| |
| Yazar |
Mesaj |
berenasan

Alışıyorum Galiba?

|
Konu: Yanıt: Sailor Moon Türkçe Altyazı (2-3 Eklendi) |
|
|
|
| merkür prensesi yazmış: |
gelmiş işte gelmiş gelmiş *-* hemen indiriyorum Allah'ım çok mutluyum *-*
edit: venüs prensesi'nin çeviri kontrolünü berenasan'ın yaptığını yazmamışsınız yapmayın bunu Çikolatama T-T rica ediyorum değiştirip yazın lütfen T-T |
bihterim*-* hiç önemli değil benim için zaten düzeltilmiş gerçi ama
benim fazla yaptığım bir şey yok maşallah kızların çevirileri harika, ben sadece yazıları okuyup geçiyorum ((sereden dayak yicem ))
öhm ciddi olursak ((ki benim için zor iş ama denicem)) ben sonuna kadar bu iş için varım. her zaman kızlara yardımlarımı esirgemicem ((ah okullar açılmasa eylülde..ama açılsın antalyaya gitcem üni dersleri başlasın denize gidiyim ))
ciddi olamıyorum işte neyse işte emeği geçen herkese önce teşekkürler sonra da onları tebrik ediyorum =) _________________ Digimon Fan Sitesi ^^
 |
|
 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2348 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 5200
|
|
|
|
Ay canım benim^^ valla sen de bize katlanıyorsun seninde çevirilerin var ama umarım yük olmuyoruzdur^^ Tekrar yardımın için teşekkürler cici  _________________
İmza ve userbar için teşekkürler *Gold_Heart* ve Umi  |
|
 |
|
 |
venüs prensesi

O Bir Yıldız!

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1413 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1000
|
|
|
|
| berenasan yazmış: |
gelmiş işte gelmiş gelmiş *-* hemen indiriyorum Allah'ım çok mutluyum *-*
edit: venüs prensesi'nin çeviri kontrolünü berenasan'ın yaptığını yazmamışsınız yapmayın bunu Çikolatama T-T rica ediyorum değiştirip yazın lütfen T-T |
bihterim*-* hiç önemli değil benim için zaten düzeltilmiş gerçi ama
benim fazla yaptığım bir şey yok maşallah kızların çevirileri harika, ben sadece yazıları okuyup geçiyorum ((sereden dayak yicem ))
öhm ciddi olursak ((ki benim için zor iş ama denicem)) ben sonuna kadar bu iş için varım. her zaman kızlara yardımlarımı esirgemicem ((ah okullar açılmasa eylülde..ama açılsın antalyaya gitcem üni dersleri başlasın denize gidiyim ))
ciddi olamıyorum işte neyse işte emeği geçen herkese önce teşekkürler sonra da onları tebrik ediyorum =) |
kız sen benim çevirileri kontrol ediyosun daha nolsun ya daha zor bir iş varmı sen bu işin ana damarlarından birisin bikere
seninde emeğine sağlık cnm=) _________________
harikasın matrixsakini*.*
 |
|
 |
|
 |
berenasan

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
ehe teşekkürler
sereden sevgilerini de aldım bu gazla her şeyi yaparım ben
benim işleri takmayın siz altından kalkamayacağım işin içine girmem ben
boşuna ing. öğretmenliği okumuyorum XD
bi işe yarayım öğretmen olamıcaz bu gidişle zaten
öhm konu neyse kızlar siz tam gaz ileri gidin beni sorun etmeyin ^^ elimden geleni yaparım sizin için =) _________________ Digimon Fan Sitesi ^^
 |
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1293 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
ağlayacağım T-T ne kadar sevgi dolu bir grup bu ya T-T tam bir SM çeviri grubu işte *-*
Çikolatam U_U mütevazi olmayınız istirham ederim U_U benim gibi dakka başı soru soran birine katlanmak öyle herkesin yapacağı iş değildir *-*
hadi çevirin çevirin boş duranı Allah sevmez U_U _________________
En son merkür prensesi tarafından 14 Ağu 2008 12:04 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
14 Ağu 2008 10:59 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
ağlayacağım T-T ne kadar sevgi dolu bir grup bu ya T-T tam bir SM çeviri grubu işte *-*
grupta hiç erkek olmamasının da payı vardır tabi XD
Çikolatam U_U mütevazi olmayınız istirham ederim U_U benim gibi dakka başı soru soran birine katlanmak öyle herkesin yapacağı iş değildir *-*
hadi çevirin çevirin boş duranı Allah sevmez U_U |
erkek olunca noluyomuş mamoru var hem  _________________
 |
|
 |
|
 |
baris777777

Üye

Kayıt: 06 May 2008 Mesajlar: 50 Ünvan: Prens Nerden: İzmir
|
|
|
|
feminist heralde sana inat ilerki bölümlerde ben de yardım etçem  _________________
 |
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

|
|
|
|
ya hayır öyle demek istemedim T-T fazla duygusal bi grubuz o kadar T-T off yanlış anlaşıldım T-T
daha fazla sarpa sarmadan editleyeyim o zaman
edit: Mamoru tabi ki var ben grubun çeviri kısmından bahsetmiştim aslında tamam en iyisi susayım ben ^^''' _________________
|
|
 |
|
14 Ağu 2008 12:03 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
ya hayır öyle demek istemedim T-T fazla duygusal bi grubuz o kadar T-T off yanlış anlaşıldım T-T
daha fazla sarpa sarmadan editleyeyim o zaman
edit: Mamoru tabi ki var ben grubun çeviri kısmından bahsetmiştim aslında tamam en iyisi susayım ben ^^''' |
hahaha neyse yanlış anlaşıldı sanırım  _________________
 |
|
 |
|
 |
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1221 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
|
|
|
| Flamesniper yazmış: |
Kyocuğum bence sana Jupiterin geldiği bölümü verelim daha iyi olur Merkürün geldiği bölüm Bihter'in, Mars'ın geldiği bölüm benim, Venüs'ün geldiği bölüm Nage'nin ve Jupiter'in geldiği bölüm ise senin olsun bence XD hani sen Jupiter hayranısın ya ondan söyledim kadro tamamlanmış olur falan =P ama istiyorsan o bölümü de çevir tabi ha bu arada söylemeyi unuttum Barış abi seninde beğendiğine çok sevindim vallahi elinde büyüdüm çok teşekkürler^^ |
süper olur Flame'ciğim *-* çok saol *-* _________________
Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
tweety <3 kyo_kusanagi |
|
 |
|
 |
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1372 Ünvan: Prenses Puan: 3925
|
|
|
|
bende varım ceviridee *-* sadece 9. bolumu cevirmiş olsamda dıslamayın beni ztn sinirlerim bozuldu 14. bolumde gece gece ceviri yapıodum snra cıkarken save ediyim mi die sordu no dedim O.o nası bişi bu ya neyseki az yazmıstım xD
walla cok fena calısıo grup O.o maş bi 7 kisi mi ne ceviriomus sere dedi *-* aman nazar deymesin tütütü =P herkesin emegine saglık  _________________
Gossip Girl~
NateArchibaldNateArchibaldNateArchibald... <3 |
|
 |
|
 |
sera myu

Yeni Üye

|
|
|
|
ya çok sevindim gözlerim doldu sevinçten  _________________ düşünüyorum öyleyse vurun |
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

|
|
|
|
| sera myu yazmış: |
ya çok sevindim gözlerim doldu sevinçten  |
açıkçası gözlerimiz dolmasa da biz de bayağı duygulandık, bu seriyi Türkçe'ye çevirme işi bize nasip olduğu için ne kadar mutluyuz, anlatmaya kalksak kelimeler yetmez =)) _________________
|
|
 |
|
20 Ağu 2008 14:10 |
|
 |
BuLuT

Ay Savaşçısı

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 746 Ünvan: Prenses Puan: 1185
|
|
 |
|
 |
sailorneptune

Üye

|
|
|
|
Şükürler olsun Dualarım kabul oldu.............. Çok mutluyum  _________________
 |
|
 |
|
 |
|
|
|