Sailor Moon Forum
Sailor Moon Dergisi - Sayı 02 Çıktı!
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Haberler

Yazar Mesaj
Mamoru

Koruyucu
Koruyucu

Ünvan: Prens

Sailor Moon Dergisi - Sayı 02 Çıktı! Konu: Sailor Moon Dergisi - Sayı 02 Çıktı! Alıntıyla Cevap Gönder

Sailor Moon Kardeşliği Üyelerince hazırlanmış Türkiye'nin ve dünyanın tek online Sailor Moon Dergisi www.venus.gen.tr, 2. sayısı ile karşınızda. Yapımında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürler. Yine kendilerine yakışır güzellikte bir dergiyi ortaya koydukları için ^^

Dergiyi PDF formatında bilgisayarınıza yüklemek için:
buraya tıklayın

Alternatif Yükleme Linkleri:
PDF-Rapidshare:
- http://rapidshare.com/files/44757699/vdergi02.zip.html
JPG-Rapidshare:
- http://rapidshare.com/files/44757700/vdergi02-jpg.zip.html

Dergiyi PDF formatında okumak için bilgisayarınızda Adobe Acrobat Reader olmalıdır. Bu programı buradan indirebilirsiniz

Dergimizin bundan sonraki sayıları web sayfası olarak tasarlanacaktır. Sonraki sayılarda bizimle birlikte olmanız dileklerimizle..

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

En son Mamoru tarafından 15 Şub 2008 17:23 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 24 Tem 2007 17:09
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Sailor Moon Dergisi - Sayı 02 Çıktı! Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

ollleyyy sonunda çıktı indircem okuycam hayırlı olsun..Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 24 Tem 2007 17:10
usagigizem

Otaku
Otaku

Ünvan: Prenses

Sailor Moon Dergisi - Sayı 02 Çıktı! Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

sonunda
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 24 Tem 2007 17:12
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

bu seferkinde ben olamadm ama eminim çok güzel bir sayı olmuştur. emeğinize sağlık (:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 24 Tem 2007 17:13
Mamoru

Koruyucu
Koruyucu

Okuduktan sonra dergi ile ilgili yorumlarınızı da buraya bekliyoruz arkadaşlar Gülücük Dağıtıyor

Bence Miya'nın renklendirmesi ve içerikte çalışan Sailor Moon tutkunu dostlar sayesinde eşsiz bir dergi daha ortaya çıkmış ^^

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 24 Tem 2007 17:13
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Olur ilk yorum benden Çok Mutlu Herkesin emeğine sağlık Çok Mutlu Miya senin de eline gözüne dizine*-* Canımsın ya Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 24 Tem 2007 17:17
dolunay

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

dergiyi okudum da yine çok güzel olmuş herkesin eline sağlık
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 24 Tem 2007 17:27
miya

Venus Fan
Venus Fan

''Teşekkür ederim,ne diyceğmi bilemiyorum'' o yüzden bunu dedim Dil Çıkartıyor

Niye bu kadar tatlı olmak zorundasınız? O__o
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 24 Tem 2007 17:28
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

hemen indiriom sonunda çıktı ya Gülücük Dağıtıyor

eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan

Spoiler:

Goong~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 24 Tem 2007 17:29
NANA

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Cok güzel olmus, emegi gecen herkesi tebrik ederimm =)
Ama gözüme birsey takıldı.Burc kıyaslaması bölümün de Michirunun burcuna Boğa denmis Dil Çıkartıyor Michirinun burcu balık degilmi hmm? Dil Çıkartıyor
Tekrar tebrik ederimm =)

En son NANA tarafından 24 Tem 2007 17:45 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 24 Tem 2007 17:39
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

gerçekten güzel olmuş okumaya devam ediyorum röportajı felan okudum,usaginin evini okudum,bulmacalara baktım,bide bi kaç burç okudum devam ediyorum tebrik ediyorum herkese teşekkür ediyorum..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 24 Tem 2007 17:43
saprofit**

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

miya hani şöyle göz atacak biri için mükemmel izlenim yaratmışsın, e çok mükemmeliyetçi takıldın dergi için eline saglık Gülücük Dağıtıyor
içerikleri hazırlayan gece yıldızı, matrixsakini, mana, nida, paradox, mooncrisis, reina, prenses serenity, usagiserenity, sailormoooon, sailorsun, dilinize saglık hepinizin Hayranlık Besliyor
sailorsun keşke sonrakilerde de yer alsan ama sebeplerin vardır herhalde, en büyük teşekkür sana.

mirror mirror, where's the crystal palace??

.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 24 Tem 2007 17:44
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

çok güzel omuş emeği geçen herkese teşekkür ederim

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 24 Tem 2007 17:50
miya

Venus Fan
Venus Fan

NANA yazmış:
Cok güzel olmus, emegi gecen herkesi tebrik ederimm =)
Ama gözüme birsey takıldı.Burc kıyaslaması bölümün de Michirunun burcuna Boğa denmis Dil Çıkartıyor Michirinun burcu balık degilmi hmm? Dil Çıkartıyor
Tekrar tebrik ederimm =)

haklısın mananınkiden kontrol ettim,ama bana verilen kaynakta öyle yazıyordu,farkına bile varmadım :S

Niye bu kadar tatlı olmak zorundasınız? O__o
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 24 Tem 2007 17:53
Reina

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Öncelikle miyanın katkıları için ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürü borç bilirimmm Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 24 Tem 2007 18:01
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Haberler Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız