Sailor Moon Forum
Sailor Moon serisinde çıkarılan kitaplar vs
Sayfaya git Önceki  1, 2

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Manga

Yazar Mesaj
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

Ünvan: Prenses

Sailor Moon serisinde çıkarılan kitaplar vs Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

bence yoktur sm türkiyede unutulmaya başladı

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Ağu 2007 15:01
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

Sailor Moon serisinde çıkarılan kitaplar vs Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

bencede türkiye sailoroon unutmaya başladı ama böle siteler sayesinde hatırlanıyor tabi niterneti oanlar için bu geçerli Çok Mutlu

Yuuki artık geber Fc !

Zero [ ma * muza * muzlara ] yazık Fc !

Kaname yi çömek fizik kimya astoloji ister Fc !

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 02 Ağu 2007 11:06
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

unutulmaya başlansa da internetten e-book olarak okursunuz ^.^

demokrasilerde çare tükenmez ^^

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Ağu 2007 11:08
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

evet ama bulabilirsek. ben çok araştırdım. ingilizcesi bile okur yani ama yokkkk
keşke buabilsem.
ing olarak var olup da adresini bilenler lütfen yazabilirse sevinirim.
ben size çevirirm belki onları.

Spoiler:

Flamesniper cnm çok güzel olmuş tam istediğim gibi çok teşekkürler...

Gece'ye imza için çok teşekkürler

http://www.azbuz.com/viewProfile.jsp?userId=906137
http://animedunyasi.azbuz.com/index.jsp
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 21 Ağu 2007 09:34
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

peki bunlara ulaşma imkanımız var mı hiç???? İnanamıyor!

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 30 Ağu 2007 16:38
lokyblue

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

Ünvan: Prens

bunları nerden bulabiliriz alabiliriz ? ozellikle mangaları lütfen soyleyinnnn Göz Kırpıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 01 Eyl 2007 06:35
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

hapsini istiyorum yaaaaaaaaaaaaa Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 12 Eyl 2007 16:26
sailor chibi usa

Anime Fan
Anime Fan

Ya bunları bulabilir miyiz??

Uvv tipini yerim <3 ^^ Saol Integra

Witch 3 ayda bir değil, her ay çıksın diyosan TIKLA yorum yaz
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 31 Ekm 2007 22:06
The Undertaker

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prens

Sailormoon un official sitesi var mı? eğer varsa oradan sipariş etme ihtimalimiz olabilir belki ama kıbrıs a getirmiyorlar getirseler ben amerikan güreşi ile de ilgili birçok şey sipariş ederdim ama türkiye ye getiriyorlar diye biliyorum.Official sitesinde varsa oradan sipariş edilebilir...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 31 Ekm 2007 22:14
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

nakao hanım yine coşmuş İnanamıyor! maşalah ne kadar çok şey yapmış Kızmışa Benziyor nakao abla tebrik ettim valla Katılıyorum! bunları buluruz ama japoncasını Gülüyor Japonca bilen varmı Bıyık Altından Gülüyor var jingjing Kızarır sen okursun artık jingjing Olayları İzlemekte

Yuuki artık geber Fc !

Zero [ ma * muza * muzlara ] yazık Fc !

Kaname yi çömek fizik kimya astoloji ister Fc !

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Ksm 2007 00:49
Tangel

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Uyarmak gbi olmasın ama sadece bir kaç yanlışı düzeltmek istiyorum. Şaşırmış Durumda

1. "Nakao" değil "Naoko", Kayan Gözler

2. JingJing, bir "Japon" değil bir "Çinli" Hayranlık Besliyor

3. Türkiye de hiç bir şekilde SM'nin herhangi bir mangası veya kitabı satılmamaktadır ve internette de çoğu mangası ve kitabı çok üzülerek de olsa yok maalesef Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor

Kalın Sağlıcakla Zarif
SEVGİNİN BÖYLESİ VE
HAYALLERİM (BİR RÜYA - KANKA ve KANKİ

Spoiler:

KALBİMİN ANAHTARINI BULUP İÇİMDEKİ MANZARAYI KEŞFEDEBİLEN HERHANGİ BİR KİŞİ İÇİMDE HAPSOLMAYI GÖZE ALMIŞTIR
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Ksm 2007 15:55
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Bazen SM'yi sevdiğime pişman oluyorum. Örneğin şu andaki gibi. Sevdiğim animenin bir sürü ciltlerinin olduğunu öğreniyorum fakat bu ciltlere ulaşamıyorum. Off Offff Çılgın

chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)

Spoiler:

Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. Hayranlık Besliyor (İşte ikinci imzam)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Şub 2008 23:29
michiru

Efsane Üye
Efsane Üye

türkiyede varmı acaba büyük ihtimalle yoktur ama bende istiyorum yaa Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 09 Mar 2008 17:22
Sweet Witch

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Sailor Moon serisinde çıkarılan kitaplar vs Konu: Yanıt: Sailor Moon serisinde çıkarılan kitaplar vs Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
o kazablanka belleği

Bayılıom bunaa ama hiç bi yerde bulamıom indirilecek site de yokk.Zavalıı benn.Sadece resimlerle idare ediyorum işte(o resimler kitabın yarısıdır)
not:O kazablanka (casablanca) bi tane zambağın adı değil miydi yoksa ben mi yanlış hatırlıom hani Kaidou abisi Rei'nin her doğum gününde alıoduu.(kesin bi kurnazlık vardır)
Her neyse.Hiç birisini türkiyede olmadığından internetten okumaya çalışıyorum ama bnde bulamadım bazılarını.Böhüüü

Usa-chan gene döktürmüşsünn

Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 Tem 2008 09:42
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız