| |
| Yazar |
Mesaj |
Mamoru
 Koruyucu

|
Konu: Sailor Moon Türkçe Altyazı (2-3 Eklendi) |
|
|
|
Venus Fan Sub kuruldu!
Ve ilk çalışmamız Sailor Moon'un 1. bölümünün Türkçe altyazılı hali şu anda Sailor Club'da bulunuyor! Üstelik sadece Venus Forum üyelerine özel direkt link ! XD
1. Bölüm
Çeviri: Flamesniper
Zamanlama: prenses serenity
Encoder: Mamoru
2. Bölüm
Çeviri: merkür prensesi
Çeviri Kontrol: berenasan
Düzenleme: prenses serenity
3. Bölüm
Çeviri: venüs prensesi
Çeviri Kontrol: berenasan
Zamanlama: prenses serenity
(NOT: Yeni altyazılar bu bölüme eklenecektir)
Emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum, zevkle izleyin ^^ _________________
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
En son Mamoru tarafından 13 Ağu 2008 11:03 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2339 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 5200
|
Konu: Yanıt: Sailor Moon Türkçe Altyazı |
|
|
|
İlk bölümü çevirirken duygulandığımı söyliyeyim açıkçası Hatta ağladım bile T_T Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Diğer bölümlerde yakında gelir şu an hepimiz çevirme aşamalarındayız Hepimize hayırlı olsun bakalım^^ _________________
Avatar için teşekkürler Matrixsakini 
En son Flamesniper tarafından 10 Ağu 2008 10:32 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1289 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
evet sonunda sırrımızı açığa vurabildiğimiz için çok mutluyum XD genelde msn'de şunları yaşıyordum,
Arkadaş: yine mi çeviri, ne çeviriyosun bu sefer -_-'''
Ben: eee eheh, aman salla ^^'''
nihayet sizlerle paylaşabildik, gerçekten çok mutluyuz XD ilk bölümü alma şerefi Çağla'ya aitti, çok şanslısın Çağla hayırlı uğurlu olsun hepimize !!! XD Allah'ım çok heyecan yaptım umarım beğenirsiniz T-T _________________
 |
|
 |
|
09 Ağu 2008 21:37 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

|
|
|
|
Teşekkür ederim güzelim senin bölümü de merak etmiyor değilim aynı sorularla bende karşılaşıyordum bende School Rumble mangasını çeviriyorum diye geçiştiriyordum neyse bölüm indi ben izlemeye ja nee!~
Edit: Bu arada Sere ve Mamoruya tekrar tekrar teşekkür ediyorum ilk bölümün çevirisini yaptım ve sereye 2 hafta boyunca o cümle öyle olmayacaktı sanırım değiştir, yok bu böyle olmadı ya değiştir falan filan bazen çevrimdışı mı girsem diye msn'e korkular içerisindeydim ve duydum ki encode'u Mamoru yapmış teşekkürler hepinize  _________________
Avatar için teşekkürler Matrixsakini 
En son Flamesniper tarafından 09 Ağu 2008 21:45 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
tweety

Ay Fedaisi

|
|
|
|
eLLerinize saqLık hepinizin hemen indirdim izLiyorum  _________________
tweety <3 kyo_kusanagi
Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...
<<< SeVenLer ÖleCek >>>
_BaSiLiSk_ |
|
 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1137 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
| Flamesniper yazmış: |
Teşekkür ederim güzelim senin bölümü de merak etmiyor değilim aynı sorularla bende karşılaşıyordum bende School Rumble mangasını çeviriyorum diye geçiştiriyordum neyse bölüm indi ben izlemeye ja nee!~
Edit: Bu arada Sere ve Mamoruya tekrar tekrar teşekkür ediyorum ilk bölümün çevirisini yaptım ve sereye 2 hafta boyunca o cümle öyle olmayacaktı sanırım değiştir, yok bu böyle olmadı ya değiştir falan filan bazen çevrimdışı mı girsem diye msn'e korkular içerisindeydim ve duydum ki encode'u Mamoru yapmış teşekkürler hepinize  |
kihkih sen gene iyi çevirdin
ya ben... _________________
 |
|
 |
|
 |
sailormoonn

O Bir Yıldız!

Kayıt: 13 Tem 2007 Mesajlar: 1425 Ünvan: Prenses Puan: 1750
|
|
|
|
Ne diyim şoklardayım Bihter habire diyodum sana zten ne çeviriyon azcıkda eğlenmene bak die hep geçiştiriyordun.Sırrın çıktı ortaya işte Flamesniper senide tebrik ederim güzel bir çalışma olmuş şimdi izledim
hepinizin ellerine sağlık  _________________
sevgim arigatou *-* |
|
 |
|
09 Ağu 2008 21:50 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1289 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
| sailormoonn yazmış: |
Ne diyim şoklardayım Bihter habire diyodum sana zten ne çeviriyon azcıkda eğlenmene bak die hep geçiştiriyordun.Sırrın çıktı ortaya işte Flamesniper senide tebrik ederim güzel bir çalışma olmuş şimdi izledim
hepinizin ellerine sağlık  |
heh heh heee açıkçası ben söylemek için can atıyordum da Sere yasakladıydı... evet kötü insan o, ona saldırın şaka tabiii
ben de indirip baktım gerçekten süper olmuş bi kez daha söylüyorum Çağla gerçekten çok şanslısın kuzum *-* encodela uğraşan Mamoru'ya ve onca kahrımızı çeken Sere'ye de ayrıcana teşekkürler =) _________________
 |
|
 |
|
09 Ağu 2008 21:59 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

|
|
|
|
| USAGİ yazmış: |
Edit: Bu arada Sere ve Mamoruya tekrar tekrar teşekkür ediyorum ilk bölümün çevirisini yaptım ve sereye 2 hafta boyunca o cümle öyle olmayacaktı sanırım değiştir, yok bu böyle olmadı ya değiştir falan filan bazen çevrimdışı mı girsem diye msn'e korkular içerisindeydim ve duydum ki encode'u Mamoru yapmış teşekkürler hepinize  |
ya ben... |
Öyle deme canım gerekirse ben de yardım ederim gerçi acilen bir kontrolcüye ihtiyacımız vardı hemen berenesan'ı bulduk her ne kadar çevirebilsekte bizim de elbet yanlışlarımız oluyor en azından bizden daha profosyonellerin bize yardımcı olabilecğini düşündük böyle gide gide kendimizi daha çok geliştireceğiz  _________________
Avatar için teşekkürler Matrixsakini  |
|
 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
çok teşekkür ederim..devamını beklicem walla ha ellerinize sağlık  _________________
 |
|
 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1137 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
| USAGİ yazmış: |
ya ben... |
Öyle deme canım gerekirse ben de yardım ederim gerçi acilen bir kontrolcüye ihtiyacımız vardı hemen berenesan'ı bulduk her ne kadar çevirebilsekte bizim de elbet yanlışlarımız oluyor en azından bizden daha profosyonellerin bize yardımcı olabilecğini düşündük böyle gide gide kendimizi daha çok geliştireceğiz  |
evet berenesanda geldi iyi oldu bende yarın bitiricem inş. yoks a2hafta yokum o.O
Bu arada indirip syrettim müthiş olmuş elleriniz ,aklınız dert görmesin sağolun _________________
 |
|
 |
|
 |
Buki

Ay Fedaisi

Kayıt: 27 Hzr 2007 Mesajlar: 465 Ünvan: Prenses Puan: 2537
|
|
|
|
çok teşekkürler flame demekki çeviri yazarklen yaptığın iş buydu ha XD seni seni XD hepiniz çok güzel br şey yapmışsınız =) ellerinize sağlık ^^ _________________
Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Yay!! Ellerinize sağlık arkadaşlar, süpersiniz Çoook teşekkürler
Küçük bir sorum var [rica da olabilir] alt yazıyı aynı zamanda .sub ya da .srt şeklinde alma imkanımız var mı? _________________
 |
|
 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

|
|
|
|
Hmm... o yapılacaktı evet.Yani alt yazıyı videoya atıyorsun filan.Onu soruyorsun sanırım.Eğer o ise yapılacak evet.O kotalılar için yapılacak zaten  _________________
Avatar için teşekkürler Matrixsakini  |
|
 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Hmm... o yapılacaktı evet.Yani alt yazıyı videoya atıyorsun filan.Onu soruyorsun sanırım.Eğer o ise yapılacak evet.O kotalılar için yapılacak zaten  |
aynen benim gibi kotalılar için süper olur
İngilizcesi iyi olmadı için izleletemediğim arkadaşlarım da elimden kaçamaz  _________________
 |
|
 |
|
 |
|
|
|