Sailor Moon Forum
Sailor Moon Anime Bölüm Tanıtımları
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Site için Çalışmalarınız

Yazar Mesaj
chibiusa

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Ünvan: Prenses

Sailor Moon Anime Bölüm Tanıtımları Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

heyy ben bir tane daha yaptım
biraz uzun oldu sanki bu arada düzeltmemi yapıcaık kişiye bol şanslar diliyorum =)=) yada beenmeseniz boşverin Çok Mutlu

Spoiler:
Bölüm:190
Gerçek ortaya çıktı,seiya’nın geçmişi

Haruka, Michiru ve Setsuna , Yaten ve Taikiyi çağırmışlardır. Yaten, kızlara neden buraya çağırıldıklarını sorar.Ardından ay bulutların arkasından yok olur ve heryer kararır bulutlar gittiğinde kızlar gezegen savaşçılarına dönüşürler. Uranüs savaşçısı, “Ne oldu şaşırmış gibisiniz” der.Yaten de “Sizinde gezegen savaşçısı olduğunuzu tahmin ediyorduk zaten” diye karşılık verir.Sonra Plüton savaşçısı “biz bu gezegeni uzaydan gelen yabancı düşmanlardan korumakla görevliyiz” Neptün savaşçısı da hemen arkasından “Bize verilen görev bu” Uranüs “Düşmanı Usagi’den uzak tutarız.Ay savaşçısından yani “der bu sırada bir dizi bulut yine ayı kapatır ve ay yeniden parıldadığında Yaten ve Taikide dönüşüm geçirmiştir.kurucu savaşçı, “Ondan uzak durmayı bizde istiyoruz.Son günlerde çok sıkıcı olmaya başladı.”hekim savaşçı hemen arkasındanda “ama kendi görevimizi yerine getirmemizde yardım ettiği sürece onu yedekte tutabiliriz” diye söyledi. Uranüs savaşçısı da “o zaman birinin size haddinizi bildirmesi lazım” cümlesini sinirli bir şekilde söyledi ama kurucu savaşçı çok küstahça “çok şaşırdım aynı şeyi bende size söyleyecektim” dedi.Tam savaşmaya başlayacaklardı ki Seiya “tamam bu kadar yeter istediğiniz gibi olsun ne Usagi ile nede ay savaşçısıyla bir daha görüşmeyeceğim” dedi

Ertesi gün Usagi dersteyken geçen gün Seiya’nın kendisini kurtardığını düşünüyordu.Çünkü seiya çok kötü yaralanmıştı ve kızlar onlarla görüşmasini istemiyordu. Usagide, Seiyanın durumunun nasıl olduğunu merak ediyordu.Zil çaldı ve okul dağılırken Usagi, ami ve makoto beraber gidiyorlardı . ami,Usagi’nin moralinin bozuk olduğunu anliyınca bizm “pastacı bugün menüsünü değiştirdi.”dedi.makotoda “aa evet hadi pastacıya gidelim Usagi” diye söyledi. Ama usagi sanki onları dinlemiyormuş gibi sadece “hıhı” diyordu. Arkadan koşarak Minako “usagi, usagi, yıldız ışıkları artık burada çalışma yapıyormuş bu numaradan öğrenebilirsin” ve usagi birden mutlu olur ve Minako’nun verdiği numarayı arar. Usagi telefon açıldığında “şey seiya’nın durumunu soracaktım da” karşıdaki seste “seiya iyi onun durumunu düşünüp kendini yorma “der usagi de “ şey bi dakika onunla yüz yüze görüşüp özür dilemek istiyorum da. Yani bugün konuşacaktım ama okula gelmedi izin verirseniz birazdan orda olurum” dedi karşıdaki seste ” gel ama Seiya’yla görüşemezsin” dedi.Ardından Taikinin, usagiyle konuştuğunu anlayınca Yaten,“buraya gelemezsin seiya senin yüzünden yaralandı seiya iyi bir daha arama ” dedi ve telefonu kapadı.sonra kızlar Usagiyi avutmak için boş ver Usagi iyileşince görüşürsünüz demeye başladılar. fakat Haruka geldi ve “seiya seninle bir daha görüşmeyecek bize öyle söyledi” Usagi üzgün bir şekilde “seiya’yla konuştunuz mu?” ”evet” dedi michiru . Usagi de biraz kızarak “onlara ne söylediniz?”.Haruka soruya cevap vermedi ama onlardan uzak durması gerektiğini söyledi Usagi “bağırarak karışmaya hakkınız yoktu” dedi. Haruka “ sana daha öncede söyledik usagi onlar dünyaya dış uzaydan gelmiş yabancılar” Usagide karşılık olarak biliyorum onlarda bizim gibi gezegen savaşçıları” diye yanıt verdi. Setsuna da onların düşman savaşçıları olduğunu söyledi. Michiruda” Görmüyor musun bu sefer savaş gezegen savaşçıları arasında dikkatli olmak zorundasın Haruka “evet gezegenimizi korumaya çalışıyoruz yabancılara güvenemeyiz dedi” setsuna anlayışlı olmalsı gerektiğini söyledi. Usagi de “ama ben seiya yı iyi tanırım o düşman değil problem neyse onu konuşarak hallede biliriz” dedi ve koşarak uzaklaştı. Ardından luna “usagi” diye seslendi ve arkasından gitti…

O sırada Kuzu Nyanko tırnağını törpülerken yanına Akane Karasuma kızgın bir şekilde geldi ve Kuzu Nyanko “ ne oldu? Kızmışsın.Yeni hedefi tespit ettin mi” Dedi. Akane Karasuma da karşılık olarak “hayır bundan böyle işime karışma” dedi . Kuzu Nyanko da” peki mümkün olsa karışmam zaten, senin çalışma saatlerin benimkiyle hiç uymuyor. Ben sadece sana yardım etmeye çalışıyordum”. Akane kızgın bir şekilde “ne dedin!” Kuzu Nyanko da “ neyse sana iyi çalışmalar hayatım” diyerek gitti. Akane”hıh sen görürsün gerçek yıldız tohumunu bu seferde bulamazsam asla bulamam .zavallı mavi kanat oyun parkını hep çok severdi” dedi ve Kuzu Nyanko‘nın bıraktığı dergiye bakarken birini gördü ve onun yıldız tohumunu almayı düşündü.

Usagi kızların yanından ayrıldıktan sonra eve gitti ve Luna da arkasından geldi.Luna “Usagi” diye seslendi. Usagi de “söyle Luna sence yanlışımı düşünüyorum” dedi . Luna “hayır bence düşündüklerin hiçte yanlış değil dorusu ama yinede Haruka, Michiru ,Setsuna’nın söylediklerini doğru anlamalısın gezegen savaşçısı olarak çok önemli sorumlulukların var” dedi .Usagi umutsuz bir şekilde “biliyorum peki Seiya’yla bir daha görüşmeyeceğim” dedi.O sırada telefon çaldı ve ikisi de şaşırdı.Usagi telefonu açtı ve Seiya “Usagi bu gece megalapolis te konserimiz var şarkımı dinlemeni istiyorum. Dolunay surat oraya gelince sana her şeyi anlatacağım” dedi telefonu kapattı. Luna “ Usagi arayan Seiyaydı dimi” “evet, bu akşamki konsere çağırdı” Luna düşündü düşündü ve Usagiye gidebileceğini söyledi. Usagi çok mutlu oldu.

Usagi akşam olunca bilet almak için gitti ama bütün biletler bitmişti ve konser başlamak üzereydi. Usagi arkasını döndüğün de lunaparktaki dönen koltukları gördü.. ve evet işte konser başlamıştı Seiya etrafına baktı ama bir anda Usagi yi göremedi ama sonra yukarı baktığında dönen koltuklarda olduğunu fark etti ve Seiya şarkıdaki mesajı Usagi ye vermeye başladı.Usagi ye galaksiya diye birinin galaksi deki tüm yıldızların ve gezegenlerin yıldız ışıklarını aldığını ve herkesi yok ettiğini açıkladı. tek bir umutları olduklarını söyledi onunda prensesleri olduğunu ve onun galaksiyanın şerrinden kaçıp dünyaya geldiğini onlarında prensesin peşinden prensesi bulmak için dünyaya geldiklerini anlattı.Usagi ye mesajını alıp almadığını sordu ve Seiya o anda fenalaşıp bayıldı.

Sonra parkın genel müdürü Seiya’nın sahnede bayıldığını duydu. O anda yanına Akane geldi. Müdür ise kartvizitini sordu Akane ise işte kartvizitim ginga televizyonundan Akane Karasuma dedi.Müdür ise acil bir çağrı aldığını söyleyerek gitmeye çalıştı. Fakat Akane, müdürün yıldız tohumunu çıkardı.Ancak buda doğru yıldız tohumu değildi bu sırada tabi müdür de canavara dönüştü.

O sırada Seiya geçen gün Harukaya söylediklerini düşünüyordu ve ardından Usagiyi özlediğini söyledi. Usagi,Seiya diye seslenerek Seiya’nın yanına gitti. Fakat oda ne yıldız tohumu çıkartılmış olan müdür Usagi ile Seiya’nın yanına geldi. Usagi de seiyaya bu halde savaşamayacağını onu kendi halledebileceğini söyledi ve “ölümsüz ay harekete geç” diyerek dönüşüm geçirdi.Canavar ise Usagiye saldırmaya başladı.Usagi hemen bir şey yapması gerektiğini düşünürken canavar yeniden Ay savaşçısına saldırdı ve tam Ay savaşçısı yaralanıyordu ki Uranüs savaşçısı engel oldu ve Haruka ”ben göklerin yıldızı Uranüs ün yol gösterdiği uçuş askeri Uranüs savaşçısıyım.Michiru “ ben denizin yıldızı Neptün ün yol gösterdiği Neptün savaşçısıyım.” Setsuna” ben zaman ve uzayın yıldızı Plüton un yol gösterdiği değişim askeri Plüton savaşçısıyım” Uranüs savaşçısı “bizler güneş sisteminin gezegenler üçlüsüyüz.” ve üçü birden ”savaşmaya geldik.” dediler ve canavar saldırmaya başladı saldırısını Neptün savaşçısı önledi. Sonra Ay savaşçısı, “teşekkür ederim siz olmasaydınız yanmıştık” dedikten sonra Uranüs savaşçısı ”yanlış anlama biz onu değil seni kurtarmaya geldik” dedi ve canavara bir kerede Uranüs savaşçısı saldırdı.Sonunda ay savaşçısı,“gümüş ay göster kristal gücünü” dedikten sonra canavarı yok ederek eski haline çevirdi.

Günün sonunda Michiru “onunla bir daha görüşmeyeceğine söz vermiştin” dedikten sonra Yaten kızgın bir şekilde “asıl o Seiyayı görmeye geldi. Usagide bunu onayladı.Haruka,“her neyse bizim görevimiz bu gezegeni korumak işimize burnunuzu sokmayın” dedi sert bir şekilde Taiki ise “siz işinize bakın bizim istediğimizde bu zaten” diyerek gitmeye başladılar sonra Seiya “dolunay surat ,teşekkür ederim” dedikten sonra Usagi yanına gitmeye çalıştı fakat Haruka engel oldu.

bir aquamarin eseridir Dil Çıkartıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 31 Ağu 2007 12:44
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

chibiusa yazmış:
heyy ben bir tane daha yaptım
biraz uzun oldu sanki bu arada düzeltmemi yapıcaık kişiye bol şanslar diliyorum =)=) yada beenmeseniz boşverin Çok Mutlu

Bakarım bugün Çok Mutlu Eline sağlık Göz Kırpıyor Daha istersen yap Çok Mutlu bölüm daha çok nasıl olsa Kahkaha Atıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 31 Ağu 2007 12:47
chibiusa

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

yapcam tabi hem yaparkende bölümleri izlemiş oluyorum hehe Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 31 Ağu 2007 13:08
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

chibiusa'nın tanıtımı

190. Bölüm

Spoiler:
Gerçek ortaya çıktı, Seiya’nın geçmişi
Akasareta Shinjitsu Seiya Tachi no Kako
Truth revealed! Seiya's past!

Haruka, Michiru ve Setsuna , Yaten ve Taiki'yi çağırmışlardır. Yaten, kızlara neden buraya çağrıldıklarını sorar. Ardından ay bulutların arkasından yok olur ve her yer kararır bulutlar gittiğinde kızlar gezegen savaşçılarına dönüşürler. Uranüs Savaşçısı, “Ne oldu şaşırmış gibisiniz” der.Yaten de “Sizinde gezegen savaşçısı olduğunuzu tahmin ediyorduk zaten” diye karşılık verir. Sonra Plüton Savaşçısı “biz bu gezegeni uzaydan gelen yabancı düşmanlardan korumakla görevliyiz” Neptün Savaşçısı da hemen arkasından “Bize verilen görev bu” der, Uranüs ise “Düşmanı Usagi’den uzak tutarız. Ay Savaşçısı'ndan yani “der bu sırada bir dizi bulut yine ayı kapatır ve ay yeniden parıldadığında Yaten ve Taiki'de dönüşüm geçirmiştir. Kurucu Savaşçı, “Ondan uzak durmayı bizde istiyoruz. Son günlerde çok sıkıcı olmaya başladı.” der, Hekim Savaşçı hemen arkasından da “Ama kendi görevimizi yerine getirmemizde yardım ettiği sürece onu yedekte tutabiliriz” diye söyler. Uranüs Savaşçısı da “O zaman birinin size haddinizi bildirmesi lazım” cümlesini sinirli bir şekilde söyler ama Kurucu Savaşçı çok küstahça “Çok şaşırdım aynı şeyi bende size söyleyecektim” der. Tam savaşmaya başlayacaklardır ki Seiya “Tamam bu kadar yeter istediğiniz gibi olsun ne Usagi ile ne de Ay Savaşçısı'yla bir daha görüşmeyeceğim” der.

Ertesi gün Usagi dersteyken geçen gün Seiya’nın kendisini kurtardığını düşünüyordur. Çünkü Seiya çok kötü yaralanmıştı ve kızlar onlarla görüşmesini istemiyordur. Usagi'de, Seiya'nın durumunun nasıl olduğunu merak eder. Zil çalar ve okul dağılırken Usagi, Ami ve Makoto beraber okuldan çıkarlar. Ami, Usagi’nin moralinin bozuk olduğunu anliyınca "Bizim pastacı bugün menüsünü değiştirdi.”der. Makoto'da “Aa evet hadi pastacıya gidelim Usagi” diye söyler. Ama Usagi sanki onları dinlemiyormuş gibi sadece “hıhı” diye geçiştirir. Arkadan koşarak gelen Minako “Usagi, Usagi, Yıldız Işıkları artık burada çalışma yapıyormuş bu numaradan öğrenebilirsin” der ve Usagi birden mutlu olur ve Minako’nun verdiği numarayı arar.

Usagi telefon açıldığında “Şey Seiya’nın durumunu soracaktım da” karşıdaki seste “ Seiya iyi onun durumunu düşünüp kendini yorma “der. Usagi de “ Şey bi dakika onunla yüz yüze görüşüp özür dilemek istiyorum da. Yani bugün konuşacaktım ama okula gelmedi izin verirseniz birazdan orda olurum” der , karşıdaki seste ” Gel ama Seiya’yla görüşemezsin” der. Ardından Taiki'nin, Usagiyle konuştuğunu anlayınca Yaten, “Buraya gelemezsin Seiya senin yüzünden yaralandı Seiya iyi bir daha arama ” der ve telefonu Usagi'nin yüzüne kapar. Sonra kızlar Usagi'yi avutmak için boş ver Usagi iyileşince görüşürsünüz demeye başlar. Fakat Haruka gelir ve “Seiya seninle bir daha görüşmeyecek bize öyle söyledi” der, Usagi üzgün bir şekilde “Seiya’yla konuştunuz mu?” der ve ”evet” yanıtını alır Michiru'dan. Usagi de biraz kızarak “Onlara ne söylediniz?”der.

Haruka soruya cevap vermez ama onlardan uzak durması gerektiğini söyler. Usagi bağırarak "Karışmaya hakkınız yoktu” der. Haruka “ Sana daha öncede söyledik Usagi onlar dünyaya dış uzaydan gelmiş yabancılar” Usagi'de karşılık olarak biliyorum onlarda bizim gibi gezegen savaşçıları” diye yanıt verir. Setsuna da onların düşman savaşçıları olduğunu söyler. Michiru ise” Görmüyor musun bu sefer savaş gezegen savaşçıları arasında dikkatli olmak zorundasın"der. Haruka “Evet gezegenimizi korumaya çalışıyoruz yabancılara güvenemeyiz" der. Setsuna, anlayışlı olması gerektiğini söyler. Usagi de “Ama ben Seiya'yı iyi tanırım o düşman değil problem neyse onu konuşarak hallede biliriz” der ve koşarak uzaklaşır. Ardından, Luna “Usagi” diye seslenir ve arkasından gider.

O sırada Kuzu Nyanko tırnağını törpülerken yanına Akane Karasuma kızgın bir şekilde gelir ve Kuzu Nyanko “ Ne oldu? Kızmışsın.Yeni hedefi tespit ettin mi” der. Akane Karasuma da karşılık olarak “Hayır bundan böyle işime karışma” der . Kuzu Nyanko da” Peki mümkün olsa karışmam zaten, senin çalışma saatlerin benimkiyle hiç uymuyor. Ben sadece sana yardım etmeye çalışıyordum”der. Akane kızgın bir şekilde “Ne dedin!”der. Kuzu Nyanko da “ Neyse sana iyi çalışmalar hayatım” diyerek gider.

Akane”Hıh sen görürsün gerçek yıldız tohumunu bu seferde bulamazsam asla bulamam .zavallı Mavi Kanat oyun parkını hep çok severdi” der ve Kuzu Nyanko‘nın bıraktığı dergiye bakarken birini görür ve onun yıldız tohumunu almayı düşünür.

Usagi kızların yanından ayrıldıktan sonra eve gider ve Luna da arkasından gelmiştir..Luna “Usagi” diye seslenir. Usagi de “Söyle Luna sence yanlış mı düşünüyorum” der . Luna “Hayır bence düşündüklerin hiç de yanlış değil doğrusu ama yine de Haruka, Michiru ,Setsuna’nın söylediklerini doğru anlamalısın gezegen savaşçısı olarak çok önemli sorumlulukların var” der .Usagi umutsuz bir şekilde “Biliyorum peki Seiya’yla bir daha görüşmeyeceğim” der. O sırada telefon çalar ve ikisi de şaşırır. Usagi telefonu açar ve Seiya “Usagi bu gece Megalapolis te konserimiz var şarkımı dinlemeni istiyorum. Dolunay surat oraya gelince sana her şeyi anlatacağım” der ve telefonu kapatır. Luna “ Usagi arayan Seiya'ydı di mi” der, o da “Evet, bu akşam ki konsere çağırdı” der ve Luna biraz düşündükten sonra Usagi'ye gidebileceğini söyler. Usagi buna çok mutlu olur.

Usagi akşam olunca bilet almak için gider ama bütün biletler bitmiştir ve konser başlamak üzeredir. Usagi arkasını döndüğünde lunaparkta ki dönmedolap görür ve konser o sırada başlar.

Seiya etrafına bakar ama bir anda Usagi'yi göremez ama sonra yukarı baktığında dönmedolapta olduğunu farkeder. Sonra Seiya şarkıdaki mesajı Usagi'ye söylemeye başlar. Usagi'ye Galaxia diye birinin galaksi deki tüm yıldızların ve gezegenlerin yıldız ışıklarını aldığını ve herkesi yok ettiğini anlatır. Tek bir umutları olduklarını söyler onunda prensesleri olduğunu ve onun Galaxia'nın şerrinden kaçıp dünyaya geldiğini onlarında prensesin peşinden prensesi bulmak için dünyaya geldiklerini anlatır. Usagi'ye mesajını alıp almadığını sorar ve Seiya o anda fenalaşıp bayılır.

Sonra parkın genel müdürü Seiya’nın sahnede bayıldığını duyar. O anda yanına Akane gelir. Müdür ona kartvizitini sorar. Akane de kartvizini göstererek, "Kartvizitim ginga televizyonundan Akane Karasuma" der. .Müdür ise acil bir çağrı aldığını söyleyerek gitmeye çalışır. Fakat Akane, müdürün yıldız tohumunu çıkarır. Ancak bu da doğru yıldız tohumu değildir, bu sırada müdür de canavara dönüşür.

O sırada Seiya geçen gün Harukaya söylediklerini düşünüyordur ve ardından Usagi'yi özlediğini söyler. Usagi, Seiya diye seslenerek Seiya’nın yanına gider. Fakat yıldız tohumu çıkartılmış olan müdür Usagi ile Seiya’nın yanına gelir. Usagi de Seiya'ya bu halde savaşamayacağını onu kendi halledebileceğini söyler ve “Ölümsüz ay harekete geç” diyerek dönüşüm geçirir. Canavar, Usagiye saldırmaya başlar. Usagi hemen bir şey yapması gerektiğini düşünürken canavar yeniden Ay Savaşçısı'na saldırır ve tam Ay Savaşçısı köşeye sıkışmışken Uranüs savaşçısı engel olur ve Haruka ”Ben göklerin yıldızı Uranüs'ün yol gösterdiği uçuş askeri Uranüs Savaşçısı'yım, der. Michiru “ Ben denizin yıldızı Neptün'ün yol gösterdiği Neptün Savaşçısı'yım".der. Setsuna" Ben zaman ve uzayın yıldızı Plüton'un yol gösterdiği değişim askeri Plüton Savaşçısı'yım”der. Uranüs Savaşçısı “Bizler güneş sisteminin gezegenler üçlüsüyüz.”der ve üçü birden ”Savaşmaya geldik.” derler.

O sırada canavar saldırmaya başlar, saldırısını Neptün Savaşçısı önler. Sonra Ay Savaşçısı, “Teşekkür ederim siz olmasaydınız yanmıştık” dedikten sonra Uranüs Savaşçısı ”Yanlış anlama biz onu değil seni kurtarmaya geldik” der ve canavara bir kerede Uranüs savaşçısı saldırır. Sonunda Ay Savaşçısı, “Gümüş Ay göster kristal gücünü” dedikten sonra canavarı yok ederek onu eski haline çevirir.

Günün sonunda, Michiru “Onunla bir daha görüşmeyeceğine söz vermiştin” dedikten sonra Yaten kızgın bir şekilde “Asıl o Seiyayı görmeye geldi".der ve Usagi de bunu onaylar. Haruka,“Her neyse bizim görevimiz bu gezegeni korumak işimize burnunuzu sokmayın” der sert bir şekilde. Taiki ise “Siz işinize bakın bizim istediğimizde bu zaten” diyerek giderler. Sonra Seiya “Dolunay surat ,teşekkür ederim” dedikten sonra Usagi yanına gitmeye çalışır fakat Haruka ona engel olur.

Puanın en kısa zamanda verilecek^-^ Teşekkürler emeğin için Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 31 Ağu 2007 23:53
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

boş bir zamanımda 5. sezondan en az bir 10 bölüm anlatmazsam içimde kalır ^^ repliklerini bile ezberledim denilebilir... 160-185 arasını düşünebilirim ^^ İnanamıyor!

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Eyl 2007 00:09
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

usa-ko yazmış:
boş bir zamanımda 5. sezondan en az bir 10 bölüm anlatmazsam içimde kalır ^^ repliklerini bile ezberledim denilebilir... 160-185 arasını düşünebilirim ^^ İnanamıyor!

Peki ama sana bedava (puan yok yani Kahkaha Atıyor ) Dil Çıkartıyor hahahaha şaka bir yana yaparsan güzel olur ^-^ Yakında ilk sezon da bitti bitecek ^^ İkiye geçeceğiz kısmetse Gülücük Dağıtıyor

Chibiusa'nın puanı eklenmiştir Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Eyl 2007 00:27
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

ben de yapıyım mi 53. bölümü bana bırakır mısınız çok seviyorum çünkü

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 04 Eyl 2007 09:35
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

evet işte bu da benimki inşallah işinize yarar Gülücük Dağıtıyor puanımı isterim ama Zarif

Spoiler:
BÖLÜM 53 - Bebek Bakıcıları Olarak Mamoru ve Usagi'nin İsyanı

Ann ve Ali yine insanlardan enerji çalma planları yapmaktadırlar. Bu seferki planları bir yuvadaki bebeklerin enerjisini almaktır.

Bu saırada yuvada Manami adlı bir bebeği annesi almaya gelmiştir. Öğretmeni Manami'ye nasıl güle güle diyeceğini anlatmaya çalışır ama Manami tabi ki birşey anlamaz. Tam o sırada yoldan geçen Usagi ve Ami bu bebeği görürler ve çok severler.

Birdenbire etraf kızarır ve yeni bir yaratık ortaya çıkar. Bu yaratık bebeklerin enerjilerini toplamaya başlar. Olaylar o kadar hızlı gelişir ki Usagi ve Ami yaratığa saldıramadan yuvadaki herkesin enerjisini çekmiştir. Ne yapacaklarını şaşıran Usagi ve Ami'nin yanına Mamoru gelir ve ambulans çağırmalarını söyler.

Ambulansla herkes hastaneye taşınır. Ami, Usagi ve Mamoru da hastaneye gider. Bütün bebeklerin zara gördüğünü ancak sadece Manami'nin sorunu olmadığını öğrenirler. Çünkü annesi hayatı pahasına bebeğini korumuştur. Ancak bir sorun daha vardır. Hastanede bebekle ilgilenebilecek kimse yoktur ve Manami'nin annesi iyileşene kadar onu biri bakmak zorundadır. Mamoru sonunda Manami'ye bakmaya karar verir. Usagi de ona yardım edeceğini söyler. Beraber Mamoru'nun evine giderler.

Manami durmadan ağlamaktadır ama nedenini bir türlü bulamamışlardır. Usagi ve Mamoru binbir türlü şaklabanlıkla Manami'yi güldürmeye çalışırlar.

Sonunda güldürmeyi başarırlar ama bir süre sonra Manami yine ağlamaya başlar. Mamoru karnının aç olduğunu düşünür. Tam mamasını hazırlayacakken Usagi elinden malzemeleri kapar ve " Bu erkek işi değil" diyerek mutfağa gider.

Usagi uzun uğraşları sonunda Manami'nin mamasını hazırlar. Ancak Manami'nin derdi mama falan değildir. Yine anlayan Mamoru olur. Manami altını ıslatmıştır. Usagi yine Mamoru'yu kenara iterek yine "Bu erkek işi değil." der ve Manami'nin altını değiştirir. Manami bir süre sonra yine ağlamaya başlar ve Mamoru, "Bu sefer aç olduğuna eminim." diyerek mamasıını ona verir. Manami gerçekten bu sefer açtır. Manami yemeğini bitirdikten sonra Mamoru ona "güle güle" demeyi öğretmeye çalışır. Ama Usagi onunla dalga geçer. Daha o yaştaki bir çocuğun konuşamayacağını söyler. Sonra Usagi Manami'yi ayakları üstünde bırakarak yürütmeye çalışır. Tabi Manami her seferinde düşer. Bu sefer de Mamoru Usagi'yle dalga geçer. "O daha çocuk sadece emekleyebilir." der. Sonunda yine birbirlerine küserler. Ve Usagi evine gider.

Bir pazar sabahı Luna erken uyanır ve Usagi'nin yatağında olmadığını görür. Usagi çoktan kalkıp Mamoru'yla alışverişe gitmişdir. Manami'ye bir sürü şey almışlardır. Yolda onları Ann görür. Manami'yi görünce bir an Mmoru'yla Usagi'nin bebekleri olduğunu sanır. Aşırı derecede kıskanır. Tam o sırada Usagi ve Mamoru'nun yanına Minako, Makoto ve Ami gelir. Minako Usagi'yle dalga geçer. "Ne zaman yaptınız bu çocuğu?" der. Usagi çok sinirlenir.

Sonra Ami Usagi'nin kulağına eğilir ve ona Rei'ye gideceklerini söyler. Yeni yaratığın kim olduğunu bulacaklardır. Ona gelmesini söyler. Usagi onlarla gider. Rei ateşin içinden yeni düşmanı görür. Bu yaratık yuvadaki bebeklere saldıran yaratıktır.
Rei onlara bunun bir tarot kardı olan Güneş olduğunu ve eğer ters teperse ayrılıklara neden olabileceğini söyler. Makoto da Usagi'ye " Bak aklıma ne geldi," der. "Sen ve Mamoru artık sadece arkadaş olarak kalacaksını değil mi?" Usagi Makoto'nun bu söylediğinden çok endişelenmiştir. Ama Makoto sadece şaka yapıyordur. Usagi hemen Manami'ye gideceğini söyler ve oradan ayrılır. Usagi gittikten sonra Rei bir enerji hisseder ve kızlara hazır olmalarını söyler.

Bu arada Ann Mamoru'nun evine gitmiştir. Çünkü olanları çok merak ediyordur. Mamoru'ya sana yardım etmeye geldim der.
O sırada ıslak mendillerle oynayan Manami'yi kucağına alır. Manami anında ağlamaya başlar. Mamoru altının ıslak olabileceğini söyler. Ama asıl sorun Manami'nin Ann'den hoşlanmamış olmasıdır. Ann Manami'nin altını açar ama ıslak değildir. Manami birden tuvaletini Ann'in yüzüne yapar. Ann çok sinirlenir. Gidip yüzünü yıkar. Sonra tekrar yanlarına gelir. Manami'yi tekrar kucağına alır. Manami yine onun yüzüne yapar. Ann bu defa dayanamaz ve tam giderken Usagi ona rastlar. Herşeyi yanlış anlar. Usagi Mamoru'ya çok sinirlenir ve tam evi terk edecekken Manami'ye bakar ve yürüdüğünü görür! Mamoru'ya bakmasını söyler ve Mamoru da şok olur. Çok sevinirler.

O sırada Ami içeri girer ve "Acaba yanlış bir zamanda mı geldim!" der.

İkisi de birden ellerini çekerler. Ami yine Usagi'nin kulağına eğilir ve Rei'nin düşmanlarını hissettiğini gitmeleri gerektiğini söyler. İkisi beraber ordan çıkarlar. O sırada yaratık aynı yuvada tekrar belirmiştir ama Minako, Makoto ve Rei ordalardır. Onu durdurmaya çalışırlar ama yaratık bebekleri rehin alınca kızlar saldırı yapamazlar ve yaratık onları bir hamlede çökertir. Tam o sırada Usagi ve Ami varırlar ve dönüşürler. Yaratık onların da enerjilerini çalmaktadır. Tam o sırada beyaz bir gül yaratığın yüzünü keser. Bu Sir Moonlight Knight'dır. Bu hamlesi bebekleri kurtarır. Ami yaratığa çok sinirlenmiştir. Ve ona Bubble Spray Freezing adlı yeni saldırısıyla saldırır. Bu yeni saldırı bebeklere yaptıkları yüzünden yaratığa olan öfkesinden doğmuştur. Yaratık bu saldırıyla tamamen donar. Sonra Ay Savaşçısı saldırısıyla canavarı yok eder.

Manami'nin annesi artık iyileşmiştir. Usagi ve Mamoru onu annesine teslim ediyorlardır. Manami'nin annesi tüm yaptıkları için Usagi ve Mamoru'ya teşekkür eder. Usagi ve Mamoru o sırada Manami'yle konuşuyorlardır. Manami birden, Mamoru der. Ve hemen arkasından da Usagi der. Ve en sonunda da "güle güle" der. Usagi ve Mamoru başta yine şaşırırlar. Ama sonra yine çok sevinirler.

BİTTİ Çok Mutlu

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 04 Eyl 2007 11:10
Sailor_Moon

Master Otaku
Master Otaku

Bu da benden.. Gülücük Dağıtıyor

Spoiler:
Episode 188

Kyoufu he no Shoutai! Usagi no Yakan Hikou
[An invitation to horror! Usagi's night time flight]
Dehşete Davetiye! Usagi'nin Gece Uçuşu

Kızlar, Chibi Chibi’nin Tier’e dokunduğunda hissettikleri enerjiyi ve Chibi Chibi’nin onlara güç vermek için gelmiş olabileceğini tartışırlar.

O sırada Seiya Yaten ve Taiki de odalarında konuşmaktadırlar. Prensese yaklaştıklarını ve mesajlarının ona ulaştığını düşünmektedirler.

Galaxia Siren’e kızar. Siren’in süresi dolmak üzeredir. Fakat Siren gerçek yıldız tohumunu bulduğunu söyler. Galaxia Siren’e bir şans daha verir.

O sabah Amy ve Makoto ne yapacaklarını konuşurken Usagi birden yanlarına gelir. Usagi o gün oldukça erken gelmiştir ve kızların ne konuştuğunu merak etmektedir.
Tam o sırada Minako elinde bir bilet ile koşarak yanlarına gelir. Usagi’yi gördüğünde ise artık çok geçtir.

Kızlar Usagi’ye anlatmak zorunda kalır. O gece 3 Işık’ın yeni filmleri bir uçakta gösterilecektir, 3 Işık’ta uçakta olacaktır. Minako’nun romantik hayalleri Usagi’yi iyice çileden çıkartır

Usagi bilet bulmak için çeşitli yollar dener. Seiya, Taiki ve Yaten’e yalvarır fakat bir sonuç elde edemez.

Üzgün bir şekilde eve döner. Evde onu bir sürpriz beklemektedir. Bir bilet. Sailor Aluminum Siren göndermiştir ve Usagi’nin kimliğini bilmektedir. Usagi endişelenir ve arkadaşlarını uyarmak için havaalanına gitmeye karar verir.

Uçakta 3 Işık’ın üst katta olacağını öğrenince Rei ve Minako şok geçirir. Uçak geç kalan bir yolcuyu beklemektedir.
Usagi uçağa yetişir fakat kalkmasını engelleyemez. Hostes onu üst kata çıkarır. Kızlar Usagi’nin nasıl bilet bulmuş olabileceğine ve Minako da nasıl üst katta olabildiğine şaşırır.
Usagi Seiya’ya bu uçuşu engellemesini söyler, fakat artık her şey için geç kalmıştır çünkü uçak hareket etmektedir.

Seiya Usagi’ye herhangi bir şey olursa onu koruyacağını söyler ve uçak havalanır.
Usagi bunun bir tuzak olduğunu düşünür ve kendisi yüzünden diğerlerinin başına bir şey gelmesi olasılığı onu endişelendirmektedir.

Seiya Usagi’nin elini tutar.

Kızlar filmi izlerken Minako pek eğlenemez 3 Işık’ın yanında olamadığı için.
Siren yıldız tohumu için harekete geçer. Yolcuları uyutur. Hostesleri Sailor Stewardess’e çevirmiştir.
Rei ve Minako Usagi nin 3 Işık’ın yanında olmasına katlanamaz ve yanına gitmeye karar verir.

Ve saldırı başlar. Sailor Stewardess Seiya, Yaten ve Taiki yi koltuklarına bağlar. Aluminum Siren ortaya çıkar. 3 Işık’ın ve diğer yolcuların hayatlarına karşılık Usagi’nin yani Sailormoon’un yıldız tohumunu alacağını söyler.

O sırada kızlar da gelmiştir. Sailor Stewardess kızları engellemeye çalışmaktadırlar.

Aluminum Siren Usagi’nin yıldız tohumunu alacağı sırada Seiya Sailor Star Fighter’a dönüşür ve Usagi’ye bir şey olursa seni koruyacağımı söylemiştim der. Ardından Yaten ve Taiki de dönüşüm geçirir.

Rei Starlights’a geriçekilmelerini söyler. Yaten kabul etmez. Ve kızlar Starlights’ın şaşkın bakışları arasında dönüşüm geçirirler.

Sailor Stewardess’ın ve Aluminum Siren’in saldırılarını püskürtürler. Aluminum Siren kaçmak zorunda kalır.
Aluminum Siren’ın gidişinden sonra kimse bir şey söyleyemez. Sadece birbirlerine bakmakla yetinirler.

Aluminum Siren yıldız tohumunu alamadığı için Galaxia onu affetmez ve bilekliklerini alır.

Yolculuk bitmiştir. 3 Işık’ın çevresi hayranlarıyla doludur. Kızlar sadece arkalarından bakmakla yetinirler.

メルベ

En son Sailor_Moon tarafından 06 Eyl 2007 14:37 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 04 Eyl 2007 16:36
chibiusa

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

ay varya bu başlığa hareketlendiren benm=P=P
bi hafta sonra daha fazla tanıtım yapcam çünkü anca ozmnlar çok boş olcam Çok MutluÇok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 04 Eyl 2007 19:17
Sailor_Moon

Master Otaku
Master Otaku

ilk boş vaktimde 187. bölümü yapıcam. hatta şimdi izleyebilirim sanırım.. =)
bölüm tanıtmak güzel ama en sıkıcı yanı resimleri imageshack de upload etmek.. ve de en uzun süren kısım..

メルベ
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2007 10:47
chibiusa

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

chibiusa yazmış:

8,Bölüm
Spoiler:
DAHİ KIZ BİR SAVAŞÇI

Jedite,japon çocuklarının kendilerine verilen ev ödevleri yüzünden baskı altında hissettiklerini söyler.Queen beryl'de bu sözü onaylar ve bazı ailelerin resmen canavarmış gibi çocuklarına ders çaışmaya zorladıkalrını söyler.Buna karsılık Jedite bütün ailelerinin de tüm istekleri çocuklarını en iyi okullarda okutmak istemeleri der.Queen beryl, peki diyelimki en iyi oklarda okudular fakat oklları bitince noluyor diye sorar.Jedite, bilmedğini söyler ve Queen de bunu öğrenmesini söyler

Usagi kahkaha atarak karşımıza çıkar, cizgi roman okuyordur.Annesi neden bu kadar çok güldüğnü sorar.Usagide okusana çok komik diye yanıtlar.Annesi okur biraz güldükten sonra son sınvadan kaç aldığını sorar.Usagide çekingen bir seiklde onun sonucunun daha acıklanmadığını yarın açıklanacağını söyler.Usagi odasına ders çalışmaya gider. Usagi masasına oturur ve Lunaya ders çalışmak ne kötü bişey der Luna onun mızmızlanmamasını söyledikten sonra Usagi Keske kedi olsaydım bütüngün yatardım der.Luna ise kızar ve ben öyle senin sandığın gibi yatmıyorum benm önemli görevlerim var. OLAMAZ!! sen çizgi roman okuyorsun keşke sende benim kadar prensesi bulma konusunda ciddi olsaydın.Usagi prensesi bulup düşmanlarla savaşmak zorundasın bu senin kaderin usagi istesende bunu değşitiemessin der.Usagi düşmanlarının kim olduklarını bilmedğini söyler.Lunada bende bilmiorum der

Luna sonra game centera gider.Bir tane bilgisayarın başına geçer ve konşmaya başlar. Bilgisyar prensesi buldunmu diye sorar.Luna hayır bulamadım der amy'nin resmini göstererek bu kızda enerji hissediyorum der.Bilgisyarda düşmanlarımızın yolladığı biri olabilir gidip araştırmalısın der.Luna peki der.

