Sailor Moon Forum
Sailor Moon Manga Yorumları
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Manga

Yazar Mesaj
Tangel

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Ünvan: Prenses

Sailor Moon Manga Yorumları Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Ben şimdi denedim öyle bir sorun çıkmadı. Senden kaynaklanan bir sorun olabilir. Şaşırmış Durumda

Eğer gene sorun çıkarsa; o zaman düşünürüz Çok Mutlu
SEVGİNİN BÖYLESİ VE
HAYALLERİM (BİR RÜYA - KANKA ve KANKİ

Spoiler:

KALBİMİN ANAHTARINI BULUP İÇİMDEKİ MANZARAYI KEŞFEDEBİLEN HERHANGİ BİR KİŞİ İÇİMDE HAPSOLMAYI GÖZE ALMIŞTIR
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Ksm 2007 12:06
Galaxi Savaşçısı

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

2.kez yükledim ve sorun kalmadı sonunda okudum ve bitiridm hehehe Çok Mutlu güzelmiş sonund evlendiklerini gördüm ama ben hala dış solar sistmin svaşçılarına ne oldu merak ediyorum Çok Mutlu

SailorMarsReiChan'e imza ve avatar için çok tşk ediyorum Gülücük Dağıtıyor

Sevimli Hırsız a imza ve avatar için çok teşekkürler Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 08 Ksm 2007 19:29
usagi tusukino

Anime Fan
Anime Fan

kesinlikle şunu söyleyebilirim anime mangadan daha güzel en azından mamoru daha yakışıklı Şaşırmış Durumda ama endimiyonun koruyucuları animede düşman pgsm de ise bunu dengelemek için kunizite yki düşman yapmamışlar,üçünüde takipedince insanın kafası karışıyor Karışık usagi mangada animedeki kadar mızmız deil,minako gelirgelmez prensen olduğunu açıklıyor mangada ama animede bu yok!kısacası arkadaşlar senaryoda bayağı bir oynanmış gibi geliyor bana Şaşırmış Durumda

yardımınız için teşekkürler arkadaşlar!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 28 Oca 2008 13:36
serenityendymion

Süper Üye
Süper Üye

ben manganın ilk sezonunu okuyabildim ama anime daha güzel bence konular daha detaylı ayrıca mangada beğenmediğim çok şey var animede böyle bir sorunum yok açıkçası ama okuması da zevkli oluyo Çok Mutlu

kendime teşekkürler=)
Spoiler:
http://dame-chocolate.forum0.net/index.htm

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 09 Şub 2008 20:45
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

ikiside güzel gerçi manga çizimlari başta garip geldi Şaşırmış Durumda ama sonra alıştım Kahkaha Atıyor en ilginci ise mamorunun mangada gül fırlatmaması Şaşırmış Durumda
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 Şub 2008 11:44
Tangel

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Sonunda mangayı uzun bir aradan önce tamamlayıp okudum. Şahsen Mangadan apayrı bir anime yapılmasına son derece kıl kaptım çünkü mangaya göre animede bir çok eksiklerin olması ve manganın konusundan sapmış olduğunu görünce animeden soğudum fakat hala seviyorum o başka. Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor

Gelelim düşüncelerimin doruk noktasına;

Mangada Gümüş Kristal'in neden bu kadar güçlü ve parlak olduğu açıklanıyor ve manganın yani Ayın ışığının büyük sırrı ortaya çıkmış oluyor. Fakat animede maalesef bu anlatılmıyor. Ayrıca düşmanların ortak sebeplerinin ne olduğunu ve Gümüş Kristalinin aslında çok büyük bir gücü olup bu gücün en iyi şekilde kullanılmasını amaçlayan düşmanlar aslında bizim bildiğimiz gibi kötü olan kişiler olmayıp aksine bazı sebeplerden dolayı Gümüş Kritali istediklerini söylüyorlar ki işte o an gözlerimden yaş geldi. İşte o an manganın asıl ne anlatmak istediğini anladığımda çok büyük bir haz duydum. Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

Herşeye rağmen SM MANGA diyorum. Kayan Gözler Kayan Gözler Kayan Gözler

Çünkü Ay Savaşçısı yani Usagi diğer bir deyişle Naoko Takeuchi'nin gözünden bakmayı başarabilen neden sevdiğimi ve neden MANGA dediğimi anlayabileceklerdir. Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
SEVGİNİN BÖYLESİ VE
HAYALLERİM (BİR RÜYA - KANKA ve KANKİ

Spoiler:

KALBİMİN ANAHTARINI BULUP İÇİMDEKİ MANZARAYI KEŞFEDEBİLEN HERHANGİ BİR KİŞİ İÇİMDE HAPSOLMAYI GÖZE ALMIŞTIR
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 Şub 2008 16:16
immortal

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

okumaya yeni başlıyorum iyi gidiyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Şub 2008 11:52
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

3.sezonu okuyorum şu an ama pek ilginç gelen bişi yok Çıldırmış Durumda
bi de minako erkeğe dönüyor vay be Çıldırmış Durumda çok yakışıklı ama o hali Hayranlık Besliyor

Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 25 Şub 2008 18:08
maron nagoya

Master Otaku
Master Otaku

ben kesinlikle animeyi tercih ederim

müthişsin Sailor Neptune'm

harikasın Prenses Serenetty
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 26 Nis 2008 12:07
rei hino

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

ben animeyi daha çok sewiyorumm, animeyi tercih ederimmm

imza ve avatar için Bulut'a çook teşekkürlerr. süpersin meleğim!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 27 Nis 2008 20:52
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

Sailor Moon Manga Yorumları Konu: Yanıt: Sailor Moon Manga Yorumları Alıntıyla Cevap Gönder

Ben mangasını tamamen okudum gerçekten çizimleri ve konusu ile ilgili çok güzeldi ama olaylar çok çabuk ilerliyordu gerçi çabuk olmasa o manga 18 ciltten bir 48 cilde ulaşırdı herhalde.yani Rei diye söylemiyorum ama hakikakten de kızlar arasında en güzeli de oydu Zarif ayrıca Usagi baya bir güzel çizilmiş daha alımlı olmuş ve animesindeki kadar da sulu gözlü değildi yani bize öyle yansıtmamışlardı.Chibiusa ise daha aklı başında bir çocuktu bence.animesinde çok uyuz bir çocuktu.Usagi ve Mamoru aşkı daha güzeldi.böyle böyle gidiyor işte ama ben yinede animeyi mangaya tercih ederim tabii Gülücük Dağıtıyor

İmza ve userbar için teşekkürler *Gold_Heart* ve Umi Gülücük Dağıtıyor

En son Flamesniper tarafından 03 Ağu 2008 09:50 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 01 Hzr 2008 09:54
Haruka-T

Üye
Üye

Ünvan: Prens

Sailor Moon Manga Yorumları Konu: Yanıt: Sailor Moon Manga Yorumları Alıntıyla Cevap Gönder

sm mangasının tamamınım ebdne okudum özellikle 3 sezon çok çok hoşuma gitti çizimler faln herşey harika gerçekten naoko yu tebrik ediyorum
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Hzr 2008 14:31
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

okuduğum kadarıyla çok güzel Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Hzr 2008 11:13
princess mercury

Süper Üye
Süper Üye

ben tamamını okudum.çok sevmiştim.çizimler falan çok hoşuma gitmişti.naoko harika bi iş çıkarmış.ayrıca usagi mamoru aşkı daha büyük gbi gelmişti bana.olaylar daha bi karışıktı sanki bi de.yine de muhteşemdi.ama ben animeyi tercih ederim. Çok Mutlu

matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 08 Hzr 2008 12:22
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

son sezondayım mangada o.O ah şu kotam olmasa şimdiye bitmişti yh nese =P bence animesnden daah iyi olayalrın kısa sürmesi fazla ayrıntıya girmemleri ve romantizmin fazla olması =P çizimmleride daha şeker ayrıca Çok Mutlu

eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan

Spoiler:

Goong~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Hzr 2008 11:17
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız