Sailor Moon Forum
Rolünü En İyi Yapan Oyuncu?
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> PGSM

Yazar Mesaj
Princess Moon

Anime Fan
Anime Fan

Ünvan: Prenses

Rolünü En İyi Yapan Oyuncu? Konu: Yanıt: Rolünü En İyi Yapan Oyuncu? Alıntıyla Cevap Gönder

Bencede Kitagawa iyi yaptı.Hem benziyodu zaten mars savaşçısına.Jouji Shibue bence güzel rol yapamamıştı.Ay Savaşçısı karakterinede başka bir kızı koysalardı daha iyi olurdu bence Şaşırmış Durumda

Umi-chan harikasın çok teşekkür ederim!

Usagi her günümüzde ilktir...
Ay Savaşçısı günü başlatanlardan biridir..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 18 Tem 2008 13:17
dArk JeaNNe

Anime Fan
Anime Fan

Rolünü En İyi Yapan Oyuncu? Konu: Yanıt: Rolünü En İyi Yapan Oyuncu? Alıntıyla Cevap Gönder

aslında iyininde iyisi usagiydi.minako rolünü pek iyi oynamış diyemem. mamoruya gelince animeye göre bakınca bambaşka kişi olmuş diyebilirim normalde yani animede mamoru çekingen usagi aşkını ilan eden tiplerden gibi ama pgsmde roller değişilmiş gibi olmuş. Şaşırmış Durumda

zaten pgsmyi izledim kafam çook daha karıştı Karışık

bide arkadaşlar aklımda çooook kocaman bi soru işareti var: niye devamını çekmediler Soru pgsm devam etseydi daha da güzel olabilirdi Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Ağu 2008 02:03
Sweet Witch

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Sanırım yeterli para aldıkları içindir Dil Çıkartıyor Dil Çıkartıyor Ticari amaçlı gibi geldi bana
Herkezi ayrı ayrı seviyorum rollerini iyi oynamışlar tabi ayakanın amelyattan mı ne kaçmasını sevmedim arkasından öldü gitti zır zır ağladılar kızlar
Onun dışında en iyisi keikoydu ama allahın hangi bölümüdür bilmem bir youma yere yapıştırdığı zaman kalkmamıştı arkadaşları sihir yapıca da kızmıştı orayı pek iyi anlamadım
Yoksa gayet iyiler[/quote]

Usa-chan gene döktürmüşsünn

Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Ağu 2008 07:39
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> PGSM Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız