| |
| Yazar |
Mesaj |
luna
 Senshi

|
Konu: Sailor Moon Müzik Notaları |
|
|
|
http://members.lycos.co.uk/chibiusa/sheets/index.htm
Bu adreste sm müzik notaları bulunmakta. Keman ile çalmaya çalıştım ama ben Türk klasik tarzı çaldığımdan yani teller do- sol - re- la biraz farklı çıkıyor. Batıda kalindan inceye teller: sol, re, la ve mi'dir.
Müzikle uğraşanlar sm müzikleri artık çalabilir. _________________ Canım gece'm =) çok teşekkürler..
 |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1508 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
vaaaaaay şimdi keman çalabiliyor olsadım ühühüühühühü _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
09 Tem 2007 11:26 |
|
 |
luna
 Senshi

|
|
|
|
Farklı enstrümanlarda da çalınabilir. _________________ Canım gece'm =) çok teşekkürler..
 |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1508 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
iyi de benim en son çaldığım müzik aleti blok fülüttü...hımm..yine de eve gidine deniyim bari...bakalım lisedeki bilgilerimi hatırlayabilcek miyim? _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

|
 |
|
09 Tem 2007 11:36 |
|
 |
usagiserenity

Venus Fan

|
|
|
|
Çok teşekkürler İlk fırsatta moonlight densetsuyu çalıcağım  _________________
Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!! |
|
 |
|
 |
chibi_moon

Süper Üye

|
|
|
|
ablamın cep tel.unda denedim deişik bişi oldu  _________________
bu müthiş imza-avtar için venüs prensesine çok teşekkürler!!
ark.lar modemim patladı yaaa >.< |
|
 |
|
 |
etkin_ekin

Yeni Üye

|
|
 |
|
07 Ağu 2007 13:30 |
|
 |
smiling_gunman

Geçiyordum Uğradım

|
|
|
|
| SaILoRSuN yazmış: |
| iyi de benim en son çaldığım müzik aleti blok fülüttü...hımm..yine de eve gidine deniyim bari...bakalım lisedeki bilgilerimi hatırlayabilcek miyim? |
ben de sabah deniycem blok flütle umarım işe yarar! çok teşekkürler süper paylaşım görür görmez mest oldum XD  _________________
Shot at 2007-07-19 |
|
 |
|
 |
Darkness

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 10 Ağu 2007 Mesajlar: 243 Ünvan: Prenses Puan: 505 Nerden: İzmir
|
|
|
|
bende piyanomla denerim teşekkürler paylaşımın için^^ _________________
 |
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
kemanımın akordu biraz bozulmuş sanırım ama yapınca guzel olacağına eminim nerde benim akord aletim 0.o _________________
 |
|
 |
|
 |
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1378 Ünvan: Prenses Puan: 4435
|
|
 |
|
 |
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 20 Ağu 2007 Mesajlar: 1315 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
|
 |
|
 |
Mamoru
 Koruyucu

|
|
|
|
İlk Venüs Sanat Galerisinde 2001-2003 döneminde SaiLoR*MaRS'ın hazırladığı cep telefonu için notalar hala eski bilgisayarımda durmakta. Onları da kısa zamanda foruma ekleyim (Gerçi artık telefonda gerçek ses bile kullanabiliyorsun dıt dıt diye kimse kullanmaz ama yine de hiç değilse nostalji yapmış oluruz) ^^ _________________
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

|
|
|
|
| Mamoru yazmış: |
| İlk Venüs Sanat Galerisinde 2001-2003 döneminde SaiLoR*MaRS'ın hazırladığı cep telefonu için notalar hala eski bilgisayarımda durmakta. Onları da kısa zamanda foruma ekleyim (Gerçi artık telefonda gerçek ses bile kullanabiliyorsun dıt dıt diye kimse kullanmaz ama yine de hiç değilse nostalji yapmış oluruz) ^^ |
Sen öyle sana Mamoru Ben o melodilerin üçünü şu an kullanıyorum ve çıktısını bile almıştım.Benim gibi nokia 3410 vs. kullananları unutmayalım lütfen. Ben o melodilere hala muhtacım ayrıca çok da seviyorum Telefonu benim gibi sadece konuşmak için kullanan sm ciler telefonlarını başka nasıl sm ile buluşturabiliriler.SaiLoR*MaRS bir yerlerde beni duyuyorsan sana çok teşekkür edeeriiiiim  _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

|
 |
|
01 Eyl 2007 04:15 |
|
 |
*Gold_Heart*

Efsane Üye

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 1907 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 2805
|
|
|
|
ben de siteye girdim moonlight densetsuya tıkladım ama windows media player açıldı ve müzik çaldı bu durumda şarkıyı indirmiş mi oldum
paylaşım için teşekkürler  _________________
 |
|
 |
|
05 Eyl 2007 14:05 |
|
 |
|
|
|