Sailor Moon Forum
Sailor Club'a Arkaplanlar Eklendi
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Haberler

Yazar Mesaj
Mamoru

Koruyucu
Koruyucu

Ünvan: Prens

Sailor Club'a Arkaplanlar Eklendi Konu: Sailor Club'a Arkaplanlar Eklendi Alıntıyla Cevap Gönder

Forum mesajlarınızın arkaplanlarını, sevdiğiniz savaşçı ile değiştirmenizi sağlayan sistem hazırlanmıştır. Kullanabileceğiniz arkaplanlar için Sailor Club'ı ziyaret edebilirsiniz.

Buradaki resimlerin temininde yardımcı olan SailorMarsReiChan, BuLuT, miya ve gece yıldızı'na teşekkürlerimizi unutmadan ekleyelim ^^ Daha sonra farklı resimlerde ekleyebiliriz.

Arkaplan kullanmak için 2500 sihirli puanı gözden çıkarmanız gerekiyor. Ama size bir de iyi yanını söyleyim eğer arkaplan değişirse (Mesela Sailor Moon olan resim bir gün değiştirilirse sizinki de otomatik değişecek ^^)

Örnek:

Ve.. Sailor Club'da eksik kalmadı gibi. Çarşamba günü haftanın sürpriz oyun etkinliğinde görüşürüz. Sağlıcakla kalın ^^

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

En son Mamoru tarafından 15 Şub 2008 17:22 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 10 Eyl 2007 21:33
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Ünvan: Prenses

Sailor Club'a Arkaplanlar Eklendi Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

ayyy cok güsel bu sey hmn denicemmm Eğlenmekte

saol mamoru Çiçek Veriyor..

ama puanlıymıs Şaşırmış Durumda onu görmemişim Kahkaha Atıyor heueh o kdr puanım olsa.... Çok Mutlu

Gossip Girl~
NateArchibaldNateArchibaldNateArchibald... <3
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 10 Eyl 2007 22:19
SaILoRSuN

Efsane Üye
Efsane Üye

eheheh o puan için ömür gider ya...hekle bu vakitten sonra...eh kolaygelsin...ama çok güzelmiş...

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Eyl 2007 22:31
Buki

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

çok güzel mamoruda puanalr bn hayatta alamıyıcam demktir..^^''' Üzgün ya da Ağlıyor

Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 10 Eyl 2007 22:32
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

mamoru iyi güzelde 2500 puan Çıldırmış Durumda uçmuşsun yaa Çıldırmış Durumda nese tşkler yinede o kadar puanım olsa denicemde bakalım ne zaman Çıldırmış Durumda Şaşırmış Durumda nese iyi oldu genede Çok Mutlu

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Eyl 2007 22:33
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

..HABERLER..
Enflasyon Sailor Club'ı da vurdu! Üyeler, daha eklenen yeni eşyaların fiyatlarını sindirememişken, arkaplanları görünce şok oldular! Şimdi yönetimden bir açıklama bekliyorlar..

Muhabirimizin elinden mikrofonu kaparak kendince konuşmaya başlayan usa-ko, şöyle dedi:

"Tam, 'Aa venus süpermiş!' diye atladım, sonra bi baktım 2500 yazıyor.. Bir sıfır fazla gördüm herhalde diye düşündüm... Çıldırmış Durumda Fazla gördüm di mi ben ?!.. Çıldırmış Durumda 2500 değildir o.. 250dir! Çıldırmış Durumda Daha neler yani !! Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda"

Ellerini kollarını sallayarak "2500" diye bağıran usa-ko, koşarak gözden kayboldu..
Forumda bekleyiş devam ediyor..

Gelişmelerle az sonra sizlerle olacağız!
Bizden ayrılmayın..

Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Eyl 2007 22:43
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ehh bunada şükür^^
Bakalım ben şimcik başlarsam 1-2 seneye 2500 puanım olur Dil Çıkartıyor o zaman karar veririm seçerm tabi başka bi şey daha eklemezsen^^

Full Moon wo Sagashite FaN Site

Kamikaze Kaitou Jeanne FaN Site
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 10 Eyl 2007 22:54
SaILoRSuN

Efsane Üye
Efsane Üye

SailorSun yönetimden usa-ko ya şu soruyu yöneltti "Efendim...sailorcluba taleplerin artması sonucunda arzda kısıtlılık varsa fiyatların yükselmesi normal...peki bu talebi karşılayacak daha fazla arz çeşidi yani ikame mallar düşünüyoru musun?Böylece ucuz ama en azından talebi karşılayabilirsiniz....ya da puanlara sıfır ekleme ya da arz fiyatlarından sıfır atma düşünceniz var mı"

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Eyl 2007 22:54
Buki

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

usa-ko çok güzel bir söz sonsuza kdr arkadayım..çok pahalı yakında bni bakırköyde görürseniz şaşırmayın.. Üzgün ya da Ağlıyor Karışık

Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 10 Eyl 2007 22:55
chibiusa

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

ay buna
şimdi ben 7500 puan toplama gerekecek kupa ünvan arka plan off mamoru abi offf düşür şu fiyatları yoksa gelmez bu 7500 puan

bir aquamarin eseridir Dil Çıkartıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Eyl 2007 22:56
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

SaILoRSuN yazmış:
SailorSun yönetimden usa-ko ya şu soruyu yöneltti "Efendim...sailorcluba taleplerin artması sonucunda arzda kısıtlılık varsa fiyatların yükselmesi normal...peki bu talebi karşılayacak daha fazla arz çeşidi yani ikame mallar düşünüyoru musun?Böylece ucuz ama en azından talebi karşılayabilirsiniz....ya da puanlara sıfır ekleme ya da arz fiyatlarından sıfır atma düşünceniz var mı"

yahu zaten gözlerim yerinden uğramış puanları görünce o.O''' bi de böyle komplike sorular sorup zavallı devrelerimi yakma sun! o.O''

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Eyl 2007 23:15
saprofit**

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

ben en basitinden 2 sıfır atılsın diyorum, bu şekilde benim 25 puanım helal olur arka plana??, nasıl fikir Kötülük Düşünmekte!
Dil Çıkartıyor

mirror mirror, where's the crystal palace??

.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 10 Eyl 2007 23:19
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prens

sonunda oldu hayırlı olsun ama 2500 puan Karışık benim bi yandan kupayı almak için çabalarken bi yandanda bunu almamın mümkünatı yok Karışık
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 10 Eyl 2007 23:25
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

sailormoooon yazmış:
sonunda oldu hayırlı olsun ama 2500 puan Karışık benim bi yandan kupayı almak için çabalarken bi yandanda bunu almamın mümkünatı yok Karışık

Ya senin gene hiç bişey kalmamş Üzgün ya da Ağlıyor ya benm şimdi başlasam 1-2 seneye anca Üzgün ya da Ağlıyor

Full Moon wo Sagashite FaN Site

Kamikaze Kaitou Jeanne FaN Site
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 10 Eyl 2007 23:41
luna

Senshi
Senshi

harika bir şey bu müthişsin yine yapmışsın yapacağını mamoru =) benim puanım yok seçemiyom ama puansızlık kötü bir şey Çıldırmış Durumda

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 11 Eyl 2007 00:18
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Haberler Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız