| |
| Yazar |
Mesaj |
Hachiko

Efsane Üye

|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
manga sailormoonun aaçlarıda harika çizilmişti ben çok begendim şahsen  _________________ .
.
Yuuki artık geber Fc !
Zero [ ma * muza * muzlara ] yazık Fc !
Kaname yi çömek fizik kimya astoloji ister Fc !
 |
|
 |
|
 |
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1370 Ünvan: Prenses Puan: 3925
|
|
|
|
bncede çok güsel çizimler var  _________________
Lovely Complex~
|
|
 |
|
 |
Salima

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
çizimde anime ve manga arasında baya fark var.animede dudakları yok ama mangada dudakları var.saçlar daha değişikçiziliyo.animede düz çok düzgün.ama mangada kıvırcık olabiliyor.saç modelleri değişk olabliyo.mangada saçlar daha seyrek gibi.ama çizim sonuçta.ikisininde yeri benim için farklı _________________
 |
|
 |
|
22 Ağu 2007 08:58 |
|
 |
Hachiko

Efsane Üye

|
|
|
|
mangada rei süper çizilmiş harika bir efekt veriliyor mangada yüz şekilleri süper ben animeyi tercih ederim tabiki  _________________ .
.
Yuuki artık geber Fc !
Zero [ ma * muza * muzlara ] yazık Fc !
Kaname yi çömek fizik kimya astoloji ister Fc !
 |
|
 |
|
 |
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 11 Eyl 2007 Mesajlar: 1214 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
ben manga cizimlerine hala alışamadım cok farklı geliyoo bana yaaa anime güzel ama baktıkca alışıyo insan _________________
 |
|
 |
|
12 Eyl 2007 16:39 |
|
 |
sailor ghost

Üye

|
|
|
|
| manga çizimlerinin kendine has bir karakteri var.ama animeyle karşılaştırınca animeyi tercih ederim.önceleri hiç hoşlanmıyordum bu çizimlerden ama gözüm alıştıkça mangayı da sevmeye başladım |
|
 |
|
 |
mamorucum-k

Yeni Üye

|
|
|
|
manga bana çok tuhaf geliyo ya animeye olan alışkalıktan herhalde çizimler bana yapmacık baştan sağma gelir hep _________________
avatar ve imza için canım kankam sevimli hırsıza çok teşekkür sen bi tanesin |
|
 |
|
19 Eyl 2007 20:35 |
|
 |
ulrich_odd

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
bana kalıırsa rengi dışında hiç birşey göza batmıyo _________________ (\/)
(..)
(..)(..) |
|
 |
|
06 Ekm 2007 18:57 |
|
 |
picky_serena

Üye

|
|
|
|
Bence mangadakı cızımler daha guzel ,ayrıntıların tumu harıka cızılmıs ,anıme oyle dıılkı son sezon dısındakıler cok sılıktı bnce ustelık renkler konusunda da yanı anıme nerde mangadakıler nerde ??????
kalıte farkı coktu gıbı gelıyo bana  _________________
 |
|
 |
|
 |
mercan

Yeni Üye

|
|
|
|
[quote="simseka"] [/quote]
sana bütün kalbimle katılıyorum.ben birkaç kere anime karekter çizmeye çalıştım ama gözlere gelince kitleniyorum bitürlü devam edemiyorum.[/quote]
bende göz çizemiorm ama vücut ve elbise çizimim ii [quote][/quote] |
|
 |
|
09 Ekm 2007 09:42 |
|
 |
Seher_odb

Master Otaku

Kayıt: 13 Ağu 2007 Mesajlar: 430 Ünvan: Prenses Puan: 1800
|
|
|
|
manga çizimlerinin renksiz olması hoşuma gitmiyor. Anime bana daha gusl geliyo..ama yinede mangayı sewerim _________________
off off
http://www.travian.com.tr/?uc=tr13_130336
travyann!! a$mı$$ oyun!
becERİKsizler gelmesinn!
yada gelenler de şööle iice bi oynasın, nüfusu bi 80'e ersin...bu kıytırık strateji oyununun üstesinden gelebilirsiniz bea, güweniom bn size hah! |
|
 |
|
11 Ekm 2007 20:05 |
|
 |
~mana~

Anime Fan

|
|
|
|
Manga çizimleri animeye oranla çok daha güzel.Karakterler daha estetik.
pride-chan ın dediği gibi bazen saldırıları anlamakta zorlansak o kadar da dert değil.
Mangada gözler özellikle çok güzel çizilmiş.Mangadaki göz çizimleri bitiriyor beni*.* _________________
 |
|
 |
|
 |
Tangel

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
Kesinlikle Mangayı şiddetle tercih ederim açıkçası çünkü bana göre Manganın çizimleri kat be kat animeden daha güzel ve estetik olmuş diye düşünüyorum. Tamam önce ben animeyi sevdim fakat manga bambaşka birşey benim için. Ayrıca sonunu okuduğumda manga serisinin; özellikle Ay Savaşçısının gerçek gücünün ne olduğu anlatılması ve savaşların son bulmayacağı hatta yazarın aslında bize ne anlatmak istediğini manga sona erince anlayabiliyoruz
Mangayı bitirdiğimde gerçekten tam anlamıyla SM'ye doğdum ve bir kez daha şahit oldum ki SM hep kalbimizin derinliklerinde yaşayıp sonsuza kadar orada ki tahtını devam ettireceğine çok seviniyroum  _________________ MÜTHİŞ İKİLİ,
TUTKU,
EJDER'İN GÖZYAŞLARI,
SEVGİNİN BÖYLESİ VE
HAYALLERİM (BİR RÜYA - KANKA ve KANKİ
KALBİMİN ANAHTARINI BULUP İÇİMDEKİ MANZARAYI KEŞFEDEBİLEN HERHANGİ BİR KİŞİ İÇİMDE HAPSOLMAYI GÖZE ALMIŞTIR |
|
 |
|
16 Ekm 2007 21:24 |
|
 |
elifingo

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 09 Ksm 2007 Mesajlar: 2 Ünvan: Prenses Nerden: İstanbul
|
|
|
|
| arkadaşlar bunun mangasını nerede izlediniz siz??ben sadece çizgifilm olarak izledim.bir de keşke tv tekrar koysada tekrar izlesem.bayılıyorum ya.usagide kendimi buluyorum:D |
|
 |
|
09 Ksm 2007 23:27 |
|
 |
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
aaa ben bu resimleri biliyorum ama yinede güzel çizimler. _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
 |
|
 |
|
 |
|
|
|