| |
| Yazar |
Mesaj |
Mamoru
 Koruyucu

|
Konu: Sailor Moon Manga Yorumları |
|
|
|
Bu başlığa manga ile ilgili yorumları yazabilirsiniz.
Bana göre manga, animeye göre içerdiği farklılıklarla birlikte farklı bir yolda gidiyor. Dolayısıyla animeyi izleyen biri manga okumazsa ya da manga okuyan biri animeyi izlemezse tam olarak Sailor Moon zevkini yaşayamaz. Bence manga da kendine göre çok güzel olmuş.
Not: Ben İngilizce ciltleri okumuştum ve manga güzel olabilir ama Animeyi daha çok sevdiğimi eklemek isterim. |
|
 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
manganın türkçesini 32. vol kadar okudum.. sonra daha indirmedim ama indirmeyi düşünüyorum.eskiden mangayı hiç sevmezdim.. ama okuduktan sonra sardı beni. çizimleri daha esnek geliyor bana artık. _________________
 |
|
 |
|
08 Hzr 2007 19:50 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
Bende 20ye kadar felan okudum sonrasını indirmeye erindim .Çizimleri hoş konusu senaryosu güzel.Ama okumayı hiç sevmiyıorum keşke bi video olsa bize tek tek okusa ben dinlesem  _________________
 |
|
 |
|
 |
~mana~

Anime Fan

|
|
|
|
Ben mangasını okuduktan sonra animesinden daha çok sevdim.Animesi de çok güzel tabii ama mangası daha çok hoşuma gitti=) _________________
 |
|
 |
|
 |
usagiserenity

Venus Fan

|
|
|
|
bn mangasının azıcığını okdum.kendim yaptığım için..Mangası bnm daha hoşuma gittii..çizim-konu felan.. _________________
Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!! |
|
 |
|
 |
Mss. Pretty Queen

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
mangasının çizimlerini sevmiyorum işin açıkçası. 8. sınıfta okumuştum hepsini değil ama ing lduğundan da baymış olabilir. ama ileride tr sini indirip nolursa olsun okumayı istiyorum. çizimleri kötü gelebilir ama sonuçta sailormoon olduğu için okuyacağım  _________________
Türkiye'nin ilk ve tek Shoujo (kız) manga çeviri grubu yeniden sizlerle ^^
 |
|
 |
|
 |
usagiserenity

Venus Fan

|
|
|
|
Mangası nın çizzimleri süper konusuda harika e başka ne diyeyim? _________________
Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!! |
|
 |
|
 |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1283 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
|
|
|
ay ben çok cahilim ben mangasını felan okumadım nerden okuyabiliriz yardımcı olurmusunuz  _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
|
|
 |
|
10 Hzr 2007 21:17 |
|
 |
Pretty Angel

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 215 Ünvan: Prenses Puan: 1310
|
|
|
|
| ~mana~ yazmış: |
| Ben mangasını okuduktan sonra animesinden daha çok sevdim.Animesi de çok güzel tabii ama mangası daha çok hoşuma gitti=) |
benim de öyle mangası daha çok hoşuma gitti _________________
|
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1508 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
Konu: Re: Sailor Moon Manga Yorumları |
|
|
|
| Mamoru yazmış: |
Bu başlığa manga ile ilgili yorumları yazabilirsiniz.
Bana göre manga, animeye göre içerdiği farklılıklarla birlikte farklı bir yolda gidiyor. Dolayısıyla animeyi izleyen biri manga okumazsa ya da manga okuyan biri animeyi izlemezse tam olarak Sailor Moon zevkini yaşayamaz. Bence manga da kendine göre çok güzel olmuş.
|
Benc de sm ciler mangayı mutlaka okumalı ben okudum ama çok yoğun bir zamandı çok hızlı geçtim ingilizcede bazı detaylar çok hızlı bakılınca atlanabiliyor.Ama sonuçta çok özel ve sm nin temelini oluştırıyor daha olgun bir hikaye ve detaylar anlam katıyor... _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
10 Hzr 2007 23:53 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 919 Ünvan: Prenses Puan: 45 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Açıkcası bana pek güzel gelmedi. Evet temelini oluşturuyor. Ama her temel zamanla gelişir ki bu da anime de daha güzel gelişme göstermiş gibi geliyor bana. Manga bana karmakarışık ve olayların bir çırpıda bitmesinden dolayı tuhaf geldi doğrusu Çizimleri deseniz bazı yerler acayip güzel bazı çizimler ise çok kötü olmuş gerçekten. Bu yönden de animeyle kıyaslarsam anime derim. Anime de sadece ilk sezonda kötü bir çizim söz konusuydu. Ama sonradan harika çizimler ortaya çıktı. Ama manga da bu böyle değil gördüğüm kadarıyla. Böyle gidersem ben daha uzatırım her neyse kısaca anime derim mangaya kıyasla. _________________
 |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1508 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Çizim konusunda sana katılıyorum _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
11 Hzr 2007 00:21 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
bende animenin çizimlerini daha fazla seviyorum.Manganınki güzel tabi sm olan herşey güzel o ayrıda.Animenin çizimleri bana daha canlı daha hoş geliyor.Mangayı biraz okuyabildim daha sonrasına gidemedim çünkü okumaktan nefret ederim.Hayatımda daha bir kitep okumuş değilim ama sm için buna katlanıcam devam edicem.. _________________
 |
|
 |
|
 |
Moonlight
 Senshi

|
|
 |
|
 |