okulda amy'nin okul birincisi olduğu hakında konuşurlar.Usagi keşke onun gibi biri olsaydım anemden azar işitmek zorunda kalmazdım der.Usagi eve giderken amy yi görür yanına giderken, Luna hissetiği enrjinin ne olduğunu anlamaya çalışır sonra usagi yanlarına gelir ve amy yi game centera götürür amy hayatında hiç oyun oynamamıştır fakat amy en yüksek skoru yapmaktadır.ordaki herks amy ye şaşknlık içersinde bakmaktadır.Ardından amy saatine baktıktan sonra aceleyle kursa gider ama disketini orda unutmuştur.Usagide disketi amy'ye vermek için kursa gider.orda mamoru ile karşılaşır.mamoru usagiye sen bu tür yerlerle ilgilenirmiydir diyerek usagiyi gıcık etmeye çalışır ve başarmıştır Usagi kızar mamoru konuyu değiştirir ve sen daha demin o yanındaki kedi biraz önce konuşuyordu diymi diye sorar.Usagi cevap veremez ve hemen ordan hiç durmadan eve kadar koşar.Luna, Usagiye düiskete bakmak isteğini söyler Usagi ben bilgisayar kullanmayı bilmiyorum der.

Okulun bilgisayar odasına geldikten sonra Luna herkesin bilgisayar kullanmayı bilmesi lazım der.usaginin yüzü değişir çünkü luna bilgisayar kallana biliyordur.Luna disketi bilgisayara takar ve düşüncelerim doyruymuş bu disket düşmanlardan gelmiş der bu bir beyin yıkama disketi derdemez Usagi dönüşüm dönüştürücü kalamiyle o kursta çalışan biri haline dönüşür.

Hemen oraya gittikten sonra usagi, sınıfa girer ve herkesin bilgisayarı bırakmasını söyler.Amy, siz kim oluyorsunuz diue karsılık verince Usagi, sen sus senin şeytan olduğunu bilyorum masken düştü der ve ay savaşçısına dönüşür.sonra gercek kötü ortaya çıkar ve amynin ağzını kapatır.O kötülük adına çalışmıyor sersem der usagide şaşırır ve lunaya kızar.Sonra kötüye amy yi bırakmasını söyler ama canavar ay savaşçısına sorular sorar ay savaşçısı bunların cevaplarını bilmedğini söyler. Canavar odadaki tüm öğrencileri kontrol altında almıştır ve hepsi birden ay savaşçısının üstüne yüyür.

Canavar Amy'nin de enerjisini almak ister fakat almaz neden olduğunu düşünür.sonra Amy'nin alnın da savaşçı işareti ortaya çıkar Luna bunu görünce Hers,şeyi anlar ve onuda savaşçıya dönüşürmek için yanına gider amy lunadan dönüşüm eşyasını alır ve dönüşüm geçirir.Amy de artık bir savşçıdır hemde merkür savşçısıdır.

Merkür savaşçısı hemen canavara saldırır ve hiçbir yeri görmemesini sağlar.Ay savaşçısına tam sırası der ay savaşçısıda peki diyerek canavara saldırır ve yok eder.

Canavar yok olduktan sonra Amy neler olduğunu sorar.Luna kormamaısını senin de artık bizim bir savşcımız olduğunu söyler usagi yeni bir savaşçı arkadaşı olduğu için çok memnundur.Aksam üstü Usagi ve Amy eve dönerken Amy, Luna'ya aslında benden daha çok savsşçıya benziyor en azından benim gibi sulu göz değil der Usagi için.

biraza resim kalitesi düşük ama Hüzünlü ama olsun maksat yardım etmek bide fazlamı ayrıntıya girmişim acaba Şaşırmış Durumda

yha prenses serenity ben sitede bölümlere bakıordumda ama bazı bölümler yhok :S
5-11 15-30 36-40 kadr arada oln bölümler yhok ee şey acaba bunları siz yapmadınız mı ;?; yapmadıysanız ben önceden 8, bölümü yapmıştım Çok MutluÇok Mutlu
Zarif

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2007 16:08
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

ya niye daha eklenmedi tanıtımım Üzgün ya da Ağlıyor beğenmediyseniz de deyin ya boşuna heveslenmeyeyim

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2007 20:01
usagiserenity

Venus Fan
Venus Fan

Daha yeni koydun sanırsam daha bakaralar sanırsam -_-
Herşey düzenli mi die? =)
Bna resim çekecek gönüllü var mı xD

Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Eyl 2007 20:04
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Maşallah *-* Ben olduğum zamanlar hiç yazmazsınız ben olmadığım zamanlar döktürmüşsünüz *-* sizin bana kininiz mi var yahu*-* Her neyse daha merkürünkine bakmadım sailor moon'un kine de ama söyliyim sailor moon çok resim koymuşsun ki ben resim delisiyimdir olsa her kareden çekip koyarım ama sitenin açılmasını yavaşlatıyor diye en az 12 fazla tane olarak yapıyoruz genelde ve onları silerim ona göre*-* Gene düzeltme işi bana düşüyor demektir diğerlerine de bakarım artık*-* Bu arada usagiserenity sende yap resim çekeirm ben hem de zevkle çünkü seviyorum. Son olarak ta*-* Ki elim yoruldu yazmaktan!!!!!!!!!!!

Mamoru da bildiğim kadarıyla yani sitede belirttiği kadarıyla 5'in devamından 10'a kadar elinde var. Rei de de geri kalan 30 a kadar var ve onlaır yakında koyacak siteye bu yüzden ve bu yüzden diyorum ki yine bu yüzden ^^ Yoruldum yazmaktan ... Neyse... Mamoru boş vaktinde diğerleirni gene toptan ekleyecek ^-^ Umarım yeteri kadar açıklayıcı olabilmişimdir^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 05 Eyl 2007 20:12
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Site için Çalışmalarınız Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız