projeler / 27 Ekim Alıntıyla Cevap Gönder

xxxHolic başta sıkıcıydı ama izlediklerimle karşılaştırmazsam hoş bir anime.Yeni bölümlerini merakla bekliyorum.Emeğinize sağlık ^^

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Ekm 2008 21:18
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

SaILoRSuN yazmış:
ef nin ikicisi inimiyoooooo Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda

Neee? İnmiyor derken? İkisini de indirdin, rar'dan çıkarırken sorun mu çıktı? Yoksa indirirken yarıda mı bıraktı? Part 1 mi 2 mi? Sorun belirtirken biraz daha ayrıntı/bilgi verebilrsen daha kolay yardımcı olurum. Gülücük Dağıtıyor

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 01 Ksm 2008 22:00
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Güncellemeler
* xxxHOLiC 7. ve 8. bölümler eklenmiştir.
* ef - a tale of memories 7. bölüm eklenmiştir (gebeeeerrr Miyako X3)

MANGA;
* Fruits Basket 17. bölüm eklenmiştir.
* Bitter Virgin 8.-9. ve 10. bölümler eklenmiştir. İlk cildin toplu linki haftaya verilecektir.

İyi seyirler ve okumalar ^^

jocelyn vs. gabrielle
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 03 Ksm 2008 08:06
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 92 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008