| |
| Yazar |
Mesaj |
Flamesniper

Efsane Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2402 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 5700
|
|
|
|
hakikakten bu kızın gözleri ten rengine çok uyuyo  _________________
İmza için teşekkürler Aqua  |
|
 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

|
|
|
|
Rihanna, Transformers adlı filmin başrol oyuncusu Shia Labeouf ile hakkında çıkan dedikodular için “sadece gülüyorum” ifadesini kullandı. Gerçi olaya gülmesi geçen hafta Los Angeles’daki Kate Mantilini’de romantik bir akşam yemeği yedikleri gerçeğini değiştirmiyor. Kendisi durumu kısaca şöyle özetlemiş;
“Ben ve Shia sadece arkadaşız, ve birbirimizi henüz çok az tanıyoruz.”
Bu arada geçtimiz akşam Nascar’ı izlemeye giden Rihanna’nın kıyafeti için görenler “kağıt parçalarından oluşuyor gibiydi, çok kötüydü” diye konuşuyorlar.
Permalink [img]Rihanna, Transformers adlı filmin başrol oyuncusu Shia Labeouf ile hakkında çıkan dedikodular için “sadece gülüyorum” ifadesini kullandı. Gerçi olaya gülmesi geçen hafta Los Angeles’daki Kate Mantilini’de romantik bir akşam yemeği yedikleri gerçeğini değiştirmiyor. Kendisi durumu kısaca şöyle özetlemiş;
“Ben ve Shia sadece arkadaşız, ve birbirimizi henüz çok az tanıyoruz.”
Bu arada geçtimiz akşam Nascar’ı izlemeye giden Rihanna’nın kıyafeti için görenler “kağıt parçalarından oluşuyor gibiydi, çok kötüydü” diye konuşuyorlar.
Permalink [img]
http://img260.imageshack.us/img260/4409/rhwd8.png[/img] _________________
|
 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

|
|
 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

|
|
|
|
oyun un resmide bu:D _________________
|
 |
|
 |
Aquamarin

Efsane Üye

Kayıt: 06 Ağu 2007 Mesajlar: 1786 Ünvan: Prenses Puan: 5315
|
|
|
|
valla ben bu kızın hayranlarındanım şarkılarının hepsinide dinliyorum çok harika bence..şu anda bile dont stop the music i dinliyorum ve yerimde duramıyorum kesinlikle harika XD _________________ Made By Me
 |
|
 |
|
28 Eyl 2007 18:00 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

|
|
|
|
ewt cnm ya bnde bayılıorum.don't stop the music single ısüper zaten.klibi de süper.4.klibi de çıktı ne-yo ile sölüo hate that ı love u  _________________
|
 |
|
 |
winx_b

Geçiyordum Uğradım

|
|
|
|
ayhh bu kadına bayılıorm çok güzel yaaa süper bi kadın yani herkes rihannanın peşinde koşmalı bence yani!!  |
|
 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

|
|
|
|
puahahah  _________________
|
 |
|
 |
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 11 Eyl 2007 Mesajlar: 1214 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
cok yetenekli bence pls dont stop the music cok dinledigim sarkılardan _________________
 |
|
 |
|
08 Şub 2008 22:54 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

|
|
|
|
eet bayılıom o şarkısına  _________________
|
 |
|
 |
fiyonkK188

Sağlam Üye

|
|
|
|
bu başlığı gördüğümde direk ''aha flamesniper kesn bu başlığı o açmıştır'' dedm xD
valla hiçde hayranı deilim aksine hiç sevmem ama unfaithfull şarkısına byılıyorum vede uzun saçlı hali çok güzel bi ara saçı hilary duff la aynıydı snaırım kahkul fln o zmn çok gzldi güzel kız ama pek sevmem:D _________________
Sizin kadar tatlı bu imza,usebar ve avatar için CrazyGirL'üme , chibi_chibi_tr 'ye vede kyo_kusanagi'ye sonsuz teşekkürler
''FiyonkK MakKarna'' gururla sunar Bu bir sewimlisawaşçı91 yapımıdır! Afiyet Olsun bu espriden soora nasıl olckasa ^^' sustum ^^' |
|
 |
|
 |
prenses amy

Üye

|
|
|
|
bn rihannayı çok sewiyorum bütün şarkılarını dinliyorum en çok please dont shap the music sewiyorum  _________________
 |
|
 |
|
01 Mar 2008 12:00 |
|
 |
chibi_moon

Süper Üye

|
|
|
|
dont stop the music de güzel çıkmış gerçektede güzel çok güzel ya _________________
bu müthiş imza-avtar için venüs prensesine çok teşekkürler!!
ark.lar modemim patladı yaaa >.< |
|
 |
|
 |
tweety

Ay Fedaisi

|
|
|
|
sesi ve şarkıları fena deqiL ama uzun süre dinLeneyemeyen sarkıLarı oLduqunu düşünyorum 1-2 dinLemede sıkıLıyorum... ayrıca kendisini pek beqenmiyorum... SürkLi kendine yeni tarzLar deniyor ama son dönemLerde pek de basarıLı deqiL stiLLerinde... A Girl Like Me aLbumündeki tarzı en iyisi...! _________________
tweety <3 kyo_kusanagi
Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...
<<< SeVenLer ÖleCek >>>
_BaSiLiSk_
En son tweety tarafından 04 Ağu 2008 09:29 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Rihanna'yı necelerdir dinlerim. Bu kadın inanılmaz derecede çok güzel ve sesi de bir o kadar güzel.
Tam %100 olmuş. _________________
chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)
Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. (İşte ikinci imzam) |
|
 |
|
 |
|
|