Sailor Moon Forum
Sailor Moon Mangasında şaşırdığınız şey
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Manga

Yazar Mesaj
usagiserenity

Venus Fan
Venus Fan

Ünvan: Prenses

Sailor Moon Mangasında şaşırdığınız şey Konu: Sailor Moon Mangasında şaşırdığınız şey Alıntıyla Cevap Gönder

Sailor Moon mangasında sizi şaşırtan nedir?
Walla bni Minako üzdü.İç savaşçıların lideri Minakoymuş..

Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 22 Hzr 2007 00:03
SaILoRSuN

Efsane Üye
Efsane Üye

Sailor Moon Mangasında şaşırdığınız şey Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

animede de mangada da live actionda da lider minako.her ne kadar animede Usagi gibi görünse de Minako nun farklılığı zaten ilk ortaya çıkışıyla bile belli oluyor...Minako dan sonra da Mars geliyor...

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Hzr 2007 08:37
usagiserenity

Venus Fan
Venus Fan

Sailor Moon Mangasında şaşırdığınız şey Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Yok bana göre animede usagiydi..Sonra mars vardı =)

Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 22 Hzr 2007 09:23
Kunzite

Üye
Üye

Ünvan: Prens

Bence animede usagi idi. Venüs çok göze çarpmıyordu.
Mangada Venüs, ardından da Mars sanırım.
Dış savaşçıların lideri Satürn, ardından da Uranüs geliyor galiba.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Hzr 2007 09:44
usagiserenity

Venus Fan
Venus Fan

Kunzite yazmış:
Bence animede usagi idi. Venüs çok göze çarpmıyordu.
Mangada Venüs, ardından da Mars sanırım.
Dış savaşçıların lideri Satürn, ardından da Uranüs geliyor galiba.

Hah işte bnm şaşırdığım yer burası venüs!Lider oluyo..Bnde orayı demek istiyorum =)

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 22 Hzr 2007 09:59
mooncrisis

Sağlam Üye
Sağlam Üye

bence şaşırılacak bişi yok ki mangadaki olayların farklılıından dolayı kaynaklanıo bunlar hem bi de şu var animedeki olayların oluşum şeklinde hiç bi zamn usagi yerine başka bi lidere ihtiyaç olmadı son sezonda rei çok göze çarpıodu ama mangasında ise daha stars sezonuna geçer geçmez kızlar ölmeye başlıodu önce ami ve rei sonra makoto ve minako ölüodu yani bu şaşırtıcı şeler o0layların farklılıından kaynaklanıo
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Hzr 2007 10:14
miya

Venus Fan
Venus Fan

artı duyduğuma göre (sonlarını okumadımXD) usagi mangada hemen pes etmiyormuş,savaşıyormuşda (ne kadar doğru bilmiyorum) yani animedeki gibi sırf sevgi işiyle yenmek değilmiş ARTI sailor cosmos olayları da olduğundan kafamı daha fazla karıştırmadan konuyu kapatıyorum kendimce XD

Niye bu kadar tatlı olmak zorundasınız? O__o
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 22 Hzr 2007 10:22
NANA

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Ay cubugu zaten anime de usagideydi.Eh haliyle ay cubugu kimde olursa o lider.
Tabi mangada farkli, ay cubugunu sonradan venüsün elinde görüyoruz.
Valla benim en sasirdigim sey
Kunzite - Venüs,
Jadeite - Mars,
Nephrite - Jüpiter ve Amy - Zoisite arasındaki askti. Karışık
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 22 Hzr 2007 10:29
mooncrisis

Sağlam Üye
Sağlam Üye

ya aslında çok basit ya sailor cosmos ben o bölümlerini okuddum evet mangasında dediin gibi savaşıo galaxia karşısında öle sevgiden falan bahsetmio çok savaşıo resmen
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Hzr 2007 10:34
miya

Venus Fan
Venus Fan

mooncrisis yazmış:
ya aslında çok basit ya sailor cosmos ben o bölümlerini okuddum evet mangasında dediin gibi savaşıo galaxia karşısında öle sevgiden falan bahsetmio çok savaşıo resmen
yaww bende böyle action görmek istiyorum shojo olsa bile ''hadi herkesi sevelim merhaba dünyalı dost olalım ''ile bitmez bu iş Kızmışa Benziyor mangaya geri dönüş mü yapsam ne XD

Niye bu kadar tatlı olmak zorundasınız? O__o
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 22 Hzr 2007 11:47
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

animede usagi liderdi
mangada ay çubuğunun venüsün eline geçmesiyle o lider oldu bi bakıma liderlik deiş tokuşu
sonrada manganın kimin kime aşık olduğu tuhaf ya bi bakıosun haruka usagiyi öpüo İnanamıyor!

eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan

Spoiler:

Goong~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Hzr 2007 18:57
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

mars gruptaki en güzel kızmış haruka usagiyi öptü + 34. bölümünde kızların geleceğine dahil bilgiler veriliyor. bir de dianannın pat diye ortaya çıkması (bkn 36. bölüm)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Hzr 2007 21:17
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

manga ilgince benziyor, ben daha başındayım. suris sayesinde başladım.

Sieya'nın kız olduğunu duymuştum. Bana çok ilginç geldi Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 25 Hzr 2007 01:25
usagichan

Üye
Üye

benim en çok şaşırdığım şey harukanın usagiyi öpmesi ve düşmanlarla iç savaşçıların aşkı oldu. ama bide usaginin kıyafetleri var günlük kıyafetleri. animede daha cicili bicili giyiniyo mangada direk olgun bir kız gibi giyiniyo gibime gelmişti.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Tem 2007 09:58
usagichan

Üye
Üye

usagichan yazmış:
benim en çok şaşırdığım şey harukanın usagiyi öpmesi ve düşmanlarla iç savaşçıların aşkı oldu. ama bide usaginin kıyafetleri var günlük kıyafetleri. animede daha cicili bicili giyiniyo mangada direk olgun bir kız gibi giyiniyo gibime gelmişti.

söylemeyi unuttum bide mamorunun özel güçleri var mangada ama animede sadece elinde sopasıyla dövüşyo
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Tem 2007 09:59
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız