Sailor Moon Forum
Sailor Moon Mangasının Türkçesi
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Paylaşım Forumu

Yazar Mesaj
Suris

Yeni Üye
Yeni Üye

Sailor Moon Mangasının Türkçesi Konu: Sailor Moon Mangasının Türkçesi Alıntıyla Cevap Gönder

Sailor Moon mangasını 11 Mart 2006 da Türkçe’ye çevirmeye başladım ve yaklaşık 19 siteye dur duraksız bir şekilde her hafta yeni bir chapter ekledim. Şimdiye kadar çevirdiğim chapter sayısı 64 (bazı bölüler a-b diye ayrılıyor), sayfa sayısı 2817’dir. Şu an 19 sitede yayınlanan bu manga çeiviri toplamda 1875,4 KB yer tutmaktadır. 1 sene 6 ay 11 günde bitirmiş olduğum bu manga çevirisinin şu an yayınlanmakta olduğu siteler şöyle:

Soul of Anime. Com , Venus.gen.tr, Anime Madness.org , Animelands, Anime TR , Forever Anime , Nocturnal Travel , Hayal Saati , SM Hayranları , Karikatürce , Kimse Bilmez.com , Sorgun.org , Forum Türkiye.com , MSX Labs.org, Engelliler.biz , Türkiye Forum.com , Gençkolik.net , Web Forumu.com , TV Kutusu

Hiç ummadığım kadar büyük bir ilgi gördü bu manga çevirisi. Yukardaki sitelerin başlık görüntüleme sayısına bakarsanız bunu daha iyi anlarsınız. Ayrıca 4shared daki hesabımda chapterların download edilme sayısı da bir hayli yüksek görünmektedir.

Benim için oldukça vakit alan bir projeydi bu ama severek yaptım. Sizler de desteğinizi esirgemediniz, hep pozitif yönde eleştirdiniz çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bazları, birçok yeni ve çözünürlüğü yüksek olan mangalar varken neden Sailor Moon mangasını tercih ettiğimi anlayamamış olabilir. Benim için Sailor Moon ‘un ayrı bir yeri vardır, ilk göz ağrımdır. Mangasını okuduktan sonra animesinden çok daha duygusal ve derinden etkileyici olduğunu gördüm. İnternet ortamında yapılan çeviriler arasında Sailor Moon mangasının da yer alması gerektiğini düşündüm. Ben çok keyifle çevirdim, umarım siz de keyifle okursunuz.

53 bölümlük Sailor Moon mangası artık bitmiştir.Geriye serinin dışında birkaç özel bölüm kalmıştır. Onlar da en kısa sürede Türkçe’ye çevrilecektir merak etmeyin. Bu seriyi bitiremeyeceğimi düşünen kişilere hiç şüphesiz bu çalışmam güzel bir cevap , manga çevirisine yeni başlayanlara da umarım moral olmuştur.

“Bu seri bitti şimdi ne yapacaksın? “, “Çeviri yapacak mısın?”, “ Hangi manga var sırada ? “ diye birçok soru geldi bana. Açıkçası artık çeviri yapmayı düşünmüyorum. Hergün en az 2-3 saatimi manga çeviri yaparak geçirdiğim için tahmin edersinizki biraz yoruldum. Fansub işi gerçekten bir gönül işidir. Buradan da bütün fansub işinde olanlara başarılar diliyorum.

Bu çeviriyi desteklediğiniz için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar…

Sailor Moon Mangası (53 chapter) + Özel Bölümler + 5 Süper Artbook >>> indirmek için tıklayın<<<

En son Suris tarafından 22 Eyl 2007 16:02 tarihinde değiştirildi, toplam 17 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 Hzr 2007 13:49
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prens

Sailor Moon Mangasının Türkçesi Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

evet ben buradan 27'ye kadar indirmiştim gerçekten çok güzel çevrilmiş çok saol..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 16 Hzr 2007 13:57
Mamoru

Koruyucu
Koruyucu

Ünvan: Prens

Çok güzel paylaşım eline sağlık. Türkiye'de böyle çalışmaların yapıldığını görmek çok güzel. 51 e az kalmış bu arşiv için teşekkür ederim...

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 16 Hzr 2007 13:59
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Ünvan: Prenses

Sağol Suris Çok Mutlu Sayende ingilizce manga yerine Türkçe manga okuyorum ^-^ Ben 41-b yi bekliyorum Çok Mutlu Emeğin için teşekkürler ayrıca^-^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 Hzr 2007 14:08
mooncrisis

Sağlam Üye
Sağlam Üye

suris harikasın şimdiden dier çevirmelerini bekliorm
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 Hzr 2007 14:52
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

eline sağlık. çok emek göstrmiş olmalısın. hemen indiriyorum xD

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 16 Hzr 2007 15:50
sailor_satürn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

süpersin vala süper paylaşım devamını da beklioz
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 Hzr 2007 18:34
Galaxi Savaşçısı

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Çok güzel Gülücük Dağıtıyor)))) Hepsini indirip okuyacağım, ilk fırsatta.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 Hzr 2007 18:36
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

suris çok teşekürler canım. senin sayende 32. vol kaadr okudumm.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 Hzr 2007 22:24
saprofit**

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

sorgun.org'da da paylaşıyorsun bunları degil mi Göz Kırpıyor (ordaki usagi ben Gülücük Dağıtıyor )
çok sagol Gülücük Dağıtıyor

mirror mirror, where's the crystal palace??

.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 16 Hzr 2007 23:15
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

hmm. gzl olmuşlar bunlar sanırım pek çok siteye dağıttın dimi aynı şeye bi kere daha rastlamıştım emeğin esağlık saol

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 Hzr 2007 23:18
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Evet pek çok sitede var ve paylaşıyor emeğini^-^ Ki ben de daha önceden başka bir siteden almak zorunda kalıyordum Dil Çıkartıyor Burada bu başlığı açıp bizimle paylaşması hoşuma gitti Çok Mutlu Ve bir de: Suris'in yaptığı bu çalışma hiç bir siteye ithafen değildir Çok Mutlu Ki bunu çevirdiği mangaların üzerinde de belirtmiştir bunu da ekleyim dedim not olarak Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 17 Hzr 2007 00:22
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

HARİKASIN!!! Çok Mutlu Çok Mutlu Çok Mutlu Bizimle paylaştığın için çok teşekkürler!!! Bunlara çok emek harcamış olmalısın... ellerine sağlık Çok Mutlu Çok Mutlu Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 17 Hzr 2007 01:07
umi

Efsane Üye
Efsane Üye

çok teşekkürler suris daha mangasını okumamıştım senin sayende okuyacağm hem de türkçe olarak ellerine sağlık

http://sakura-umi.deviantart.com

çok teşekkürler Integra. Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 17 Hzr 2007 08:23
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

harikasın çok tşkler.yükleyip hemen okicam Dil Çıkartıyor

eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan

Spoiler:

Goong~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 17 Hzr 2007 13:39
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Paylaşım Forumu Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız