| |
| Yazar |
Mesaj |
usagixtsukino

Alışıyorum Galiba?

|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
ya ben azericeyi izledim çok iyrençdi hiç bişi anlamadım ya yanlış anlamayın azerilere laf söylemiyorum genelde ben azericeyi az uz anlarım ama bunlar kötü çevirmiş _________________ YG BIG BANG!!!!!!
 |
|
 |
|
 |
princess serenity

Üye

|
|
|
|
hala var mı peki _________________
 |
|
 |
|
07 Ksm 2007 23:17 |
|
 |
çibiçibi

Venus Fan

|
|
|
|
güzel ve hoş anı _________________ Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum. |
|
 |
|
 |
usagi tusukino

Anime Fan

Kayıt: 15 Eyl 2007 Mesajlar: 309 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
arkadaşlar azeri kanalı hala yayınlıomu saılormoon u  _________________
yardımınız için teşekkürler arkadaşlar!!! |
|
 |
|
 |
The Undertaker

Sağlam Üye

Kayıt: 14 Eyl 2007 Mesajlar: 187 Ünvan: Prens Puan: 260 Nerden: Yurt Dışı
|
|
|
|
Benim daha o zamanlar bilgisayarım yoktu benim dışımda sailor moon izleyen tanıdığım biri de yoktu bu kadar sevildiğini tahmin bile edemezdim  |
|
 |
|
29 Oca 2008 17:28 |
|
 |
Cohen_Mangaka

Ay Fedaisi

Kayıt: 28 Oca 2008 Mesajlar: 456 Ünvan: Prens Nerden: Neptune
|
|
|
|
aslında hem yayınlanırken hemde yayından kalktığından beri pek fazla fanını kaybetemeyen animelerin başında bence(tabi türkiyeden bahsediyorum..diğer ülkelerde yayınlıyorlar ne güzel ) _________________
 |
|
 |
|
29 Oca 2008 18:39 |
|
 |
prenses20

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar: 580 Ünvan: Prenses Puan: 150 Nerden: Jupiter
|
|
|
|
benim o zamanlar pc yoktu alır almaz sm siteleri aradım şansızlıkya birtane buldum ve adminiyle anlaşamadık .oradaki bir arkadaş burayı tavsiye etti ve çook mutluyum bu siteden  _________________ BULUT'cuğum emeğin için domo arigato gozaimasu
 |
|
 |
|
 |
MoonLiqhT

Sağlam Üye

|
|
|
|
Benim anne tarafı azeri olduğundan ben orada izliyodum zati sailor moon u..  _________________

|
|
 |
|
23 Mar 2008 14:51 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
bn azerice hiç izleyemedim böle bir şansım olmadı sadece trt1 de izledim bn o zamanlar da bnm bilgiseyarım yoktu malesef  _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
venüs prensesi

O Bir Yıldız!

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1413 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1000
|
|
|
|
üff bendede pcyoktu şuanki aklım olsa hepsini tektek ne yapar eder kaydederdim ama nerde çocuktuk,hiç bitmez gibi geliyodu teşki yayınlansa türkiyedede ya ama artık imkansız gibi  _________________
harikasın matrixsakini*.*
 |
|
 |
|
 |
tweety

Ay Fedaisi

|
|
|
|
ben hiç kaçırmazdım sokakta oyun oynarken hep oyunu yarım bırakır giderdm izleyeceğim die arkilerim hep bna kızarlardı tani onlar izlemiodu hatta okulda sabahçık olduğumda öğLeden sora öğlenci olduğumda da sabah izliodum bazen okulda hasta numarası yapıp eve bile geri geliodum sırf sailor moon u izlicem die babam bna izletmediği zamn hep ağlayıp zırlıodm evde o da açmak zorunda kalıodu heheheee _________________
tweety <3 kyo_kusanagi
Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...
<<< SeVenLer ÖleCek >>>
_BaSiLiSk_ |
|
 |
|
 |
jeymss

Otaku

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 376 Ünvan: Prens Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
bende bilgisayar vardı o zamanlar tv kartı da almıştım ama hard diskim çok küçük diye kayıt etmemiştim şimdiki aklım olsa kaydederdim  _________________
imza için ::Hachiko:: çok teşekürler
Eğer aşka bir ceza verebilseydim onunda benim gibi sevmesini isterdim |
|
 |
|
 |
rei hino

Sailor Moon Fan

|
Konu: Yanıt: Sailor Moon Yayındayken... |
|
|
|
yaa yazın da az tvde yayınlanıyodu galiba ama ben hep kaçırdım sadece sonlarına yetişebiliyodum, uykuculuğum yüzünden ama keşke hafta içi olmasaydı. okul yüzünden izleyemiom yaa gerçi konuşmalar biraz komik gelio ve bişi anlamıom ama yine de izlemek isterdim okul vaktinde olmasaymış yaaa  _________________ www.marssavascisi.azbuz.com
imza ve avatar için Bulut'a çook teşekkürlerr. süpersin meleğim!!! |
|
 |
|
 |
Vehsi Melek

Üye

|
|
|
|
Simdi Ay savascisi Aztv de yayinlaniyor,bizim saatle 11:15,sizin saatle bilmiyorum,ben de ilk kez turkce izledim,turkce cevirmelerini hic unutmadim,ama onu da soylemek gerekirki,hic olmamatan,kotu olmak daha iyi.Ben oyle saniyorum,ama malesef bu gun yetisemedim,offffffffff.Guzel bolumuydu.Chibusa ilk defa ortaya cikiyordu,malesef goremedik,neyse yarindan Ay savascisini hakikaten sevenler ekran basina gecsinler.  _________________ Sailor Moon bizim kalbimiz seninle beraber atiyor!
 |
|
 |
|
 |
michiru

Efsane Üye

Kayıt: 20 Hzr 2007 Mesajlar: 1531 Ünvan: Prenses Puan: 300
|
|
|
|
demek çıkıyo bi ara kocaeli tvde de çıkıyodu ama sonradan kaldırdılar ama çevirmeler çok yalnış sailormoon u seylormun diye yazmışlar denizci kız falan diyolardı öyle bişey  _________________
 |
|
 |
|
 |
|
|
|