| |
| Yazar |
Mesaj |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
ohoo yazsam bitmez sadece bir sezon okuyabildim ama venüsün lider gibi davranmasından kendini prenses olarak tanıtmasından dolayı çok şaşırım ağladı hatta sinir oldum o gn bu gndr pek sevmiom venüsü aslında _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
sewimlisawaşçı91

Üye

|
Konu: mamoru |
|
|
|
bn de mamou ile usaginin ilişkisine şaşrmıştım animede bunlar birbirinin kimliğini öğrenmeden önce sadece kawga ediolardı mangada ise sanki başlarda hoşlanmışlar ws.. rei ile mamoru arasında bişi yok.bide haruka usagyle gerçekten çok çok ilgili chibi usa da sanki o kadar gıcık değil mangada.. |
|
 |
|
 |
Haruka-T

Üye

|
|
|
|
ben en çok harukanın usagiyi öpmesine şaşırmıştım  _________________
 |
|
 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
| Tangel yazmış: |
| Aquamarin yazmış: |
ya bi dakka tmm herkes şaşırdığı olayları yazmışta...bide insan bunların neden olduğunu yazar değilmi ama manga okumayı pek sevmeyen bir kişi olarak buradaki şeyleri oldukça merak ettim şimdi..madem venüs lider dediniz neden haruka nie usagi yi öptü tm savaşçıların kunziteye falan aşık olduğunu biliyodum bende zaten çiftlerin resimelri var ayrı mesele bence çokta yakışmışlar zaten hatırlağım kadarıyla onlar mamoru nun eski şovalyeleriydi..usagi ve mamoru nun şovalyeleri çok yakışır bence neyse şimdik..aramızda bu soruları yanıtlayacak biri varmı dostlarım yoksa ben ve diğer bilmeyen arkadaşlar meraktan çatlamaya devammı etsinler  |
Merak edilen iki soruolduğunu gördüm arkadaşlar.
1. Neden Venüs bir Lider?
Cevap: Her bir grubun bir lideri olması gerekeceği için Venus Lider oluyor çünkü Usagi sonuçta bir Prenses yani bir savaşçı değil fakat yeniden doğdukları için Usagi, Savaşçı Prenses olmak zorunda kalıyor. Yani aslında Animede de Mangada da lider olan Minako oluyor ama bunu gözönünde bulundurmuyorlar. Sadece bir bölümde (anime) Minako'nun kendisinin asıl grubun lideri olduğunu söylüyor.
2. Haruka, Usagi'yi neden öpüyor (mangada)?
Cevap: Haruka, Usagi'nin aslında bir savaşçı olduğunu sezdiğinden ve bildiğimiz gibi savaşçılar birbrilerine o kadar bağlıdırlar ki anında tutku ile severler birbirlerini. Özellikle İç ve Dış Gezegenlerinin arasındaki sevgi ve saygı bağı o kadar kuvvetlidir ki geçmişlerinde yaşadıkları (Dış gezegenler) o koruma içgüdüsü ve uzaktan Ay'ın parlamasını görerek içlerindeki yalnızlığı sadece o ışığa bakarak giderebildikleri için hatta Haruka'nın içindeki o sevgi bir şekilde Usagi'yi tamami ile bir içgüdüsel olarak öpme isteği duyup onu yapmasından başka birşey değildir açıkçası. Yani şöyle düşünün bebeğiniz var ve onu bütün masum ve saf sevginizle öpmeniz gibi algıladım açıkçası. Sonuçta Haruka'nın son savaşta Usagi için söylediği tek ve son sözü "onu sadece korumak istemiştim" demesinden anlayabiliyorum o kadar.
Beni yanlış anlamayın. Ben sadece bunun tıpkı iki bebeğin öpüşmesi gibi algılıyorum o kadar. Tıpkı iki kardeşin omuz omuza verdiği gibi.
Anlatabildimse ne mutlu bana  |
ben venüsün lider olma konusnda yazdığına katılmıyorum çünkü animede de mangada da luna liderlik sopasını usagiye veriyor venüs lider felan değil olsaydı neden ona vermesinki _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1221 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
|
|
|
bi de şahin gözünü kadın olarak çizmişler orada bi garip oldum  _________________
Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
tweety <3 kyo_kusanagi |
|
 |
|
 |
michi-san

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
bn herşeyine şaşırmıştm  |
|
 |
|
07 Mar 2008 17:16 |
|
 |
venüs prensesi

O Bir Yıldız!

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1413 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1000
|
|
|
|
bende mamurunun gülleri olmayışına şaşırdım  _________________
harikasın matrixsakini*.*
 |
|
 |
|
 |
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Ben manga olayında zaten şaşkındım ama yorumlara daha bi şaşırdım...  _________________
chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)
Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. (İşte ikinci imzam) |
|
 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1699 Ünvan: Prenses Puan: 1250
|
|
|
|
Bence venüsün iç savaşçıların lideri olmasının ndeni şu:
Usagi prensesti savaşçılar prensesi korumak zorundalardı ee prensesin korunması için -bi zahmet- Başkasının lider olması gerekiyordu.
Eğer prenses lider olsaydı diğer savaşçılar onu tam manada koruyamazdı.
Yani prensesin az savaşması için böyle yapılmış olabilir ama neden mars, merkür ya da bir başkası değil de VENÜS derseniz onu bilemem _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes... |
|
 |
|
 |
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Neden erkek savaşçı yok? Artı savaşçıların çocukları da kız neden erkek savaşçıya gereksinim duyulmamış? _________________
chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)
Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. (İşte ikinci imzam) |
|
 |
|
 |
chibi_moon

Süper Üye

|
Konu: Re: Sailor Moon Mangasında şaşırdığınız şey |
|
|
|
| usagiserenity yazmış: |
Sailor Moon mangasında sizi şaşırtan nedir?
Walla bni Minako üzdü.İç savaşçıların lideri Minakoymuş.. |
he valla ya! ben şoki olmuştum  _________________
bu müthiş imza-avtar için venüs prensesine çok teşekkürler!!
ark.lar modemim patladı yaaa >.< |
|
 |
|
 |
nabari_uwara

Yeni Üye

|
|
|
|
| usaginin 2. kızı var oluşu |
|
 |
|
 |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1283 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
|
|
|
şimdi şöle düşünelim usagi prenses olduğunu bilmeden önce luna ona iç savaşçılrn lideri olarak prensesi orumalsın demişti =P usagi tutup kendini koruma göre vi alamayacağından doğal olrak diğer savaşçılardan biri üstlenio göreve o.O tabe kimin sözü gecer ne olursa olsun Ay savaşçısının
haruka usagiyi 3 kez öptü tabe bnm geldiğim yere kadar o öpünce mamoruda kıskandı tabe  _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
|
|
 |
|
16 Mar 2008 18:21 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1699 Ünvan: Prenses Puan: 1250
|
|
|
|
| serenityendymion yazmış: |
| Tangel yazmış: |
| Aquamarin yazmış: |
ya bi dakka tmm herkes şaşırdığı olayları yazmışta...bide insan bunların neden olduğunu yazar değilmi ama manga okumayı pek sevmeyen bir kişi olarak buradaki şeyleri oldukça merak ettim şimdi..madem venüs lider dediniz neden haruka nie usagi yi öptü tm savaşçıların kunziteye falan aşık olduğunu biliyodum bende zaten çiftlerin resimelri var ayrı mesele bence çokta yakışmışlar zaten hatırlağım kadarıyla onlar mamoru nun eski şovalyeleriydi..usagi ve mamoru nun şovalyeleri çok yakışır bence neyse şimdik..aramızda bu soruları yanıtlayacak biri varmı dostlarım yoksa ben ve diğer bilmeyen arkadaşlar meraktan çatlamaya devammı etsinler  |
Merak edilen iki soruolduğunu gördüm arkadaşlar.
1. Neden Venüs bir Lider?
Cevap: Her bir grubun bir lideri olması gerekeceği için Venus Lider oluyor çünkü Usagi sonuçta bir Prenses yani bir savaşçı değil fakat yeniden doğdukları için Usagi, Savaşçı Prenses olmak zorunda kalıyor. Yani aslında Animede de Mangada da lider olan Minako oluyor ama bunu gözönünde bulundurmuyorlar. Sadece bir bölümde (anime) Minako'nun kendisinin asıl grubun lideri olduğunu söylüyor.
2. Haruka, Usagi'yi neden öpüyor (mangada)?
Cevap: Haruka, Usagi'nin aslında bir savaşçı olduğunu sezdiğinden ve bildiğimiz gibi savaşçılar birbrilerine o kadar bağlıdırlar ki anında tutku ile severler birbirlerini. Özellikle İç ve Dış Gezegenlerinin arasındaki sevgi ve saygı bağı o kadar kuvvetlidir ki geçmişlerinde yaşadıkları (Dış gezegenler) o koruma içgüdüsü ve uzaktan Ay'ın parlamasını görerek içlerindeki yalnızlığı sadece o ışığa bakarak giderebildikleri için hatta Haruka'nın içindeki o sevgi bir şekilde Usagi'yi tamami ile bir içgüdüsel olarak öpme isteği duyup onu yapmasından başka birşey değildir açıkçası. Yani şöyle düşünün bebeğiniz var ve onu bütün masum ve saf sevginizle öpmeniz gibi algıladım açıkçası. Sonuçta Haruka'nın son savaşta Usagi için söylediği tek ve son sözü "onu sadece korumak istemiştim" demesinden anlayabiliyorum o kadar.
Beni yanlış anlamayın. Ben sadece bunun tıpkı iki bebeğin öpüşmesi gibi algılıyorum o kadar. Tıpkı iki kardeşin omuz omuza verdiği gibi.
Anlatabildimse ne mutlu bana  |
ben venüsün lider olma konusnda yazdığına katılmıyorum çünkü animede de mangada da luna liderlik sopasını usagiye veriyor venüs lider felan değil olsaydı neden ona vermesinki |
canım anıme ile manga aynı şey değil anime manga biraz (!) değiştirilerek yapılmış sanıyorsam _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes... |
|
 |
|
 |
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
ben baştan sona kadar şaşırdım diyebilirim mamorunun simokinli şovalye olarak gece usagi uyurken gelip düşmanla savaşması için uyandırmasına şaşırdım mesela nerden biliyon ay savaşçısının usagi oldugunu dimi sonra harukayla usagi arasındaki yakınlaşmaya ve mamorunun bunu kıskanmasına şaşaırdım amozon dörtlüsünün aslında çibiusanın gelecekteki koruyucu 4 savaşçı arkadaşı olmasına şaşırdım sonra mamoruyla usaginin sonunda evlenmesine şaşırdım sonra o ilyosun ortaya çıktıgı sezonada çok şaşırdım hadi mamoru neyse onu zaten biliyoduk animede hasta oldugunuda usagide aynını yaşadı bide sailor cosmusun usaginin en gelişmiş savaşçı hali olmasına şaşırdım yani kısacası şaşırmadıgım hiç bişey yoktu  |
|
 |
|
20 Mar 2008 21:31 |
|
 |
|
|
|