Sailor Moon Forum
Sailor Moon Mangasının Türkçesi
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Paylaşım Forumu

Yazar Mesaj
Suris

Yeni Üye
Yeni Üye

Sailor Moon Mangasının Türkçesi Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Sitede anasayfada Özel Bölümler diiye bir başlık var orda Lover of Princess Kaguya (Prenses Kaguya'nın Sevgilisi) var dikkat ederseniz. Resme tıklarsanız yeni çıkan sayfadan indirebilirsiniz.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 09 Ksm 2007 10:39
miharu sachiko

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prenses

suris süpersin hemen indiriyorum ellerine gözlerine sağlık

adolph`a imza için çok teşekkürler Çok Mutlu

Be realistic
Don`t try to be perfect
No one is...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Ksm 2007 17:18
Sailor Star Fighter Seiya

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Ünvan: Prens

Çok Mutlu Çok Mutlu bende bakım

İmza Ve Avatar İçin Usagi-Chan'a Teşekkürler ^^
Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 17 Ksm 2007 08:53
rebel_angel

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Çok teşekkürler Çok Mutlu

Spoiler:

En son rebel_angel tarafından 27 Mar 2008 14:28 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 17 Ksm 2007 10:19
Suris

Yeni Üye
Yeni Üye

Sailor Moon 'un özel bölümlerinden biri olan Lover of Princess Kaguya (Prenses Kaguya'nın Sevgilisi) 'nin ikinci bölümü eklendi....duyrulur..!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 18 Ksm 2007 22:47
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Büyücü Prenses

çok saol suris Hayranlık Besliyor

Tamaki aşkım depreşti <3 *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 19 Ksm 2007 09:22
usagi chan(psgm)

Yeni Üye
Yeni Üye

Sailor Moon Mangasının Türkçesi Konu: Re: Sailor Moon Mangasının Türkçesi Alıntıyla Cevap Gönder

Suris yazmış:

Sailor Moon mangasını 11 Mart 2006 da Türkçe’ye çevirmeye başladım ve yaklaşık 19 siteye dur duraksız bir şekilde her hafta yeni bir chapter ekledim. Şimdiye kadar çevirdiğim chapter sayısı 64 (bazı bölüler a-b diye ayrılıyor), sayfa sayısı 2817’dir. Şu an 19 sitede yayınlanan bu manga çeiviri toplamda 1875,4 KB yer tutmaktadır. 1 sene 6 ay 11 günde bitirmiş olduğum bu manga çevirisinin şu an yayınlanmakta olduğu siteler şöyle:

Soul of Anime. Com , Venus.gen.tr, Anime Madness.org , Animelands, Anime TR , Forever Anime , Nocturnal Travel , Hayal Saati , SM Hayranları , Karikatürce , Kimse Bilmez.com , Sorgun.org , Forum Türkiye.com , MSX Labs.org, Engelliler.biz , Türkiye Forum.com , Gençkolik.net , Web Forumu.com , TV Kutusu

Hiç ummadığım kadar büyük bir ilgi gördü bu manga çevirisi. Yukardaki sitelerin başlık görüntüleme sayısına bakarsanız bunu daha iyi anlarsınız. Ayrıca 4shared daki hesabımda chapterların download edilme sayısı da bir hayli yüksek görünmektedir.

Benim için oldukça vakit alan bir projeydi bu ama severek yaptım. Sizler de desteğinizi esirgemediniz, hep pozitif yönde eleştirdiniz çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bazları, birçok yeni ve çözünürlüğü yüksek olan mangalar varken neden Sailor Moon mangasını tercih ettiğimi anlayamamış olabilir. Benim için Sailor Moon ‘un ayrı bir yeri vardır, ilk göz ağrımdır. Mangasını okuduktan sonra animesinden çok daha duygusal ve derinden etkileyici olduğunu gördüm. İnternet ortamında yapılan çeviriler arasında Sailor Moon mangasının da yer alması gerektiğini düşündüm. Ben çok keyifle çevirdim, umarım siz de keyifle okursunuz.

53 bölümlük Sailor Moon mangası artık bitmiştir.Geriye serinin dışında birkaç özel bölüm kalmıştır. Onlar da en kısa sürede Türkçe’ye çevrilecektir merak etmeyin. Bu seriyi bitiremeyeceğimi düşünen kişilere hiç şüphesiz bu çalışmam güzel bir cevap , manga çevirisine yeni başlayanlara da umarım moral olmuştur.

“Bu seri bitti şimdi ne yapacaksın? “, “Çeviri yapacak mısın?”, “ Hangi manga var sırada ? “ diye birçok soru geldi bana. Açıkçası artık çeviri yapmayı düşünmüyorum. Hergün en az 2-3 saatimi manga çeviri yaparak geçirdiğim için tahmin edersinizki biraz yoruldum. Fansub işi gerçekten bir gönül işidir. Buradan da bütün fansub işinde olanlara başarılar diliyorum.

Bu çeviriyi desteklediğiniz için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar…

Sailor Moon Mangası (53 chapter) + Özel Bölümler + 5 Süper Artbook >>> indirmek için tıklayın<<<

diyorsun da bir türlü indiremiyorum indimeden direk okuyabileceğim bir adres verir misin ingilizce ve ya japoncada olur

sailormoon.channel'i ziyaret edin!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 31 Oca 2008 19:57
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

coooooooooooooook sagol en yakın zamnada indirip okuyacagımm emeklerin için teşekkürler Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 31 Oca 2008 21:19
zac_efron

Anime Fan
Anime Fan

Ünvan: Prens

evet çok güzel

yumurtamı beslermisin lutfen
seninde Flyffables! yumurtan olsun
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Şub 2008 11:40
usagi chan(psgm)

Yeni Üye
Yeni Üye

Sailor Moon Mangasının Türkçesi Konu: Re: Sailor Moon Mangasının Türkçesi Alıntıyla Cevap Gönder

usagi chan(psgm) yazmış:
Suris yazmış:

Sailor Moon mangasını 11 Mart 2006 da Türkçe’ye çevirmeye başladım ve yaklaşık 19 siteye dur duraksız bir şekilde her hafta yeni bir chapter ekledim. Şimdiye kadar çevirdiğim chapter sayısı 64 (bazı bölüler a-b diye ayrılıyor), sayfa sayısı 2817’dir. Şu an 19 sitede yayınlanan bu manga çeiviri toplamda 1875,4 KB yer tutmaktadır. 1 sene 6 ay 11 günde bitirmiş olduğum bu manga çevirisinin şu an yayınlanmakta olduğu siteler şöyle:

Soul of Anime. Com , Venus.gen.tr, Anime Madness.org , Animelands, Anime TR , Forever Anime , Nocturnal Travel , Hayal Saati , SM Hayranları , Karikatürce , Kimse Bilmez.com , Sorgun.org , Forum Türkiye.com , MSX Labs.org, Engelliler.biz , Türkiye Forum.com , Gençkolik.net , Web Forumu.com , TV Kutusu

Hiç ummadığım kadar büyük bir ilgi gördü bu manga çevirisi. Yukardaki sitelerin başlık görüntüleme sayısına bakarsanız bunu daha iyi anlarsınız. Ayrıca 4shared daki hesabımda chapterların download edilme sayısı da bir hayli yüksek görünmektedir.

Benim için oldukça vakit alan bir projeydi bu ama severek yaptım. Sizler de desteğinizi esirgemediniz, hep pozitif yönde eleştirdiniz çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bazları, birçok yeni ve çözünürlüğü yüksek olan mangalar varken neden Sailor Moon mangasını tercih ettiğimi anlayamamış olabilir. Benim için Sailor Moon ‘un ayrı bir yeri vardır, ilk göz ağrımdır. Mangasını okuduktan sonra animesinden çok daha duygusal ve derinden etkileyici olduğunu gördüm. İnternet ortamında yapılan çeviriler arasında Sailor Moon mangasının da yer alması gerektiğini düşündüm. Ben çok keyifle çevirdim, umarım siz de keyifle okursunuz.

53 bölümlük Sailor Moon mangası artık bitmiştir.Geriye serinin dışında birkaç özel bölüm kalmıştır. Onlar da en kısa sürede Türkçe’ye çevrilecektir merak etmeyin. Bu seriyi bitiremeyeceğimi düşünen kişilere hiç şüphesiz bu çalışmam güzel bir cevap , manga çevirisine yeni başlayanlara da umarım moral olmuştur.

“Bu seri bitti şimdi ne yapacaksın? “, “Çeviri yapacak mısın?”, “ Hangi manga var sırada ? “ diye birçok soru geldi bana. Açıkçası artık çeviri yapmayı düşünmüyorum. Hergün en az 2-3 saatimi manga çeviri yaparak geçirdiğim için tahmin edersinizki biraz yoruldum. Fansub işi gerçekten bir gönül işidir. Buradan da bütün fansub işinde olanlara başarılar diliyorum.

Bu çeviriyi desteklediğiniz için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar…

Sailor Moon Mangası (53 chapter) + Özel Bölümler + 5 Süper Artbook >>> indirmek için tıklayın<<<

diyorsun da bir türlü indiremiyorum indimeden direk okuyabileceğim bir adres verir misin ingilizce ve ya japoncada olur

arkadaşlar ne olur birisi bana yardım etsin

sailormoon.channel'i ziyaret edin!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 04 Şub 2008 13:06
Tangel

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Evladım zaten link çalışmıyor. Bir şekilde kalkmış maalesef Hüzünlü

NOT: evladım dediğime bakma yani bir söylem sadece Çok Mutlu
SEVGİNİN BÖYLESİ VE
HAYALLERİM (BİR RÜYA - KANKA ve KANKİ

Spoiler:

KALBİMİN ANAHTARINI BULUP İÇİMDEKİ MANZARAYI KEŞFEDEBİLEN HERHANGİ BİR KİŞİ İÇİMDE HAPSOLMAYI GÖZE ALMIŞTIR
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Şub 2008 16:47
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Tangel yazmış:
Evladım zaten link çalışmıyor. Bir şekilde kalkmış maalesef Hüzünlü

NOT: evladım dediğime bakma yani bir söylem sadece Çok Mutlu

ne yani yükleyemicekmiyiz biiz şimdi Kızmışa Benziyor

eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan

Spoiler:

Goong~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Şub 2008 17:05
Elune

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

Açıkçası indiremediğim için üzüldüm =(
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 11 Şub 2008 05:17
Suris

Yeni Üye
Yeni Üye

Arkadaşlar yeni bir site yaptım bütün dökümanlar oraya taşındı, linkini yakında vereceğim. Lütfen birkaç gün sabredin...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 11 Şub 2008 19:49
Tangel

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Suris arkadaşımıza yardımcı olmak niyeti ile bari siteyi ben verem.

Adres işte http://smmanga.tr.cx/

Artık indirebilirsiniz ve Suris arkadaşımıza binlerce teşekkürler Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
SEVGİNİN BÖYLESİ VE
HAYALLERİM (BİR RÜYA - KANKA ve KANKİ

Spoiler:

KALBİMİN ANAHTARINI BULUP İÇİMDEKİ MANZARAYI KEŞFEDEBİLEN HERHANGİ BİR KİŞİ İÇİMDE HAPSOLMAYI GÖZE ALMIŞTIR
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 Şub 2008 15:53
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Paylaşım Forumu Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
9. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız