| |
| Yazar |
Mesaj |
Princess Moon

Anime Fan

Kayıt: 16 Tem 2008 Mesajlar: 307 Ünvan: Prenses Puan: 500 Nerden: Ay
|
Konu: Yanıt: Rolünü En İyi Yapan Oyuncu? |
|
|
|
Bencede Kitagawa iyi yaptı.Hem benziyodu zaten mars savaşçısına.Jouji Shibue bence güzel rol yapamamıştı.Ay Savaşçısı karakterinede başka bir kızı koysalardı daha iyi olurdu bence  _________________
Umi-chan harikasın çok teşekkür ederim!
Usagi her günümüzde ilktir...
Ay Savaşçısı günü başlatanlardan biridir.. |
|
 |
|
 |
dArk JeaNNe

Anime Fan

|
|
|
|
aslında iyininde iyisi usagiydi.minako rolünü pek iyi oynamış diyemem. mamoruya gelince animeye göre bakınca bambaşka kişi olmuş diyebilirim normalde yani animede mamoru çekingen usagi aşkını ilan eden tiplerden gibi ama pgsmde roller değişilmiş gibi olmuş.
zaten pgsmyi izledim kafam çook daha karıştı
bide arkadaşlar aklımda çooook kocaman bi soru işareti var: niye devamını çekmediler pgsm devam etseydi daha da güzel olabilirdi  |
|
 |
|
01 Ağu 2008 02:03 |
|
 |
Sweet Witch

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Sanırım yeterli para aldıkları içindir Ticari amaçlı gibi geldi bana
Herkezi ayrı ayrı seviyorum rollerini iyi oynamışlar tabi ayakanın amelyattan mı ne kaçmasını sevmedim arkasından öldü gitti zır zır ağladılar kızlar
Onun dışında en iyisi keikoydu ama allahın hangi bölümüdür bilmem bir youma yere yapıştırdığı zaman kalkmamıştı arkadaşları sihir yapıca da kızmıştı orayı pek iyi anlamadım
Yoksa gayet iyiler[/quote] _________________
Usa-chan gene döktürmüşsünn
Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya |
|
 |
|
01 Ağu 2008 07:39 |
|
 |
|
|
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|