Sailor Moon Forum
Sevgi'den çalışmalar... =)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 31, 32, 33  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Grafik Çalışmaları

Yazar Mesaj
sailor neptune

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Prenses

Sevgi'den çalışmalar... =) Konu: Yanıt: Sevgi'den çalışmalar... =) Alıntıyla Cevap Gönder

Canım son çalışman süper ötesi olmuş ellerine sağlık Hayranlık Besliyor Kayan Gözler Çok Mutlu

Kendime teşekkür ederim :D
Spoiler:

umi-chan çokk saoll

Sailormoon_ami çokk teşekkür ederimm
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Eyl 2008 16:47
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Sevgi'den çalışmalar... =) Konu: Yanıt: Sevgi'den çalışmalar... =) Alıntıyla Cevap Gönder

çok çok teşekkür ederim canım beniim Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 03 Eyl 2008 16:56
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Bunu da kendime yaptııım Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Goong'un manga resimlerini buldum Hayranlık Besliyor aşırı beğendim valla Hayranlık Besliyor hemen yapıyım dedim Kayan Gözler

Küboşum, Mustafa senden önce gördü, çatla sen Dil Çıkartıyor Dil Çıkartıyor Kahkaha Atıyor

yorumları bekliyorum Göz Kırpıyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 04 Eyl 2008 17:44
Usagi_Seiya

Efsane Üye
Efsane Üye

*-* Harikasın harikasın harikasın harikasın spr olmuş sonuncu cnm ellerine sağlık Çok Keyifli

usacagla'm harikasın cool xD *-*

High School Musical 3 *-*
Disney Stars Fan Club Sitemize Bekleriz
HSM Fan Club Siteme Beklerim ♫♥
Yazılılardan Çook Bunalmış Modunda O.o !!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 04 Eyl 2008 17:49
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

Offf arkaplan müthiş olmuş *_________*

İmza ve userbar için teşekkürler *Gold_Heart* ve Umi Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 04 Eyl 2008 20:15
Alara_usagi

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

cok gusel olmus sevgi*m^.^

Chibi*m Meleğim Cok saqoll bitanem*-*

Spoiler:

Efsanesin İntegra o.O

L~ <3

~~ShinigamiShinigamiShinigami~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 04 Eyl 2008 21:29
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

bunu heralde pfde yapmadın eğer pfde yaptıysan anlatırsın dimi bana çünkü çok güzel gözlerim kamaştı vallahi ... ...

Spoiler:

teşekkürler sweet princess Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 04 Eyl 2008 21:31
sailor neptune

Efsane Üye
Efsane Üye

sevgi yazmış:
Bunu da kendime yaptııım Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Goong'un manga resimlerini buldum Hayranlık Besliyor aşırı beğendim valla Hayranlık Besliyor hemen yapıyım dedim Kayan Gözler

Küboşum, Mustafa senden önce gördü, çatla sen Dil Çıkartıyor Dil Çıkartıyor Kahkaha Atıyor

yorumları bekliyorum Göz Kırpıyor

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olamazzz yaaaa
ben görcektim önce
arka plan fırçların uyumu mükemmel olmuş Hayranlık Besliyor Kayan Gözler Hayranlık Besliyor ama önce mustafa görmüş o yüzden hıhhh
Hiç güzel olmamış Çılgın Madde

Kendime teşekkür ederim :D
Spoiler:

umi-chan çokk saoll

Sailormoon_ami çokk teşekkür ederimm
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 04 Eyl 2008 21:40
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Çok teşekkür ederiiim Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Bunu ufak tefek şeyler hariç hep ps de yaptım Göz Kırpıyor Arka plan da benim eserimdir Göz Kırpıyor Sarılır ... Beğenmenize çok sevindiiim

Resim de güzeldi ama de mi Kayan Gözler Kayan Gözler Kahkaha Atıyor

Bunu Mustafaya vercem aslında ama Kahkaha Atıyor bu kez hepten çatlarsın diye, bari kendime ayırım dedim bebişim Göz Kırpıyor Hayranlık Besliyor Kahkaha Atıyor Zarif

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Eyl 2008 10:57
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

yeni çalışmalar ne zaman gelicek peki belki istediğim olur aralarından Gizli Planlar Yapmaktadır

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 05 Eyl 2008 11:36
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

sen direkt bişi iste, onu yapıyım ben Kayan Gözler Hayranlık Besliyor Göz Kırpıyor

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Eyl 2008 11:37
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

o da olur Çok Mutlu
bana
şu resimle ilgili bir imza yaparsan sevinirim Hayranlık Besliyor

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 05 Eyl 2008 11:39
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

oha bu ne Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda şaka mı bu Dil Çıkartıyor dur bi deniyim ama... nasıl olur bilmem Çıldırmış Durumda Şaşırmış Durumda
kim bu arada bu?

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Eyl 2008 11:42
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

sevgi yazmış:
oha bu ne Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda şaka mı bu Dil Çıkartıyor dur bi deniyim ama... nasıl olur bilmem Çıldırmış Durumda Şaşırmış Durumda
kim bu arada bu?

istersen başka resimde gönderebilirim Çok Mutlu

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 05 Eyl 2008 11:46
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Şöyle insanın elinin yüzünün göründüğü bi resim daha makbule geçerdi cidden Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Eyl 2008 11:47
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Grafik Çalışmaları Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 31, 32, 33  Sonraki
26. sayfa (Toplam 33 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız