| |
| Yazar |
Mesaj |
Mamoru
 Koruyucu

|
Konu: Sailor Club'a Arkaplanlar Eklendi |
|
|
|
Forum mesajlarınızın arkaplanlarını, sevdiğiniz savaşçı ile değiştirmenizi sağlayan sistem hazırlanmıştır. Kullanabileceğiniz arkaplanlar için Sailor Club'ı ziyaret edebilirsiniz.
Buradaki resimlerin temininde yardımcı olan SailorMarsReiChan, BuLuT, miya ve gece yıldızı'na teşekkürlerimizi unutmadan ekleyelim ^^ Daha sonra farklı resimlerde ekleyebiliriz.
Arkaplan kullanmak için 2500 sihirli puanı gözden çıkarmanız gerekiyor. Ama size bir de iyi yanını söyleyim eğer arkaplan değişirse (Mesela Sailor Moon olan resim bir gün değiştirilirse sizinki de otomatik değişecek ^^)
Örnek:
Ve.. Sailor Club'da eksik kalmadı gibi. Çarşamba günü haftanın sürpriz oyun etkinliğinde görüşürüz. Sağlıcakla kalın ^^ _________________
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
En son Mamoru tarafından 15 Şub 2008 17:22 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1373 Ünvan: Prenses Puan: 3925
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
ayyy cok güsel bu sey hmn denicemmm
saol mamoru
ama puanlıymıs onu görmemişim heueh o kdr puanım olsa....  _________________
Gossip Girl~
NateArchibaldNateArchibaldNateArchibald... <3 |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1508 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
eheheh o puan için ömür gider ya...hekle bu vakitten sonra...eh kolaygelsin...ama çok güzelmiş... _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
10 Eyl 2007 22:31 |
|
 |
Buki

Ay Fedaisi

Kayıt: 27 Hzr 2007 Mesajlar: 465 Ünvan: Prenses Puan: 2537
|
|
|
|
çok güzel mamoruda puanalr bn hayatta alamıyıcam demktir..^^'''  _________________
Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
 |
|
 |
sailormoonn

O Bir Yıldız!

Kayıt: 13 Tem 2007 Mesajlar: 1425 Ünvan: Prenses Puan: 1750
|
|
|
|
mamoru iyi güzelde 2500 puan uçmuşsun yaa nese tşkler yinede o kadar puanım olsa denicemde bakalım ne zaman nese iyi oldu genede  _________________
sevgim arigatou *-* |
|
 |
|
10 Eyl 2007 22:33 |
|
 |
usa-ko
 O Bir Yıldız!

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1483 Ünvan: Prenses Puan: 2985 Nerden: Venus
|
|
|
|
..HABERLER..
Enflasyon Sailor Club'ı da vurdu! Üyeler, daha eklenen yeni eşyaların fiyatlarını sindirememişken, arkaplanları görünce şok oldular! Şimdi yönetimden bir açıklama bekliyorlar..
Muhabirimizin elinden mikrofonu kaparak kendince konuşmaya başlayan usa-ko, şöyle dedi:
"Tam, 'Aa venus süpermiş!' diye atladım, sonra bi baktım 2500 yazıyor.. Bir sıfır fazla gördüm herhalde diye düşündüm... Fazla gördüm di mi ben ?!.. 2500 değildir o.. 250dir! Daha neler yani !! "
Ellerini kollarını sallayarak "2500" diye bağıran usa-ko, koşarak gözden kayboldu..
Forumda bekleyiş devam ediyor..
Gelişmelerle az sonra sizlerle olacağız!
Bizden ayrılmayın..
|
10 Eyl 2007 22:43 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 16 Hzr 2007 Mesajlar: 1106 Ünvan: Prenses Puan: 1580
|
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1508 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
SailorSun yönetimden usa-ko ya şu soruyu yöneltti "Efendim...sailorcluba taleplerin artması sonucunda arzda kısıtlılık varsa fiyatların yükselmesi normal...peki bu talebi karşılayacak daha fazla arz çeşidi yani ikame mallar düşünüyoru musun?Böylece ucuz ama en azından talebi karşılayabilirsiniz....ya da puanlara sıfır ekleme ya da arz fiyatlarından sıfır atma düşünceniz var mı" _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
10 Eyl 2007 22:54 |
|
 |
Buki

Ay Fedaisi

Kayıt: 27 Hzr 2007 Mesajlar: 465 Ünvan: Prenses Puan: 2537
|
|
|
|
usa-ko çok güzel bir söz sonsuza kdr arkadayım..çok pahalı yakında bni bakırköyde görürseniz şaşırmayın..  _________________
Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
 |
|
 |
chibiusa

Ay Savaşçısı

Kayıt: 17 Hzr 2007 Mesajlar: 718 Ünvan: Prenses Puan: 900 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
ay buna
şimdi ben 7500 puan toplama gerekecek kupa ünvan arka plan off mamoru abi offf düşür şu fiyatları yoksa gelmez bu 7500 puan _________________
bir aquamarin eseridir  |
|
 |
|
10 Eyl 2007 22:56 |
|
 |
usa-ko
 O Bir Yıldız!

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1483 Ünvan: Prenses Puan: 2985 Nerden: Venus
|
|
|
|
| SaILoRSuN yazmış: |
| SailorSun yönetimden usa-ko ya şu soruyu yöneltti "Efendim...sailorcluba taleplerin artması sonucunda arzda kısıtlılık varsa fiyatların yükselmesi normal...peki bu talebi karşılayacak daha fazla arz çeşidi yani ikame mallar düşünüyoru musun?Böylece ucuz ama en azından talebi karşılayabilirsiniz....ya da puanlara sıfır ekleme ya da arz fiyatlarından sıfır atma düşünceniz var mı" |
yahu zaten gözlerim yerinden uğramış puanları görünce o.O''' bi de böyle komplike sorular sorup zavallı devrelerimi yakma sun! o.O'' _________________
hahahaaah sinirlerim bozuldu XD |
|
 |
|
10 Eyl 2007 23:15 |
|
 |
saprofit**

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
ben en basitinden 2 sıfır atılsın diyorum, bu şekilde benim 25 puanım helal olur arka plana??, nasıl fikir
 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
sonunda oldu hayırlı olsun ama 2500 puan benim bi yandan kupayı almak için çabalarken bi yandanda bunu almamın mümkünatı yok  _________________
 |
|
 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 16 Hzr 2007 Mesajlar: 1106 Ünvan: Prenses Puan: 1580
|
|
|
|
| sailormoooon yazmış: |
sonunda oldu hayırlı olsun ama 2500 puan benim bi yandan kupayı almak için çabalarken bi yandanda bunu almamın mümkünatı yok  |
Ya senin gene hiç bişey kalmamş ya benm şimdi başlasam 1-2 seneye anca  _________________
Full Moon wo Sagashite FaN Site
Kamikaze Kaitou Jeanne FaN Site |
|
 |
|
 |
luna
 Senshi

|
|
|
|
harika bir şey bu müthişsin yine yapmışsın yapacağını mamoru =) benim puanım yok seçemiyom ama puansızlık kötü bir şey  _________________ Canım gece'm =) çok teşekkürler..
 |
|
 |
|
 |
|
|
|