| |
| R.I.S.A :Neden bu hikayeyi okuyorsunuz?Bunun cevabını uzn uzn yazın güzel olup olmadığını aşağıdan seçin :) |
| Üsttekilerin hepsi |
|
47% |
[ 32 ] |
| İçinde bir heycan, hareketlilik var ne olacak diye düşünüyorum |
|
20% |
[ 14 ] |
| Ya ilginç bir hikaye farklı geldi bana... |
|
16% |
[ 11 ] |
| okumuyorum okumayacağım -_-''' |
|
8% |
[ 6 ] |
| çok romantik okuyup hayal kuruyorum |
|
2% |
[ 2 ] |
| Tam bir dram otur hüngür hüngür ağla |
|
2% |
[ 2 ] |
| sıkıcı ama vakit geçsin diye okuyorum |
|
1% |
[ 1 ] |
|
| Toplam Oylar : 68 |
|
| Yazar |
Mesaj |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1508 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
Konu: Yanıt: R.I.S.A(Bir günlük buldum...okumak isteyen?)SON |
|
|
|
Çoook teşekkür ederim ben de yorumlarınız için arkadaşlar.Hepsini ciddiye alıyorum Ben de yorumları mı çıkartıp zımbalasam ne? Eğer açılmayan sayfaların hangileri olduğun söylerseniz bende kolayca yenileyebilirm
Bıcırıklar ha ...Kim bilir onlar ne yaşayacaklar?Ama önce risa yı hazmedelim bence^^
Görüşürüz... _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
05 Tem 2008 00:04 |
|
 |
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1378 Ünvan: Prenses Puan: 4435
|
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1508 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Saol canım*nerdesin bakem sen * bekliyorum yorumlarını Tabii herkesin... _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

|
 |
|
07 Tem 2008 00:02 |
|
 |
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1378 Ünvan: Prenses Puan: 4435
|
|
 |
|
 |
kai suzuke

Sağlam Üye

|
|
|
|
valla kurgusu muhteşem olmuş kuzencim ellerine sağlık bu arada yetkililere sesleniyorum türk işi bi anime senaryosu var burda dikkate alınız pls gerçekten okurken etkisinde kaldım ve baya da ilham aldım diyebilirim umarım bunun gibi pek çok sezon yazarsın  _________________ Kai Suzuke Genshi Corporation ™
İmza için SailorSun a çook teşekkürler ...
Sözlerin bittiği yerde BEN başlarım,benim bittiğim yerde her şey biter!!! Kai Suzuke...
http://suzukespace.niceboards.net Kai'yi daha yakından tanımak isteyenler için... |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

|
|
|
|
Teşekkürler Kai.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum Size bir şeyler katabildiysem ne mutlu bana... _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

|
 |
|
11 Tem 2008 09:46 |
|
 |
sailor neptune

Efsane Üye

Kayıt: 15 Tem 2008 Mesajlar: 1521 Ünvan: Prenses Puan: 1700 Nerden: Tekirdağ
|
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

|
|
|
|
Teşekkür ederim  _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

|
 |
|
18 Tem 2008 22:11 |
|
 |
Tangel

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
Kesin muhteşem olmuştur bundan şüphem yok artık. Ayrıca çok kısa zamanda gerçekten çok ayrıntılı bir yorumum gelecek tabiki üşenmezsem.
Neyse okumaya başlıyorum açıkçası.  _________________ MÜTHİŞ İKİLİ,
TUTKU,
EJDER'İN GÖZYAŞLARI,
SEVGİNİN BÖYLESİ VE
HAYALLERİM (BİR RÜYA - KANKA ve KANKİ
KALBİMİN ANAHTARINI BULUP İÇİMDEKİ MANZARAYI KEŞFEDEBİLEN HERHANGİ BİR KİŞİ İÇİMDE HAPSOLMAYI GÖZE ALMIŞTIR |
|
 |
|
01 Ağu 2008 13:32 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

|
|
|
|
Sağol canım yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

|
 |
|
23 Ağu 2008 11:51 |
|
 |
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
Sailor sun bence sen bunu kitap haline getir çok tutulur bak.bizim sınıfta bilene ünlüsün.bence ününe ün kat.benim sözüme gel bak XD şaka bi yana hakikatten çok güzel olmuş.ben nasıl olduğu hakkında bi fikrim yok çünkü anlatmaya sözcük bulamıyorum neyse yalakalığı bırakayım ben yoksa çenem düşecek yine  _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
 |
|
 |
|
 |
Setsuna-M

Süper Üye

|
|
|
|
süper olmuş ellerine sağlık  _________________
|
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

|
|
|
|
| ay savaşçısı büşra yazmış: |
Sailor sun bence sen bunu kitap haline getir çok tutulur bak.bizim sınıfta bilene ünlüsün.bence ününe ün kat.benim sözüme gel bak XD şaka bi yana hakikatten çok güzel olmuş.ben nasıl olduğu hakkında bi fikrim yok çünkü anlatmaya sözcük bulamıyorum neyse yalakalığı bırakayım ben yoksa çenem düşecek yine  |
çok sağol canım...bende size kocaman bir söz eğerki bu kitap olurda olursa forumda okuyup yorum yazan herkesin nickini yazacağım...eğerki olur da nickleri yazdıramazsam o zaman imza attığımda (hayale bak ama imza da atıyorum) hani olurda o zaman ellerimle yazacağım nickini kitaba ona göre imza atacağım o kişilerin...Keşke olsa da imza atsam...ahh ahh _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

|
 |
|
11 Eyl 2008 02:11 |
|
 |
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
| SaILoRSuN yazmış: |
| ay savaşçısı büşra yazmış: |
Sailor sun bence sen bunu kitap haline getir çok tutulur bak.bizim sınıfta bilene ünlüsün.bence ününe ün kat.benim sözüme gel bak XD şaka bi yana hakikatten çok güzel olmuş.ben nasıl olduğu hakkında bi fikrim yok çünkü anlatmaya sözcük bulamıyorum neyse yalakalığı bırakayım ben yoksa çenem düşecek yine  |
çok sağol canım...bende size kocaman bir söz eğerki bu kitap olurda olursa forumda okuyup yorum yazan herkesin nickini yazacağım...eğerki olur da nickleri yazdıramazsam o zaman imza attığımda (hayale bak ama imza da atıyorum) hani olurda o zaman ellerimle yazacağım nickini kitaba ona göre imza atacağım o kişilerin...Keşke olsa da imza atsam...ahh ahh |
ben büyüyünce sana yardımcı olabilirim ^^ gezi günlüğüm diye bir dergide köşe yazarı bulabilirsek -1. büşra ile gezcez- o zaman seni patronumla görüştürürüm.mutlak yardım edecektir.(biraz abartılı bi düş ama olsun başaracağım.hırslıyım bu konuda dediğimi yapacağım) _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
 |
|
 |
|
 |
usacagla

Anime Fan

|
|
|
|
bişi sorabilirmiyim?
bunu hangi programda yazıyorsun ve arka planı nasıl eklion.iki soru oldu ama nyse  _________________
harikasın usagi_seiya...
|
|
 |
|
 |
|
|
|