Sailor Moon Forum
sailor moon manga ile anime arasındaki farkları bulabildiniz
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Manga

Yazar Mesaj
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Ünvan: Prenses

sailor moon manga ile anime arasındaki farkları bulabildiniz Konu: sailor moon manga ile anime arasındaki farkları bulabildiniz Alıntıyla Cevap Gönder

chibi usa anime kadar gıcık değil.
olaylar daha çok hızlo gelişiyor.
diana birden ortaya çıkıyor
nefritle naru arasında bir şey olmaz
queen berly animeda kötü birisidir mangada ise queen berly aslında iyi biri ama metalica tarafından kandırıldığını yazar. nefrit kunzite, zoicite,jeditler aslında mamorunun koruyucularıdır ve iyilerdirr. queen berly mamoruya aşıktır ve serenity ile endymionu kıskanmaktadır.

sizin bulduğunuz farklar nelerdir?

haa bu arada haruka nın belli bir cinsiyeti yoktur ve usagiyii de öper !!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 21 Hzr 2007 15:41
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prens

sailor moon manga ile anime arasındaki farkları bulabildiniz Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

anime ile manganın arasında baya bi fark var.Yani olaylar farklı gelişiyo ve hızlı gelişiyo.Mesela venüs ilk çıktığında mangada herkes onu prenses olarak biliyo.Ama animede böyle bişe yok venüsü prenses olarak bilmiyolar.Venüs kendini mangada ben prensesim diye tanıtıyo.Animede böyle bişe yok.Yani bazı senaryolar farklı..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 21 Hzr 2007 15:45
usagiserenity

Venus Fan
Venus Fan

sailor moon manga ile anime arasındaki farkları bulabildiniz Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Anime ile Manga çizim ve renkler değişiyo..Konular da öle karakterlerin özellikleri ve tanıtımları değiiyo...

Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 21 Hzr 2007 18:36
Kunzite

Üye
Üye

Mangada Luna ve Artemis insan formunda görünebiliyor.
Ayrıca mangada Venüs ün iç savaşçıların, Satürn ün de dış savaşçıların lideri olduğu açıkça görülüyor.
Mangada nefrit kunzite, zoicite,jedit önceki yaşamlarında her biri iç savaşçılardan biriyle aşk yaşıyor. Gülücük Dağıtıyor Mesela Kunzite Venüs gibi.

Daha var ama aklıma geldikçe yazarım.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 21 Hzr 2007 21:40
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

mangada kahramanların özellikleri deişio çizimler farklı

eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan

Spoiler:

Goong~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Hzr 2007 18:55
pride

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

özellikle usagi animedeki kadar sulugözlü değil daha olgun tavırları animedeki gibi çocuksu değil, manga da daha fazla aksiyon var, daha açıklayıcı ve daha fazla savaşçı var mangası daha iyi bana kalırsa
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 25 Hzr 2007 20:13
simseka

Yeni Üye
Yeni Üye

anime mangadan daha derli toplu bence.Mangada olayların hızına yetişilemiyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Tem 2007 13:22
berenasan

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

bir de şahin gözünü kadın olarak çizmişlerdi İnanamıyor!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 07 Tem 2007 20:38
usa-ko92

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

teşekkürler sailor_uranus bilgiler için

bu hayattan bağlanmamak üzere koptum kimse kurtamak için uğraşmasın uğraşmazda zaten...
şimdiklik zamanın doldu şimdi ise yaşam bitmesin istiyorsun...
AMA BİTTİ!!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 14 Tem 2007 18:42
Sailor_Uranus

Yeni Üye
Yeni Üye

rica ederm Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 14 Tem 2007 18:49
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz :S Kaç defa söylendi Ünlem Başka türkçe sailormoon ve manga anime konulu sitelerden alıntı yapılmayacak diye Ünlem

Yeniler için => Lütfen bilgi koymadan önce siteyi bir gezin*-* Konabilecek konulmayacak şeylere bakın*-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 14 Tem 2007 18:56
Sailor_Uranus

Yeni Üye
Yeni Üye

ya özür dilerm gerçekten bilmiyordum Şaşırmış Durumda Karışık
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 14 Tem 2007 18:58
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

mamoru animede uçakta ölüyordu, fakat mangada usaginin gözü önünde çalınıyor yıldız tohumu.
bir de black lady animede sailor moonun konuşmalarıyla normale dönüyordu diye hatırlıyorum, ama mangada pluto ölünce ağlıyor ve tek arkadaşım falan diye normale dönüyordu.

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 22 Tem 2007 10:12
Salima

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

bide animede helios un boynzundaki altın kristal dışında mamorunun içinde farklı bir kristal var.sonra animenin süper s sezonunda dış gezegen savaşçıları yoktu ama mangada var.mangada hotaru keman çalabiliyor.bunun gibi bir çok fark var anime ile manga arasında.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 19 Ağu 2007 11:52
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

anime ve manga gerçekten birvbirinden çok farklı.
mangada çok hızlı anlatmış ayrıntılar fazla yok ve animedeki kurgu bir değişiyor mangada sanrm.
ben mangayı okuduğumda "aaaa bunun sebebi bu muymuş " dediğim çok oldu.
hatta bazen insanın kafası bile karışıyor.
harukanın usagiye olan düşkünlüğü mangada daha fazla..
ve mangada hemen savaşçıların kimlikleri açığa çıkıyor. çoğu kişi kimliklerini biliyor.. Madde
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 20 Ağu 2007 07:54
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız