Sailor Moon Forum
Sailor Moon Mangasında şaşırdığınız şey
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Manga

Yazar Mesaj
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Ünvan: Prenses

Sailor Moon Mangasında şaşırdığınız şey Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Usagi ile Momoro okurken çok güldüm Kahkaha Atıyor

chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)

Spoiler:

Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. Hayranlık Besliyor (İşte ikinci imzam)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 21 Mar 2008 17:07
usacagla

Anime Fan
Anime Fan

Sailor Moon Mangasında şaşırdığınız şey Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

madem öyle sailormoon mangası yerine sailorvenus yapsalarmış..
aynen cnm ya.madem o lider sailormoon diil sailorvenüs olsaymş animenin ismi.filmlerdede öle diilmi?baş rol oyuncuların isminde film ismi yapıolar.ama çok sinirlendim venüsün lider olduğuna.zaten gıcığım ona.kendin bişi sanıo.artist kılıklı şey Ünlem Kötülük Düşünmekte! Kötülük Düşünmekte! Kötülük Düşünmekte! Kötülük Düşünmekte!

harikasın usagi_seiya...
Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 25 Nis 2008 16:37
Sweet Witch

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Sailor Moon Mangasında şaşırdığınız şey Konu: Yanıt: Sailor Moon Mangasında şaşırdığınız şey Alıntıyla Cevap Gönder

Benim şarşırdığım şey:İç senshilerle o 4 generalin aşkıydı.Zaten nefrit hariç hiç birini sevmezdim.Bende platonik aşkı sanırıdm Karışık Öle görünce bi hönk oldum Çıldırmış Durumda Zaten Jadeiteden nefret ederdim ki o Marsla ona daha daha şaşırdım.(sadece mangada olsa iyi ya kitapta Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor )

Usa-chan gene döktürmüşsünn

Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 Tem 2008 09:52
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız