Sailor Moon Forum
Sailor Moon Türkçe Altyazı (2-3 Eklendi)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Haberler

Yazar Mesaj
berenasan

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Ünvan: Prenses

Sailor Moon Türkçe Altyazı (2-3 Eklendi) Konu: Yanıt: Sailor Moon Türkçe Altyazı (2-3 Eklendi) Alıntıyla Cevap Gönder

merkür prensesi yazmış:
gelmiş işte gelmiş gelmiş *-* hemen indiriyorum Allah'ım çok mutluyum *-*

edit: venüs prensesi'nin çeviri kontrolünü berenasan'ın yaptığını yazmamışsınız İnanamıyor! yapmayın bunu Çikolatama T-T rica ediyorum değiştirip yazın lütfen T-T

bihterim*-* hiç önemli değil benim için zaten düzeltilmiş gerçi ama Çıldırmış Durumda
benim fazla yaptığım bir şey yok maşallah kızların çevirileri harika, ben sadece yazıları okuyup geçiyorum ((sereden dayak yicem Çıldırmış Durumda ))

öhm ciddi olursak ((ki benim için zor iş ama denicem)) ben sonuna kadar bu iş için varım. her zaman kızlara yardımlarımı esirgemicem ((ah okullar açılmasa eylülde..ama açılsın antalyaya gitcem üni dersleri başlasın denize gidiyim Üzgün ya da Ağlıyor ))

ciddi olamıyorum işte Üzgün ya da Ağlıyor neyse işte emeği geçen herkese önce teşekkürler sonra da onları tebrik ediyorum =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Ağu 2008 16:30
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

Sailor Moon Türkçe Altyazı (2-3 Eklendi) Konu: Yanıt: Sailor Moon Türkçe Altyazı (2-3 Eklendi) Alıntıyla Cevap Gönder

Ay canım benim^^ valla sen de bize katlanıyorsun seninde çevirilerin var ama umarım yük olmuyoruzdur^^ Tekrar yardımın için teşekkürler cici Gülücük Dağıtıyor

İmza ve userbar için teşekkürler *Gold_Heart* ve Umi Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 13 Ağu 2008 18:15
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

berenasan yazmış:
merkür prensesi yazmış:
gelmiş işte gelmiş gelmiş *-* hemen indiriyorum Allah'ım çok mutluyum *-*

edit: venüs prensesi'nin çeviri kontrolünü berenasan'ın yaptığını yazmamışsınız İnanamıyor! yapmayın bunu Çikolatama T-T rica ediyorum değiştirip yazın lütfen T-T

bihterim*-* hiç önemli değil benim için zaten düzeltilmiş gerçi ama Çıldırmış Durumda
benim fazla yaptığım bir şey yok maşallah kızların çevirileri harika, ben sadece yazıları okuyup geçiyorum ((sereden dayak yicem Çıldırmış Durumda ))

öhm ciddi olursak ((ki benim için zor iş ama denicem)) ben sonuna kadar bu iş için varım. her zaman kızlara yardımlarımı esirgemicem ((ah okullar açılmasa eylülde..ama açılsın antalyaya gitcem üni dersleri başlasın denize gidiyim Üzgün ya da Ağlıyor ))

ciddi olamıyorum işte Üzgün ya da Ağlıyor neyse işte emeği geçen herkese önce teşekkürler sonra da onları tebrik ediyorum =)

kız sen benim çevirileri kontrol ediyosun daha nolsun ya daha zor bir iş varmı sen bu işin ana damarlarından birisin bikere Hayranlık Besliyor

seninde emeğine sağlık cnm=)

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Ağu 2008 18:27
berenasan

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

ehe teşekkürler Kahkaha Atıyor
sereden sevgilerini de aldım bu gazla her şeyi yaparım ben Dil Çıkartıyor
benim işleri takmayın siz altından kalkamayacağım işin içine girmem ben
boşuna ing. öğretmenliği okumuyorum XD
bi işe yarayım öğretmen olamıcaz bu gidişle zaten Üzgün ya da Ağlıyor
öhm konu neyse kızlar siz tam gaz ileri gidin beni sorun etmeyin ^^ elimden geleni yaparım sizin için =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Ağu 2008 19:34
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

ağlayacağım T-T ne kadar sevgi dolu bir grup bu ya T-T tam bir SM çeviri grubu işte *-*

Çikolatam U_U mütevazi olmayınız istirham ederim U_U benim gibi dakka başı soru soran birine katlanmak öyle herkesin yapacağı iş değildir *-*

hadi çevirin çevirin boş duranı Allah sevmez U_U

Spoiler:

En son merkür prensesi tarafından 14 Ağu 2008 12:04 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 14 Ağu 2008 10:59
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prens

merkür prensesi yazmış:
ağlayacağım T-T ne kadar sevgi dolu bir grup bu ya T-T tam bir SM çeviri grubu işte *-*

grupta hiç erkek olmamasının da payı vardır tabi XD

Çikolatam U_U mütevazi olmayınız istirham ederim U_U benim gibi dakka başı soru soran birine katlanmak öyle herkesin yapacağı iş değildir *-*

hadi çevirin çevirin boş duranı Allah sevmez U_U

erkek olunca noluyomuş İnanamıyor! mamoru var hem Karışık
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 14 Ağu 2008 11:29
baris777777

Üye
Üye

feminist heralde Dil Çıkartıyor sana inat ilerki bölümlerde ben de yardım etçem Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 14 Ağu 2008 11:55
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

ya hayır öyle demek istemedim T-T fazla duygusal bi grubuz o kadar T-T off yanlış anlaşıldım T-T

daha fazla sarpa sarmadan editleyeyim o zaman Neee?

edit: Mamoru tabi ki var ben grubun çeviri kısmından bahsetmiştim aslında Neee? tamam en iyisi susayım ben ^^'''

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 14 Ağu 2008 12:03
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

merkür prensesi yazmış:
ya hayır öyle demek istemedim T-T fazla duygusal bi grubuz o kadar T-T off yanlış anlaşıldım T-T

daha fazla sarpa sarmadan editleyeyim o zaman Neee?

edit: Mamoru tabi ki var ben grubun çeviri kısmından bahsetmiştim aslında Neee? tamam en iyisi susayım ben ^^'''

hahaha Çok Mutlu neyse yanlış anlaşıldı sanırım Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 14 Ağu 2008 13:01
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Flamesniper yazmış:
Kyocuğum Çok Mutlu bence sana Jupiterin geldiği bölümü verelim Çok Mutlu daha iyi olur Çok Mutlu Merkürün geldiği bölüm Bihter'in, Mars'ın geldiği bölüm benim, Venüs'ün geldiği bölüm Nage'nin ve Jupiter'in geldiği bölüm ise senin olsun bence XD hani sen Jupiter hayranısın ya ondan söyledim Dil Çıkartıyor kadro tamamlanmış olur falan =P ama istiyorsan o bölümü de çevir tabi Gülücük Dağıtıyor ha bu arada söylemeyi unuttum Barış abi seninde beğendiğine çok sevindim Çok Mutlu vallahi elinde büyüdüm Dil Çıkartıyor çok teşekkürler^^

süper olur Flame'ciğim *-* çok saol *-*

Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 16 Ağu 2008 09:25
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

bende varım ceviridee *-* sadece 9. bolumu cevirmiş olsamda dıslamayın beni Kahkaha Atıyor ztn sinirlerim bozuldu 14. bolumde gece gece ceviri yapıodum snra cıkarken save ediyim mi die sordu no dedim O.o nası bişi bu ya Çıldırmış Durumda neyseki az yazmıstım xD

walla cok fena calısıo grup O.o maş bi 7 kisi mi ne ceviriomus sere dedi *-* aman nazar deymesin tütütü =P herkesin emegine saglık Kayan Gözler

Gossip Girl~
NateArchibaldNateArchibaldNateArchibald... <3
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 19 Ağu 2008 13:54
sera myu

Yeni Üye
Yeni Üye

ya çok sevindim gözlerim doldu sevinçten Üzgün ya da Ağlıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 19 Ağu 2008 19:14
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

sera myu yazmış:
ya çok sevindim gözlerim doldu sevinçten Üzgün ya da Ağlıyor

açıkçası gözlerimiz dolmasa da biz de bayağı duygulandık, bu seriyi Türkçe'ye çevirme işi bize nasip olduğu için ne kadar mutluyuz, anlatmaya kalksak kelimeler yetmez =))

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Ağu 2008 14:10
BuLuT

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

ben de biraz önce indirdim tr altyazılı olan bölümleri ve çok beğendim.
bu mutluluk verici ^^ artık ne dediklerini anlayabileceğim.
aslında çoğu yerini biliyoruz hepimiz önceden izlediğimiz için ama yine de unuttuğum yerler de var.
böylelikle hepsini tekrar hatırlayacağım.
lütfen en kısa zamanda diğer bölümleri de koyunnnn *-*
sabırsızlıkla bekliyorum!
ve emeği geçen herkese teşekkürler ^^

Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.

Spoiler:

teşekkürler Gold_Heart ^^

teşekkürler suşi-chanim ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 20 Ağu 2008 18:13
sailorneptune

Üye
Üye

Şükürler olsun Çok Mutlu Çok Mutlu Dualarım kabul oldu.............. Çok mutluyum Kayan Gözler
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 21 Ağu 2008 16:24
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Haberler Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
5. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız