| |
| Yazar |
Mesaj |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
Konu: sailor moonda çalan şarkıları dnlerken neler hissediyorsunuz |
|
|
|
bn kapanış şarkılarını dnlerken aklıma hep sailormoonun izlediğim zamnlardaki o hüzün geliyor akılıma nası yrn beklediğim çok içimi acıtıyr bir daha yaşayamamak  _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye

|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
ben duygu selinde boğuluyorum resmen.şöle anlatayım duygu denizinde pek fazla açılıp gemilerim batıyo öle anlatayım ben sana tabii hüzünlü şarkılar için bu sölediğim _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
 |
|
 |
|
 |
prenses20

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar: 580 Ünvan: Prenses Puan: 150 Nerden: Jupiter
|
Konu: Re: sailor moonda çalan şarkıları dnlerken neler hissediyors |
|
|
|
| serenityendymion yazmış: |
bn kapanış şarkılarını dnlerken aklıma hep sailormoonun izlediğim zamnlardaki o hüzün geliyor akılıma nası yrn beklediğim çok içimi acıtıyr bir daha yaşayamamak  |
evet aynen katılıyorum bende öyle hissediyorum _________________ BULUT'cuğum emeğin için domo arigato gozaimasu
 |
|
 |
|
 |
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
SM müziklerini dinlerken hiç bir şey ile uğraşamıyorum. Birden içimi anlam veremediğim duygular kaplıyor.  _________________
chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)
Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. (İşte ikinci imzam) |
|
 |
|
 |
venüs prensesi

O Bir Yıldız!

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1413 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1000
|
|
|
|
acıklı şarkıları çok üzüyo beni yaw ağlıycak gibi oluyorum  _________________
harikasın matrixsakini*.*
 |
|
 |
|
 |
michi-san

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
[quote="gusbel_sitav"]SM müziklerini dinlerken hiç bir şey ile uğraşamıyorum. Birden içimi anlam veremediğim duygular kaplıyor. [/quote]
bnde böle annatamadığım bişilr oluo sanki bnde yaşıomuşm gibi |
|
 |
|
07 Mar 2008 21:10 |
|
 |
Lyzard

Üye

|
|
|
|
acılıs sarkısı ınsanı gecmıse goturuyor gercekten, o animenin ne oldugunu bile bilmediğim, muhtemelen sadece ilk okula yeni basladigim günlere.. _________________ Now, my blind eyes see what others cannot. |
|
 |
|
 |
michiru

Efsane Üye

Kayıt: 20 Hzr 2007 Mesajlar: 1531 Ünvan: Prenses Puan: 300
|
|
|
|
valla ben kendimden geçiyorum insanı dinlendiriyo slow müzikleri  _________________
 |
|
 |
|
 |
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1378 Ünvan: Prenses Puan: 4435
|
|
 |
|
 |
chibi_moon

Süper Üye

|
|
|
|
tek kelimeyle özlem  _________________
bu müthiş imza-avtar için venüs prensesine çok teşekkürler!!
ark.lar modemim patladı yaaa >.< |
|
 |
|
 |
The Undertaker

Sağlam Üye

Kayıt: 14 Eyl 2007 Mesajlar: 187 Ünvan: Prens Puan: 260 Nerden: Yurt Dışı
|
|
|
|
artık hangi şarkısını dinlersem dinleyeyim ağlamaklı oluyorum eskileri hatırlatıyor ama yine de dinlemek çok hoşuma gidiyor  |
|
 |
|
12 Mar 2008 19:13 |
|
 |
michiru_kaioh

Geçiyordum Uğradım

|
|
|
|
ben en çok sailor moonun bi star lightların müziğini seviyorum içime bir hareket ve değişik bi duygu doğuyor, Bi taneside dış gezegen savaşçılarının (uranüs, neptun, pluton, satürn)'ün dönüşürken çıkan keman sesi ondada bir cesaret, asillik ve gücü hissediyorum.Birde dış gezegen savaşçılarının crystal dönüşümünde çıkan melodide güzel.bir de sailor moon'un ilk dönüşümündeki çıkan melodi çok hoş bence.Tamam fazla seçenek sundum ama napim o eski günleri çok özlüyorum zaten sailor moonun müziklerini bulamadığım için telefonuma star lightların müziğini ve dış gezegenlerin ilk dönüşümündeki keman sesini ses kaydıyla kaydedip dinliyorum iyi çıkmıyo ses telefonu adeta kulağıma sokuyorum ama genede eski günleri hatırlıyorum Lanet TRT yayınlamıyo ki ay savaşçısını gene azımı bozdular yaaa  _________________ sailor neptun |
|
 |
|
14 Mar 2008 16:55 |
|
 |
moon

Üye

|
|
|
|
| kelimelerle ifade etmek güç ama çok mutlu oluyorum belki inanmazsınız ama başımın ağrısı bile geçiyor |
|
 |
|
17 Mar 2008 20:06 |
|
 |
MoonLiqhT

Sağlam Üye

|
|
|
|
Ben eskiden sailor moon u izlerken müzikleri tüylerimi diken diken ediyordu hala da öyle..Gözlerim doluyor çok özlüyorum o günleri..  _________________

|
|
 |
|
23 Mar 2008 09:44 |
|
 |
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 11 Eyl 2007 Mesajlar: 1214 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
her sarkısı güzel bence otome no policy yi dinlemeyi seviyorumm nedense daha mutlu oluyorum gibi _________________
 |
|
 |
|
30 Mar 2008 00:10 |
|
 |
|
|
|