| |
| R.I.S.A :Neden bu hikayeyi okuyorsunuz?Bunun cevabını uzn uzn yazın güzel olup olmadığını aşağıdan seçin :) |
| Üsttekilerin hepsi |
| 46% |
[ 32 ] |
| İçinde bir heycan, hareketlilik var ne olacak diye düşünüyorum |
| 20% |
[ 14 ] |
| Ya ilginç bir hikaye farklı geldi bana... |
| 15% |
[ 11 ] |
| okumuyorum okumayacağım -_-''' |
| 10% |
[ 7 ] |
| çok romantik okuyup hayal kuruyorum |
| 2% |
[ 2 ] |
| Tam bir dram otur hüngür hüngür ağla |
| 2% |
[ 2 ] |
| sıkıcı ama vakit geçsin diye okuyorum |
| 1% |
[ 1 ] |
|
| Toplam Oylar : 69 |
|
| Yazar |
Mesaj |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1537 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
en son beğendiğin boyutta yazıyorum zaten bunu bir fazlası danamsı bir boyutta oluyor  _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
24 Tem 2007 10:26 |
|
 |
umi

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1940 Ünvan: Prenses Puan: 3800
|
|
|
|
okumadığım 7-8 sayfayı nasıl bir solukta okuduğumu hatırlamıyorum çok heyecanlı bir hikaye Rose çok kötü durumda yaa babası da öldü neyseki Daniel var ona destek olucak
devamını sabırsızlıkla bekliyorum _________________
http://sakura-umi.deviantart.com
çok teşekkürler Integra.  |
|
 |
|
24 Tem 2007 10:35 |
|
 |
miya
Venus Fan

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 686 Ünvan: Prenses Puan: 2900
|
|
|
|
Sun!! çok ayıp şimdi de umiye mi reklam yaptın
ehuehu zincire umi de eklenmiş,biz sayfa başına para alıyoruz umi sen de almayı unutma (sustumm saçım ıslak ya yan etkisi^^'''') _________________
 |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1537 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
ya umi ye reklam yapmadım valla yapmadım ühühühühü _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

|
 |
|
24 Tem 2007 10:40 |
|
 |
miya
Venus Fan

|
|
|
|
tamam yaaa sustumm bu arada
| Alıntı: |
| en son beğendiğin boyutta yazıyorum zaten bunu bir fazlası danamsı bir boyutta oluyor Kayan Gözler |
bana kör mü demek istiyorsun  _________________
 |
|
 |
|
 |
Artemis

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
hımm hımm
güzeeel,
ama umarım külkedisi hikayesine yaklaşmak gibi bir eğilimde bulunmaz gidişat,
ha öyle olsa da olur ama,
böyle bir durumda terör estiren ve
"Dinsizin hakkından imansız gelir" lafını gerçeğe döken bir lady her zaman tercihimdir
madem öyle işte böyle cassandra
Eline sağlık bu arada tabi ki, yazması pek kolay olmasa gerek ^_^ _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
 |
|
 |
|
24 Tem 2007 10:46 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

|
|
|
|
başlığın altına boşuna "soylu bir çılgın mı ; yoksul bir lady mi" yazmadım...olaylar yeni gelişiyor...  _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

|
 |
|
24 Tem 2007 11:53 |
|
 |
Artemis

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
gomen gomen, görmemişim o yazıyı
hadi bakalım hikaye nasıl gelişecek  _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
 |
|
 |
|
24 Tem 2007 12:03 |
|
 |
miya
Venus Fan

|
|
|
|
aklıma geldi de, bir ara bana da günlük tutma hevesi gelmişti,günlüğüme Miya chan derdim O.o hattta kendimi tanıttım ona 2 sayfa O.o birde şu sırdaşlık konusunda söz verdirdim beni ispiklemesin diye O.o ne ilginç bayaa benzerlikler var,belki ben rose'umdur hatta O.o ama rose benim kadar sıkılgan değildir kız anca 2 gün geciktiriyor ya ben XD ? aylık tutmuş gibi olur günlüklerim sene başından beri oks sitresimi yansıtacaktım güya ama anahtarı kaybettim tabi XD neyse zaten başkalarının özel hayatını kurcalamak daha zevkli  _________________
 |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

|
|
|
|
Ben de tutardım ama benimkinin adı biraz ürkünç "Kara defter" uu....hangi akla hizmet böyle bir isim vermişim ki?Sanırım o zamanlar genelde sinirli olduğum için yazdığımdan dolayı yani pek güllük gülistanlık şeyler yok içinde...ikincisinin adını duyunca içiniz rahatlayacak "gül kuvarsı" yani kara defteri duyunca tırsmayın diye dedim.ilk günlüğün aksine buna her şeyi yazmıştım yani güzel olayları da...ehehe _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

|
 |
|
24 Tem 2007 13:27 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

|
|
|
|
Rısaya bu yazılar gecenin bir vakti ay ışığında yazılıyor...
_________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

|
 |
|
25 Tem 2007 09:48 |
|
 |
miya
Venus Fan

|
|
|
|
ohohohoh! işler iyice kızışmış 0.o Daniel'a sert davranmasana rose T--T benim kanım kaynadı yakışıklı biridir kesin *-* baloyada o götürsün *-* evlensinler *-* güya rose istemesin,ama formaliteler gereği 16 yaşında ya hanfendi off babası da sakat çıktı danielin T-T gerçi dün gece uykuyla baktım T-T yorum yapıyorum sana hep uykulu zamanıma geliyorsun reklam yapıcaz diye de saçmalatılmaz ki kedicik T-T dahei nin ne bu foya O.o evden kaçış *-* ben de mi kaçsam *-* _________________
 |
|
 |
|
 |
NANA

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 539 Ünvan: Prenses Puan: 1745 Nerden: Japonya
|
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

|
|
|
|
Urım terslik çıkmaz da bu gece devamını yazarım...bu arada bir durumun kıyısından yakalanmış ama...ehehe neyse o da bir olay  _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

|
 |
|
25 Tem 2007 10:21 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|