Sailor Moon Forum
Sailor Moon Mangasında şaşırdığınız şey
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Manga

Yazar Mesaj
HaNoN

Yeni Üye
Yeni Üye

Ünvan: Prenses

Sailor Moon Mangasında şaşırdığınız şey Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

ya aslında benim bildiğim animedede aslında minako lider olucakmış fakat izliyiciler usagiyi çok tutunca değiştirmişler ayrıca sailor v mangasıda var zaten
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Ağu 2007 18:39
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

Sailor Moon Mangasında şaşırdığınız şey Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

ben en çok harukanın usagiyi öpmesine şaşırdım Düşünce Madde

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Ağu 2007 19:12
Dice of Angel

Otaku
Otaku

sana katılıorum eternal moon

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Ağu 2007 19:36
***MOONLİGHT***

Üye
Üye

Bence iiki anamede böle bişi yok korkunç yani alışık değiliz(iyiki alışık değiliz Şaşırmış Durumda ) Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Ağu 2007 16:38
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Eternal Moon yazmış:
ben en çok harukanın usagiyi öpmesine şaşırdım Düşünce Madde

aynen okurken ağızım açık kalmıştı.
mangada haruka ile usagi arasında animeden farklı bir durum var.
çok şaşırdım yaa

Spoiler:

Flamesniper cnm çok güzel olmuş tam istediğim gibi çok teşekkürler...

Gece'ye imza için çok teşekkürler

http://www.azbuz.com/viewProfile.jsp?userId=906137
http://animedunyasi.azbuz.com/index.jsp
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 21 Ağu 2007 09:35
Salima

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

bana animeyle manga rasındaki bütün farklar şaşırtıcı geldi. Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Ağu 2007 11:52
princess_venus

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

ya pardon siz bunları nereden okuyorsunuz anlamadım.int. var mı? çok merak ettim de
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 26 Ağu 2007 11:31
Salima

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

sm adreslerinde anime ve manga arasındaki farklar var.şahsen ben ordan öğrendim.
Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 26 Ağu 2007 12:27
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

evet ben de ayrıca mangayı da 48 böülme kadar okudum.
animeyi de izleyince herşey açıya çıkıyor.
magayı okumanızı çok tavsiye ederim.

Spoiler:

Flamesniper cnm çok güzel olmuş tam istediğim gibi çok teşekkürler...

Gece'ye imza için çok teşekkürler

http://www.azbuz.com/viewProfile.jsp?userId=906137
http://animedunyasi.azbuz.com/index.jsp
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 26 Ağu 2007 20:41
UsagiTsukino

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

bende en çok cosmos olaylarına şaşırıorum hala animedede çok karışık geliodu.. harukanın usagiyi öpmasi ayrı bi mesele ztn ama mangada haruka animedekinden çok farklı bir erkeğin özelliklerinede sahipmiş nası oluosa artık.. Madde venüsün lider olmasınada hiç şaşırmadım animeyi izlerkende biliodum.. bi grup var 5 kişilik usagi grubun prensesi venüste kalanlarının lideri.. ztn usagiyede çok benzio ve lider olmakta hakkı bnce o kdr sm nin temelini oluşturan mangası var sailor v die.. ilk ortaya çıkan savaşçı.. bn venüs dışındaki bütün deişik olayları gördüğümde şokum şaştı Karışık hele seiyanın fln kız olmasına uyuz oldum ama napalım.. Madde Madde
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 26 Ağu 2007 21:11
Tangel

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Ben size ayrıntılı bir şekilde anlatacağım. Şuan merak ettiğiniz baya fazla konular var ve bunu gün ışığına ben çıkabilirim fakat bana ne kadar inanırsınız orasını bilemeyecem. Neyse yakın zamanda görüşmek üzere. Hayranlık Besliyor
SEVGİNİN BÖYLESİ VE
HAYALLERİM (BİR RÜYA - KANKA ve KANKİ

Spoiler:

KALBİMİN ANAHTARINI BULUP İÇİMDEKİ MANZARAYI KEŞFEDEBİLEN HERHANGİ BİR KİŞİ İÇİMDE HAPSOLMAYI GÖZE ALMIŞTIR
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 31 Ağu 2007 11:59
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

uranüsün usagiyi öpmesi oooo cok kötü döverim harukayı yaa Kötülük Düşünmekte!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 12 Eyl 2007 16:31
BuLuT

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

NANA yazmış:
Ay cubugu zaten anime de usagideydi.Eh haliyle ay cubugu kimde olursa o lider.
Tabi mangada farkli, ay cubugunu sonradan venüsün elinde görüyoruz.
Valla benim en sasirdigim sey
Kunzite - Venüs,
Jadeite - Mars,
Nephrite - Jüpiter ve Amy - Zoisite arasındaki askti. Karışık

evet bunu duyunca ben de çok şaşırdım. hatta bununla ilgili bir resim bile buldum.

Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.

Spoiler:

teşekkürler Gold_Heart ^^

teşekkürler suşi-chanim ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 13 Eyl 2007 15:16
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

zaten manga bu kunzite felan bu 4 önceden mamorunun yardımcılarıydı herhalde sonradan kötü oldular yani manga bence çok yakışıyorlar Çok Mutlu

Yuuki artık geber Fc !

Zero [ ma * muza * muzlara ] yazık Fc !

Kaname yi çömek fizik kimya astoloji ister Fc !

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Ksm 2007 17:38
Tangel

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Aquamarin yazmış:
ya bi dakka tmm herkes şaşırdığı olayları yazmışta...bide insan bunların neden olduğunu yazar değilmi ama Dil Çıkartıyor manga okumayı pek sevmeyen bir kişi olarak buradaki şeyleri oldukça merak ettim şimdi..madem venüs lider dediniz neden Çok Mutlu haruka nie usagi yi öptü Çok Mutlu tm savaşçıların kunziteye falan aşık olduğunu biliyodum bende zaten çiftlerin resimelri var ayrı mesele Çok Mutlu bence çokta yakışmışlar zaten hatırlağım kadarıyla onlar mamoru nun eski şovalyeleriydi..usagi ve mamoru nun şovalyeleri çok yakışır bence Dil Çıkartıyor neyse Çok Mutlu şimdik..aramızda bu soruları yanıtlayacak biri varmı dostlarım Çok Mutlu yoksa ben ve diğer bilmeyen arkadaşlar meraktan çatlamaya devammı etsinler Kahkaha Atıyor

Merak edilen iki soruolduğunu gördüm arkadaşlar.

1. Neden Venüs bir Lider?
Cevap: Her bir grubun bir lideri olması gerekeceği için Venus Lider oluyor çünkü Usagi sonuçta bir Prenses yani bir savaşçı değil fakat yeniden doğdukları için Usagi, Savaşçı Prenses olmak zorunda kalıyor. Yani aslında Animede de Mangada da lider olan Minako oluyor ama bunu gözönünde bulundurmuyorlar. Sadece bir bölümde (anime) Minako'nun kendisinin asıl grubun lideri olduğunu söylüyor.

2. Haruka, Usagi'yi neden öpüyor (mangada)?
Cevap: Haruka, Usagi'nin aslında bir savaşçı olduğunu sezdiğinden ve bildiğimiz gibi savaşçılar birbrilerine o kadar bağlıdırlar ki anında tutku ile severler birbirlerini. Özellikle İç ve Dış Gezegenlerinin arasındaki sevgi ve saygı bağı o kadar kuvvetlidir ki geçmişlerinde yaşadıkları (Dış gezegenler) o koruma içgüdüsü ve uzaktan Ay'ın parlamasını görerek içlerindeki yalnızlığı sadece o ışığa bakarak giderebildikleri için hatta Haruka'nın içindeki o sevgi bir şekilde Usagi'yi tamami ile bir içgüdüsel olarak öpme isteği duyup onu yapmasından başka birşey değildir açıkçası. Yani şöyle düşünün bebeğiniz var ve onu bütün masum ve saf sevginizle öpmeniz gibi algıladım açıkçası. Sonuçta Haruka'nın son savaşta Usagi için söylediği tek ve son sözü "onu sadece korumak istemiştim" demesinden anlayabiliyorum o kadar. Kayan Gözler

Beni yanlış anlamayın. Ben sadece bunun tıpkı iki bebeğin öpüşmesi gibi algılıyorum o kadar. Tıpkı iki kardeşin omuz omuza verdiği gibi. Şaşırmış Durumda

Anlatabildimse ne mutlu bana Hayranlık Besliyor
SEVGİNİN BÖYLESİ VE
HAYALLERİM (BİR RÜYA - KANKA ve KANKİ

Spoiler:

KALBİMİN ANAHTARINI BULUP İÇİMDEKİ MANZARAYI KEŞFEDEBİLEN HERHANGİ BİR KİŞİ İÇİMDE HAPSOLMAYI GÖZE ALMIŞTIR
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 06 Ksm 2007 21:16
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız