Sailor Moon Forum
Sailor Moon Manga Yorumları
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Manga

Yazar Mesaj
Mamoru

Koruyucu
Koruyucu

Ünvan: Prens

Sailor Moon Manga Yorumları Konu: Sailor Moon Manga Yorumları Alıntıyla Cevap Gönder

Bu başlığa manga ile ilgili yorumları yazabilirsiniz.

Bana göre manga, animeye göre içerdiği farklılıklarla birlikte farklı bir yolda gidiyor. Dolayısıyla animeyi izleyen biri manga okumazsa ya da manga okuyan biri animeyi izlemezse tam olarak Sailor Moon zevkini yaşayamaz. Bence manga da kendine göre çok güzel olmuş.

Not: Ben İngilizce ciltleri okumuştum ve manga güzel olabilir ama Animeyi daha çok sevdiğimi eklemek isterim.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 08 Hzr 2007 17:15
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Ünvan: Prenses

Sailor Moon Manga Yorumları Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

manganın türkçesini 32. vol kadar okudum.. sonra daha indirmedim ama indirmeyi düşünüyorum.eskiden mangayı hiç sevmezdim.. ama okuduktan sonra sardı beni. çizimleri daha esnek geliyor bana artık.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Hzr 2007 19:50
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Bende 20ye kadar felan okudum sonrasını indirmeye erindim Çok Mutlu.Çizimleri hoş konusu senaryosu güzel.Ama okumayı hiç sevmiyıorum keşke bi video olsa bize tek tek okusa ben dinlesem Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 08 Hzr 2007 20:19
~mana~

Anime Fan
Anime Fan

Ben mangasını okuduktan sonra animesinden daha çok sevdim.Animesi de çok güzel tabii ama mangası daha çok hoşuma gitti=)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 09 Hzr 2007 12:05
usagiserenity

Venus Fan
Venus Fan

bn mangasının azıcığını okdum.kendim yaptığım için..Mangası bnm daha hoşuma gittii..çizim-konu felan..

Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 09 Hzr 2007 12:40
Mss. Pretty Queen

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

mangasının çizimlerini sevmiyorum işin açıkçası. 8. sınıfta okumuştum hepsini değil ama ing lduğundan da baymış olabilir. ama ileride tr sini indirip nolursa olsun okumayı istiyorum. çizimleri kötü gelebilir ama sonuçta sailormoon olduğu için okuyacağım Gülücük Dağıtıyor

Türkiye'nin ilk ve tek Shoujo (kız) manga çeviri grubu yeniden sizlerle ^^

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 09 Hzr 2007 19:09
usagiserenity

Venus Fan
Venus Fan

Mangası nın çizzimleri süper konusuda harika e başka ne diyeyim?

Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 09 Hzr 2007 22:22
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

ay ben çok cahilim Kayan Gözler ben mangasını felan okumadım nerden okuyabiliriz yardımcı olurmusunuz Karışık Kayan Gözler Kahkaha Atıyor

eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan

Spoiler:

Goong~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Hzr 2007 21:17
Pretty Angel

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

~mana~ yazmış:
Ben mangasını okuduktan sonra animesinden daha çok sevdim.Animesi de çok güzel tabii ama mangası daha çok hoşuma gitti=)

benim de öyle mangası daha çok hoşuma gitti

Spoiler:
Nee-chanımdan(prenses serenity) ^.^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 10 Hzr 2007 21:23
SaILoRSuN

Efsane Üye
Efsane Üye

Sailor Moon Manga Yorumları Konu: Re: Sailor Moon Manga Yorumları Alıntıyla Cevap Gönder

Mamoru yazmış:
Bu başlığa manga ile ilgili yorumları yazabilirsiniz.

Bana göre manga, animeye göre içerdiği farklılıklarla birlikte farklı bir yolda gidiyor. Dolayısıyla animeyi izleyen biri manga okumazsa ya da manga okuyan biri animeyi izlemezse tam olarak Sailor Moon zevkini yaşayamaz. Bence manga da kendine göre çok güzel olmuş.

Benc de sm ciler mangayı mutlaka okumalı ben okudum ama çok yoğun bir zamandı çok hızlı geçtim ingilizcede bazı detaylar çok hızlı bakılınca atlanabiliyor.Ama sonuçta çok özel ve sm nin temelini oluştırıyor daha olgun bir hikaye ve detaylar anlam katıyor...

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Hzr 2007 23:53
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Açıkcası bana pek güzel gelmedi. Evet temelini oluşturuyor. Ama her temel zamanla gelişir ki bu da anime de daha güzel gelişme göstermiş gibi geliyor bana. Manga bana karmakarışık ve olayların bir çırpıda bitmesinden dolayı tuhaf geldi doğrusu Dil Çıkartıyor Çizimleri deseniz bazı yerler acayip güzel bazı çizimler ise çok kötü olmuş gerçekten. Bu yönden de animeyle kıyaslarsam anime derim. Anime de sadece ilk sezonda kötü bir çizim söz konusuydu. Ama sonradan harika çizimler ortaya çıktı. Ama manga da bu böyle değil gördüğüm kadarıyla. Böyle gidersem ben daha uzatırım her neyse kısaca anime derim mangaya kıyasla.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 11 Hzr 2007 00:10
SaILoRSuN

Efsane Üye
Efsane Üye

Çizim konusunda sana katılıyorum

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 11 Hzr 2007 00:21
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

bende animenin çizimlerini daha fazla seviyorum.Manganınki güzel tabi sm olan herşey güzel o ayrıda.Animenin çizimleri bana daha canlı daha hoş geliyor.Mangayı biraz okuyabildim daha sonrasına gidemedim çünkü okumaktan nefret ederim.Hayatımda daha bir kitep okumuş değilim Çok Mutlu ama sm için buna katlanıcam devam edicem..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 11 Hzr 2007 11:33
Moonlight

Senshi
Senshi

manganın konusu daha derin ve etkileyici geldi bana mangada çok güzel bence.. olayların bir çırpıda bitmesinin sebebi naokonun acele yapmasından kaynaklanıyor. çizimler fena değildi Dil Çıkartıyor

Mike He Jun Xiang BLOG!!!
Asya Drama Blog Sayfası
Anime ve Manga Blog Sayfası
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 11 Hzr 2007 21:42
SailorMarsReiChan

Efsane Üye
Efsane Üye

ben de çok azını okudum

Sailor Mars ♥
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 11 Hzr 2007 22:16
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız