Sailor Moon Forum
sailor moonda çalan şarkıları dnlerken neler hissediyorsunuz
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Müzikleri

Yazar Mesaj
serenityendymion

Süper Üye
Süper Üye

Ünvan: Prenses

sailor moonda çalan şarkıları dnlerken neler hissediyorsunuz Konu: sailor moonda çalan şarkıları dnlerken neler hissediyorsunuz Alıntıyla Cevap Gönder

bn kapanış şarkılarını dnlerken aklıma hep sailormoonun izlediğim zamnlardaki o hüzün geliyor akılıma nası yrn beklediğim çok içimi acıtıyr bir daha yaşayamamak Üzgün ya da Ağlıyor

kendime teşekkürler=)
Spoiler:
http://dame-chocolate.forum0.net/index.htm

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 Şub 2008 20:43
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

sailor moonda çalan şarkıları dnlerken neler hissediyorsunuz Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

ben duygu selinde boğuluyorum resmen.şöle anlatayım duygu denizinde pek fazla açılıp gemilerim batıyo öle anlatayım ben sana tabii hüzünlü şarkılar için bu sölediğim

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 16 Şub 2008 20:49
prenses20

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

sailor moonda çalan şarkıları dnlerken neler hissediyorsunuz Konu: Re: sailor moonda çalan şarkıları dnlerken neler hissediyors Alıntıyla Cevap Gönder

serenityendymion yazmış:
bn kapanış şarkılarını dnlerken aklıma hep sailormoonun izlediğim zamnlardaki o hüzün geliyor akılıma nası yrn beklediğim çok içimi acıtıyr bir daha yaşayamamak Üzgün ya da Ağlıyor
evet aynen katılıyorum bende öyle hissediyorum

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 20 Şub 2008 19:40
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

sailor moonda çalan şarkıları dnlerken neler hissediyorsunuz Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

SM müziklerini dinlerken hiç bir şey ile uğraşamıyorum. Birden içimi anlam veremediğim duygular kaplıyor. Üzgün ya da Ağlıyor

chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)

Spoiler:

Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. Hayranlık Besliyor (İşte ikinci imzam)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 02 Mar 2008 22:25
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

acıklı şarkıları çok üzüyo beni yaw Üzgün ya da Ağlıyor ağlıycak gibi oluyorum Üzgün ya da Ağlıyor

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Mar 2008 20:56
michi-san

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

[quote="gusbel_sitav"]SM müziklerini dinlerken hiç bir şey ile uğraşamıyorum. Birden içimi anlam veremediğim duygular kaplıyor. Üzgün ya da Ağlıyor[/quote]
bnde böle annatamadığım bişilr oluo sanki bnde yaşıomuşm gibi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Mar 2008 21:10
Lyzard

Üye
Üye

Ünvan: Prens

acılıs sarkısı ınsanı gecmıse goturuyor gercekten, o animenin ne oldugunu bile bilmediğim, muhtemelen sadece ilk okula yeni basladigim günlere..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 07 Mar 2008 23:51
michiru

Efsane Üye
Efsane Üye

valla ben kendimden geçiyorum insanı dinlendiriyo slow müzikleri Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 08 Mar 2008 18:27
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

ben iki şarkısında çok tuhaf hissederim içimi garip duygularla dolar
biri tuxedo miragle
diğeri de şu madalyonun açıldığı zaman çıkan müzik
süper ikisi de

Spoiler:

Flamesniper cnm çok güzel olmuş tam istediğim gibi çok teşekkürler...

Gece'ye imza için çok teşekkürler

http://www.azbuz.com/viewProfile.jsp?userId=906137
http://animedunyasi.azbuz.com/index.jsp
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 09 Mar 2008 13:53
chibi_moon

Süper Üye
Süper Üye

tek kelimeyle özlem Üzgün ya da Ağlıyor

bu müthiş imza-avtar için venüs prensesine çok teşekkürler!!
ark.lar modemim patladı yaaa >.<
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 10 Mar 2008 15:04
The Undertaker

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prens

artık hangi şarkısını dinlersem dinleyeyim ağlamaklı oluyorum eskileri hatırlatıyor Üzgün ya da Ağlıyor ama yine de dinlemek çok hoşuma gidiyor Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 12 Mar 2008 19:13
michiru_kaioh

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

ben en çok sailor moonun bi star lightların müziğini seviyorum içime bir hareket ve değişik bi duygu doğuyor, Bi taneside dış gezegen savaşçılarının (uranüs, neptun, pluton, satürn)'ün dönüşürken çıkan keman sesi ondada bir cesaret, asillik ve gücü hissediyorum.Birde dış gezegen savaşçılarının crystal dönüşümünde çıkan melodide güzel.bir de sailor moon'un ilk dönüşümündeki çıkan melodi çok hoş bence.Tamam fazla seçenek sundum ama napim Şaşırmış Durumda o eski günleri çok özlüyorum Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor zaten sailor moonun müziklerini bulamadığım için telefonuma star lightların müziğini ve dış gezegenlerin ilk dönüşümündeki keman sesini ses kaydıyla kaydedip dinliyorum Üzgün ya da Ağlıyor iyi çıkmıyo ses telefonu adeta kulağıma sokuyorum ama genede eski günleri hatırlıyorum Üzgün ya da Ağlıyor Lanet TRT yayınlamıyo ki ay savaşçısını Madde gene azımı bozdular yaaa Madde Madde Madde
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 14 Mar 2008 16:55
moon

Üye
Üye

kelimelerle ifade etmek güç ama çok mutlu oluyorum belki inanmazsınız ama başımın ağrısı bile geçiyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 17 Mar 2008 20:06
MoonLiqhT

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ben eskiden sailor moon u izlerken müzikleri tüylerimi diken diken ediyordu hala da öyle..Gözlerim doluyor çok özlüyorum o günleri.. Hüzünlü

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Mar 2008 09:44
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

her sarkısı güzel bence otome no policy yi dinlemeyi seviyorumm nedense daha mutlu oluyorum gibi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Mar 2008 00:10
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Sailor Moon Müzikleri Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız