| |
| Yazar |
Mesaj |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1283 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
| luna yazmış: |
harika bir şey bu müthişsin yine yapmışsın yapacağını mamoru =) benim puanım yok seçemiyom ama puansızlık kötü bir şey  |
sen iste ben sana tüm puanlarımı veirim o.O yeterki uğra siteye nee-chanim
bence puan iyi olmuş hakediyor arkaplan bu puanı o.O bende arka plan almayı düşünüyorum hadi kolları sıvayalım serem *.* _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
|
|
 |
|
12 Eyl 2007 11:57 |
|
 |
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1378 Ünvan: Prenses Puan: 4435
|
|
 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 16 Hzr 2007 Mesajlar: 1106 Ünvan: Prenses Puan: 1580
|
|
 |
|
 |
*Gold_Heart*

Efsane Üye

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 1912 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 2805
|
|
|
|
*Gold_Heart* tüm yöneticilere şöyle dedi:
Her hafta sonu birinciler en az 1200 puan alıyor ama hiç puan kazanamayanlar ne yapsın
ve ekledi:
bu durumdan kurtulmak için sailor club fiyatlarına %50 indirim yapılsın
ve birinci olamayanlar da sevinsin
ne dersiniz  _________________
 |
|
 |
|
12 Eyl 2007 15:14 |
|
 |
Mamoru
 Koruyucu

|
|
|
|
Ben aramızdan bazı arkadaşlarımızın grafik bilgisini tam anlamıyla bilmediği halde bu forumlarda geçirdiği zaman sonucunda tüm grafik yarışmalarında iyi dereceler alacak kadar kendini ilerlettiğini gördüm. Bu forum size birşey kazandırıyorsa sihirli puan zaten önemsizdir. O sizin kazanımlarınızla geliyor.
Ve de puanlar yüksek sayılmaz dediğim gibi. 10 tane birincilik almanız yeterli. İleride online RPG tasarımı tamamlanırsa zaten günde 200-250 puana puan demezsiniz. Şimdilik hayatınıza farklı renkler katmayı deneyin.
^.^ _________________
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu |
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1293 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
hem beterin beteri var siz bi de bana bakın daha ohhoooo daha çok var  _________________
|
|
 |
|
12 Eyl 2007 16:19 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 919 Ünvan: Prenses Puan: 45 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
| :::::gece yıldızı::::: yazmış: |
bence puan iyi olmuş hakediyor arkaplan bu puanı o.O bende arka plan almayı düşünüyorum hadi kolları sıvayalım serem *.* |
Oldu fıstık
| Mamoru yazmış: |
| Ben aramızdan bazı arkadaşlarımızın grafik bilgisini tam anlamıyla bilmediği halde bu forumlarda geçirdiği zaman sonucunda tüm grafik yarışmalarında iyi dereceler alacak kadar kendini ilerlettiğini gördüm. Bu forum size birşey kazandırıyorsa sihirli puan zaten önemsizdir. O sizin kazanımlarınızla geliyor. |
Bunlardan biri benim Hiç çakmam hala da çakmam ama gene de iyidir  _________________
 |
|
 |
|
 |
chibi_moon

Süper Üye

|
|
|
|
çok süper olmuş ama bayağı puan istiyo  _________________
bu müthiş imza-avtar için venüs prensesine çok teşekkürler!!
ark.lar modemim patladı yaaa >.< |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1508 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Ben aramızdan bazı arkadaşlarımızın grafik bilgisini tam anlamıyla bilmediği halde bu forumlarda geçirdiği zaman sonucunda tüm grafik yarışmalarında iyi dereceler alacak kadar kendini ilerlettiğini gördüm. Bu forum size birşey kazandırıyorsa sihirli puan zaten önemsizdir. O sizin kazanımlarınızla geliyor.
Ve de puanlar yüksek sayılmaz dediğim gibi. 10 tane birincilik almanız yeterli. İleride online RPG tasarımı tamamlanırsa zaten günde 200-250 puana puan demezsiniz. Şimdilik hayatınıza farklı renkler katmayı deneyin.
^.^ |
Eğriye eğri doğruya doğru...yazın başında photoshopu çok az bilirken şimdi çok daha iyi biliyorum(profosyonellere lafım yok) Grafik tarışmalarının ne kadarında dereceye girdim hatırlamıyorum ama çok olmasa da kendimi geliştidiğimden tatmin olmama yetiyor.Yine de oylama biçiminde puan alamayan ve almak isteyen arkadaşlar günün konusuna ve açılırsa rpg ye yönelebilirler (yarışmalar da falan oluyor işte).Bazı arkadaşlar bilgisayar ve internet konusunda gerçekten belli şeyleri çözmüş durumda olabilir ama bence pes etmeyin ,kaznamasanız da bu size bir şey kattı mı ona bakın.Zaten elimizden geldiğince katılrız artık hepimiz.Ne de olsa yoğun bir dönem başlıyor.Önceliklerimiz iyi belirlememiz lazım.
Herkese başarılar.(Mamoru bana kızar mısın bilmem ama puanla bence de azıcık pahalı...neyse belki de ağacın en tepesindeki meyveyi yemek daha tatlıdır ama unutmayalım ki önemli olan o meyvenin sizin sevidğiniz meyve olması) _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
12 Eyl 2007 22:13 |
|
 |
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1373 Ünvan: Prenses Puan: 3925
|
|
|
|
yha acaba taksitle alamıyo muyuz  _________________
Gossip Girl~
NateArchibaldNateArchibaldNateArchibald... <3 |
|
 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 16 Hzr 2007 Mesajlar: 1106 Ünvan: Prenses Puan: 1580
|
|
|
|
| SaILoRSuN yazmış: |
^.^ |
Eğriye eğri doğruya doğru...yazın başında photoshopu çok az bilirken şimdi çok daha iyi biliyorum(profosyonellere lafım yok) Grafik tarışmalarının ne kadarında dereceye girdim hatırlamıyorum ama çok olmasa da kendimi geliştidiğimden tatmin olmama yetiyor.Yine de oylama biçiminde puan alamayan ve almak isteyen arkadaşlar günün konusuna ve açılırsa rpg ye yönelebilirler (yarışmalar da falan oluyor işte).Bazı arkadaşlar bilgisayar ve internet konusunda gerçekten belli şeyleri çözmüş durumda olabilir ama bence pes etmeyin ,kaznamasanız da bu size bir şey kattı mı ona bakın.Zaten elimizden geldiğince katılrız artık hepimiz.Ne de olsa yoğun bir dönem başlıyor.Önceliklerimiz iyi belirlememiz lazım.
Herkese başarılar.(Mamoru bana kızar mısın bilmem ama puanla bence de azıcık pahalı...neyse belki de ağacın en tepesindeki meyveyi yemek daha tatlıdır ama unutmayalım ki önemli olan o meyvenin sizin sevidğiniz meyve olması) |
Aslında Mamoru Abi de SENde Haklısın PUAN almaktan çok BU ETKİNLİKLER PShop Üzerinde Geliştirme GRAFİK YARATICILIĞINI Kuvetlendirmede Çok İşe Yarıyo..
Ben Çoğu Çalışmayı Sonra Denerm Diyerek Geçiştiriyodum ama Etkinliklerde FARKLI Bişey Sunmak İçin Sürekli Yeni Çalışmalar Yapmaya Başladım Gerçektende İnsana KAZANCI Çok Büyük Bu Yüzden ETKİNLİKLER Sitenin En Güzel Taraflarından Biri Oluyo^^
Ama Puanlar Gerçektende Yetişilemeyecek Durumda  _________________
Full Moon wo Sagashite FaN Site
Kamikaze Kaitou Jeanne FaN Site |
|
 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1156 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Mamo-chan senin geçen gün niçin o resimleeri istesdiğin şimdi anlaşıldı ama çok hoş ve güzel olmuş tebrikler _________________ TIKLA KAZAN
 |
|
 |
|
 |
Venüs Minako

Efsane Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 1837 Ünvan: Prenses Puan: 1035
|
|
|
|
minakolusu mütiş yaa ama ben rüyamda bile göremem 2500 puanı  _________________
Usa'm süpersin *-*
Disney Stars Fan Club ~~Sitemize Bekleriz =) |
|
 |
|
 |
mamorucum-k

Yeni Üye

|
|
|
|
olan yeni üyeye olur vallaham  _________________
avatar ve imza için canım kankam sevimli hırsıza çok teşekkür sen bi tanesin |
|
 |
|
16 Eyl 2007 22:17 |
|
 |
haruka*

Süper Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 870 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 4070 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
ya harukalı da koy mamo abi ben azimliyim alcam o 2500 puanı  _________________

|
|
 |
|
 |
|