Sailor Moon Forum
Sailor Moon Yayındayken...
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Site için Çalışmalarınız

Yazar Mesaj
usagixtsukino

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Ünvan: Prenses

Sailor Moon Yayındayken... Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

ya ben azericeyi izledim çok iyrençdi hiç bişi anlamadım ya yanlış anlamayın azerilere laf söylemiyorum genelde ben azericeyi az uz anlarım ama bunlar kötü çevirmiş

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Eyl 2007 21:01
princess serenity

Üye
Üye

hala var mı peki
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Ksm 2007 23:17
çibiçibi

Venus Fan
Venus Fan

güzel ve hoş anı
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Oca 2008 11:44
usagi tusukino

Anime Fan
Anime Fan

arkadaşlar azeri kanalı hala yayınlıomu saılormoon u Karışık

yardımınız için teşekkürler arkadaşlar!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Oca 2008 17:16
The Undertaker

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prens

Benim daha o zamanlar bilgisayarım yoktu Şaşırmış Durumda benim dışımda sailor moon izleyen tanıdığım biri de yoktu Karışık bu kadar sevildiğini tahmin bile edemezdim Şaşırmış Durumda Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Oca 2008 17:28
Cohen_Mangaka

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

aslında hem yayınlanırken hemde yayından kalktığından beri pek fazla fanını kaybetemeyen animelerin başında bence(tabi türkiyeden bahsediyorum..diğer ülkelerde yayınlıyorlar ne güzel Çılgın )
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Oca 2008 18:39
prenses20

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

benim o zamanlar pc yoktu alır almaz sm siteleri aradım şansızlıkya birtane buldum ve adminiyle anlaşamadık .oradaki bir arkadaş burayı tavsiye etti ve çook mutluyum bu siteden Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Oca 2008 18:49
MoonLiqhT

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Benim anne tarafı azeri olduğundan ben orada izliyodum zati sailor moon u.. Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Mar 2008 14:51
serenityendymion

Süper Üye
Süper Üye

bn azerice hiç izleyemedim böle bir şansım olmadı sadece trt1 de izledim bn o zamanlar da bnm bilgiseyarım yoktu malesef Hüzünlü

kendime teşekkürler=)
Spoiler:
http://dame-chocolate.forum0.net/index.htm

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 23 Mar 2008 19:55
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

üff bendede pcyoktu şuanki aklım olsa hepsini tektek ne yapar eder kaydederdim Şaşırmış Durumda ama nerde Hüzünlü çocuktuk,hiç bitmez gibi geliyodu Dil Çıkartıyor teşki yayınlansa türkiyedede ya Hüzünlü ama artık imkansız gibi Çılgın

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 24 Mar 2008 20:40
tweety

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

ben hiç kaçırmazdım sokakta oyun oynarken hep oyunu yarım bırakır giderdm izleyeceğim die arkilerim hep bna kızarlardı tani onlar izlemiodu hatta okulda sabahçık olduğumda öğLeden sora öğlenci olduğumda da sabah izliodum bazen okulda hasta numarası yapıp eve bile geri geliodum sırf sailor moon u izlicem die babam bna izletmediği zamn hep ağlayıp zırlıodm evde o da açmak zorunda kalıodu heheheee

Çok Keyifli tweety <3 kyo_kusanagi Melek

Spoiler:

A$KıM Kyo'm Tesekkür Ederim Hayranlık Besliyor

Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...

<<< SeVenLer ÖleCek >>>

_BaSiLiSk_
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Mar 2008 15:19
jeymss

Otaku
Otaku

bende bilgisayar vardı o zamanlar tv kartı da almıştım ama hard diskim çok küçük diye kayıt etmemiştim şimdiki aklım olsa kaydederdim Hüzünlü

imza için ::Hachiko:: çok teşekürler
Spoiler:

venüs prensesi imza için çok çok çok teşekürler

Eğer aşka bir ceza verebilseydim onunda benim gibi sevmesini isterdim
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Nis 2008 15:22
rei hino

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Sailor Moon Yayındayken... Konu: Yanıt: Sailor Moon Yayındayken... Alıntıyla Cevap Gönder

yaa yazın da az tvde yayınlanıyodu galiba ama ben hep kaçırdım sadece sonlarına yetişebiliyodum, uykuculuğum yüzünden Çok Mutlu ama keşke hafta içi olmasaydı. okul yüzünden izleyemiom yaa Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor gerçi konuşmalar biraz komik gelio ve bişi anlamıom ama yine de izlemek isterdim Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor okul vaktinde olmasaymış yaaa Üzgün ya da Ağlıyor

imza ve avatar için Bulut'a çook teşekkürlerr. süpersin meleğim!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 19 May 2008 08:10
Vehsi Melek

Üye
Üye

Sailor Moon Yayındayken... Konu: Yanıt: Sailor Moon Yayındayken... Alıntıyla Cevap Gönder

Simdi Ay savascisi Aztv de yayinlaniyor,bizim saatle 11:15,sizin saatle bilmiyorum,ben de ilk kez turkce izledim,turkce cevirmelerini hic unutmadim,ama onu da soylemek gerekirki,hic olmamatan,kotu olmak daha iyi.Ben oyle saniyorum,ama malesef bu gun yetisemedim,offffffffff.Guzel bolumuydu.Chibusa ilk defa ortaya cikiyordu,malesef goremedik,neyse yarindan Ay savascisini hakikaten sevenler ekran basina gecsinler. Ponpon Kız

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 23 Tem 2008 23:13
michiru

Efsane Üye
Efsane Üye

demek çıkıyo bi ara kocaeli tvde de çıkıyodu ama sonradan kaldırdılar ama çevirmeler çok yalnış sailormoon u seylormun diye yazmışlar denizci kız falan diyolardı Hüzünlü öyle bişey Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 24 Tem 2008 21:28
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Site için Çalışmalarınız Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız