Sailor Moon Forum
[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Aralık
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Ünvan: Prenses

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Aralık Konu: [Aluminia Fansub] Projeler / 1 Aralık Alıntıyla Cevap Gönder

Ta-daaa!! Yeni bir Fansub grubuyla, yeni bir anime çevirisiyle ALUMINIA Fansub olarak karşınızdayız. İlk projemiz iseeeeee...

Lovely Complex (Rabu Kon) ^^

Aklınıza sürekli birbirleriyle didişen uzun boylu bir kız ve kısa bir erkek getirin. Sizce bunların arasında aşk doğabilir mi? Evet mi? Yoksa imkansız mı? İşte Lovely Complex, bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini gözlerinizin önüne seriyor.

Animeden görüntüler:

Sonunda biz de Fansub kervanına katılabildik. Umarım/z çevirileri beğenirsiniz. Lütfen eleştiri yapmaktan çekinmeyin, eğer hatalarımız varsa bizi düzeltin. ^^

İletişim adresi: http://aluminia-fansub.blogspot.com/

Projeler (yenileriyle birlikte)

Anime projeleri
Lovely Complex (bitti)
Loveless (bitti)
Junjou Romantica (bitti)
ef - a tale of memories (devam ediyor)
xxxHOLiC (devam ediyor)
xxxHOLiC Kei (gelecek)
Zero no Tsukaima (gelecek)
Aishiteruze Baby (gelecek)
Bokura ga Ita (gelecek)
Shigofumi (gelecek)
Skip Beat! (gelecek)

Manga projeleri
Devil Does Exist (gelecek)
Fruits Basket (devam ediyor)
Bitter Virgin (devam ediyor)

jocelyn vs. gabrielle

En son jocelyn tarafından 01 Arl 2008 15:54 tarihinde değiştirildi, toplam 23 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 17 Hzr 2008 16:09
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Aralık Konu: Yanıt: Aluminia Fansub - Lovely Complex Türkçe anime Alıntıyla Cevap Gönder

Owww başarılar diliyor ve hayırlı olsun diyorum öncelikten kşeke bu seriye daha önceden başlasaymışım en azından TR izlermişim ama yineden ben ilk ölümü indiririm ellerinize sağlık Göz Kırpıyor

İmza ve userbar için teşekkürler *Gold_Heart* ve Umi Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 17 Hzr 2008 16:15
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

[Aluminia Fansub] Projeler / 1 Aralık Konu: Yanıt: Aluminia Fansub - Lovely Complex Türkçe anime Alıntıyla Cevap Gönder

ellerinize sağlık paylaşım için teşekkürler Gülücük Dağıtıyor Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 17 Hzr 2008 16:20
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

Ellerinize sağlık valla 1.bölümü izledim Çok Mutlu ben nimenin şu an 14.bölümündeyim ama ben başlarda 1.bölümü yanlış izlemişim -_-" o yüzden iyiki çevirmişsiniz bende izlemiş oldum Gizli Planlar Yapmaktadır aryıca çok komikti Kahkaha Atıyor
Spoiler:
Risa orda Otani battım derken Otanin kfası koca gemide çıkıo sonra gemiyi patlatıyorlar hahahaha yarıldım vallahi öyle güldüm ki Çok Mutlu birde Risa Otaniye Kotani=küüçük vadi demesine alındı gitti sonra Risa ona bir yumruk attı sonra Otaniye birlaf söyledi o lafında resmen ayrıldım auahahah Kahkaha Atıyor

Tekrardan ellerinize sağlık Gülücük Dağıtıyor

İmza ve userbar için teşekkürler *Gold_Heart* ve Umi Gülücük Dağıtıyor

En son Flamesniper tarafından 18 Hzr 2008 18:58 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 18 Hzr 2008 18:01
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

vay Lovely Complex ellerineze sağlık *-*

cııyykkk !!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 18 Hzr 2008 18:05
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

*-* shet! bu animeyi tekrar tekrar izleyebilirim! cok tesekkurler ellerinize saglık hemen indiriorm Kayan Gözler Çiçek Veriyor..

Gossip Girl~
NateArchibaldNateArchibaldNateArchibald... <3
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 18 Hzr 2008 20:08
çibiçibi

Venus Fan
Venus Fan

ellerinize ve emeğinize sağlık, paylaşım için de sağolun.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 20 Hzr 2008 12:10
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Yenilikler - Güncellemeler (20.06)

* Birinci bölümdeki yazım hataları vb. düzeltilerek avi olarak tekrar siteye konuldu.
* İkinci bölüm yayınlanmıştır. İndirme linklerini sitemizden bulabilirsiniz.
* Yazı boyutu istek üzerine büyütülmüştür. (26'dan 30'a)
* Daha kolay olduğu için bölümleri artık Mkv yerine Avi formatında yayınlayacağız.

jocelyn vs. gabrielle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 20 Hzr 2008 13:05
ekin_y

Üye
Üye

ya 1. bölüm part 2yi indiremiyorum Üzgün ya da Ağlıyor bu yüzden de part 1 izlenmiyor part 2 gerek diyor İnanamıyor!

Spoiler:

Çok teşekkürler Çağla abla Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Hzr 2008 13:16
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

1. bölüm MKV formatındaydı, daha sonra yoğun istek üzerine AVI'ye aldık ve daha kolay oldu. Sanırım sen birinci kısmı MKV iken yüklemişsin.

Ama hemen şunu sorayım; her iki part'ı da indirip mi açamadın? Yoksa 2. part hiç inmedi mi?

jocelyn vs. gabrielle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 20 Hzr 2008 13:23
ekin_y

Üye
Üye

yok şimdi indirdim part 1i Karışık bir de part 2 de rapidshare da Create Premium Account diyor ondan indiremiyorum

bir de evet şu an part 1 de açılmıyor part 2 gerek diyor Karışık

Karışık

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Hzr 2008 13:31
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Haaa anladım. Rapidshare'den daha önce indirmedin sanırım. Hüzünlü Eğer Premium kullanıcın yoksa (paralı) 1 saat filan beklemen gerekiyor indirmen için. Orada Wait xxx Minutes yazan yer kaç dakika sonra yükleyebileceğini yazar. Ama modemi sıfırlarsan (açıp kapatırsan) o kadar beklemek zorunda değilsin. ^^

jocelyn vs. gabrielle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 20 Hzr 2008 13:33
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

hemen indirip izlemeye nasıl hazır olduğumu anlatamam Alara *-* ama kotanın hali o biçim öff -_- bi dahaki aya kadar sabredicez artık Çıldırmış Durumda

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Hzr 2008 13:34
ekin_y

Üye
Üye

jocelyn yazmış:
Haaa anladım. Rapidshare'den daha önce indirmedin sanırım. Hüzünlü Eğer Premium kullanıcın yoksa (paralı) 1 saat filan beklemen gerekiyor indirmen için. Orada Wait xxx Minutes yazan yer kaç dakika sonra yükleyebileceğini yazar. Ama modemi sıfırlarsan (açıp kapatırsan) o kadar beklemek zorunda değilsin. ^^

teşekkürler 73 dakika vardı Kahkaha Atıyor tabii hemen modemi açıp kapadım. Rapidshare'i önceden fazla indirmek için kullanmadığım için evet bilmiyorum Şaşırmış Durumda ama indiriyorum şu an teşekkürler Göz Kırpıyor

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Hzr 2008 13:50
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

iki parça yerine tek parça yaparsanız hem indirenler modem resetlemek zorunda kalmazlar, hem de daha profesyonelce olur diyorum ben =)

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Hzr 2008 17:39
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız