Sailor Moon Forum
SAVAŞÇILAR ARTIK NORMAL YAŞAMDA:D
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic

Yazar Mesaj
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

SAVAŞÇILAR ARTIK NORMAL YAŞAMDA:D Konu: Yanıt: SAVAŞÇILAR ARTIK NORMAL YAŞAMDA:D Alıntıyla Cevap Gönder

ben bu başlaıgı yeni görüyorum XD

ama hikayeni okuyacağım fanart okumayı pek sevmem ama senin hikayeni merak ettim

Mamoru ölmesin Fc

seiya gebersin FC

Kötülük Düşünmekte!

Dil Çıkartıyor

Yuuki artık geber Fc !

Zero [ ma * muza * muzlara ] yazık Fc !

Kaname yi çömek fizik kimya astoloji ister Fc !

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 20 Ağu 2008 22:40
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

Ünvan: Prenses

SAVAŞÇILAR ARTIK NORMAL YAŞAMDA:D Konu: Yanıt: SAVAŞÇILAR ARTIK NORMAL YAŞAMDA:D Alıntıyla Cevap Gönder

ne demek yani setsunam ölmüşmü Ağlıyor Feci Kızmış vay be ellerine salık Çok Mutlu

Spoiler:

teşekkürler sweet princess Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 21 Ağu 2008 10:34
kai suzuke

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prens

Ah be gökçe desene okul ara verdirecek sana bu güzel sezona minakoma bi kismet bulmuştuk tam da Hüzünlü

İmza için SailorSun a çook teşekkürler ...

Sözlerin bittiği yerde BEN başlarım,benim bittiğim yerde her şey biter!!! Kai Suzuke...

http://suzukespace.niceboards.net Kai'yi daha yakından tanımak isteyenler için...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Eyl 2008 01:43
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

yeni bölüm nerde şurda okullar açılıcak kai suzuke nin dediği gibi bari sadece 1 bölümünü yazda meraktan çatlamayalım lütfen Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor

Spoiler:

teşekkürler sweet princess Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 05 Eyl 2008 11:25
Alara_usagi

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Setsuna ölmüs mü zuhahahaha gebersin o pekde sevmem kendisini Kötülük Düşünmekte! Kötülük Düşünmekte!

Hele bide chibiusayı öldürsen tam olcak.Geber ulan chibiusa gıcığı Kötülük Düşünmekte! Kötülük Düşünmekte!

Anti Chibiusaaaaaaaaa xDDD

Chibi*m Meleğim Cok saqoll bitanem*-*

Spoiler:

Efsanesin İntegra o.O

L~ <3

~~ShinigamiShinigamiShinigami~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Eyl 2008 13:04
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

canlarım hepsi ölü çıktı hiçbiri yaşamıyomuş meğersem zaten sezon finaliydi okuduğunuz son bölüm Şaşırmış Durumda
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2008 13:08
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

Yani ne diyeyim ben bu sonu nasıl görmedim ya Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Çok güzel olmuş bence hiçte saçma değil Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda Kız gitme ya hiç msnye de uğramıyorsun Üzgün ya da Ağlıyor Geri gel Çıldırmış Durumda

İmza ve userbar için teşekkürler *Gold_Heart* ve Umi Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 15 Ekm 2008 18:21
aysavaşçısı

Otaku
Otaku

ben yeni gördüm(bata geç oldu ama Şaşırmış Durumda )bence sen yine de devam ettir okullar kapandığında ama sonu güzel bitsin bu sefer medyumdan devam edersin ve MAMORUCUĞUMU öldürmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Hayranlık Besliyor

teşekkür ederim Sailormoon_ami MÜTHİŞSİN=)
Spoiler:

imza için kyo_kusanagi'ye çoooook teşekkür ederim...harika olmuşÇok Mutlu

teşekkür ederim MoonLiqhT süppersiiin,bayıldımÇok Mutlu

Kulağım boş rüzgar sesinde, bir ümit sesini getirir diye
Her gece, her gece bu böyle...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 17 Ekm 2008 12:31
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

Hachiko yazmış:
Mamoru ölmesin Fc

seiya gebersin FC

Kötülük Düşünmekte!

doğru söze ne denir *-*
Mamoru öLmesin...
Seiya Gebersin!!!! Kötülük Düşünmekte! Kötülük Düşünmekte! Kötülük Düşünmekte! Kötülük Düşünmekte! Kötülük Düşünmekte!
eğer bu sezon böyle kalırsa gebercek zaten pis seiya nolcak Kötülük Düşünmekte! Kötülük Düşünmekte! Kötülük Düşünmekte!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 17 Ekm 2008 16:19
css4

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Ünvan: Prens

Evet,gerçektende onlarını öldüğünü gördüm.Onların mezarını daha şimdi gördüm. Kahkaha Atıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 18 Ekm 2008 16:59
maron nagoya

Master Otaku
Master Otaku

ooooo beğendim

müthişsin Sailor Neptune'm

harikasın Prenses Serenetty
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 22 Ekm 2008 15:19
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18
18. sayfa (Toplam 18 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız