Sailor Moon Forum
Sevgi'den çalışmalar... =)
Sayfaya git 1, 2, 3 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Grafik Çalışmaları

Yazar Mesaj
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Ünvan: Prenses

Sevgi'den çalışmalar... =) Konu: Sevgi'den çalışmalar... =) Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ben de bu dün canikom sayesinde PhotoFiltre yükledim ve çalışmaya başladım.Oldukça acemiyim bunu çalışmalara bakınca görürsünüz zaten Şaşırmış Durumda ama ben yine de sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü sizlerin yardımıyla daha iyi olacağıma inanıyorum.İşte çalışmalarım

bakalım ne düşünüyorsunuz??valla her türlü yoruma açığım çok abuk çalışmalar da olsa söyleyin Şaşırmış Durumda

bu arada benim pc'de PhotoShop 7.0 da var ama ben pek anlayamadım oldukça karışık geldi ama onu da kurcalaya kurcalaya belki çözerim yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim Hayranlık Besliyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^

En son sevgi tarafından 06 May 2008 16:59 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Oca 2008 14:25
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Sevgi'den çalışmalar... =) Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

hoş olmuş gerçekten
merkür harika

Spoiler:

Flamesniper cnm çok güzel olmuş tam istediğim gibi çok teşekkürler...

Gece'ye imza için çok teşekkürler

http://www.azbuz.com/viewProfile.jsp?userId=906137
http://animedunyasi.azbuz.com/index.jsp
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 29 Oca 2008 14:42
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

bence gayet iyisin prenses merkürlüye bayıldım ama Hayranlık Besliyor

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Oca 2008 14:49
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

sağolun canlarım Hayranlık Besliyor siz gibi ben de en çok merkürlüyü beğendim zaten Hayranlık Besliyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Oca 2008 15:09
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

bence o kadar acemi degilsin Göz Kırpıyor güzeLLer Gülücük Dağıtıyor Ama bu pf hastaLıgı nedir böLe hiç anlamıyorum o.O Kolay oldugu içinmi herkes ilk bunu kullanıyor ? bence Paint Shop proda Çok Kolay hem onda yaptıgınız çalışmalar Daha güzel olucak =) emin oLun ! Ders Verilmesi gerekirse YardıMcı olurum Gülücük Dağıtıyor

Yuuki artık geber Fc !

Zero [ ma * muza * muzlara ] yazık Fc !

Kaname yi çömek fizik kimya astoloji ister Fc !

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 29 Oca 2008 15:14
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

çalışmaların çok güzel olmuş hele merkürlüye bayıldımmmm Hayranlık Besliyor Çok Mutlu

çok teşekkür ederim Venüs Minako süpersin Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Oca 2008 15:50
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

::Hachi:: ben pf kullanıyorum çünkü diğer programlar hakkında pek bilgim yok Şaşırmış Durumda canikom da of kullanıyordu onun yardımıyla yğkledim zaten bu yüzden yani Şaşırmış Durumda diğer programları bilsem ve tabii kullanabilsem Şaşırmış Durumda iyi olurdu ama Şaşırmış Durumda
beğenmenize sevindim
yardım için tekliflerinize de teşekkür ederim şu an bulut ablacığım yardımıma koşuyor ama o yokken size danışacağıma emin olabilirisiniz Kahkaha Atıyor

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Oca 2008 15:53
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

bence gayet başarılısın .. çalıştıkça aha güzel olucağına eminim =)

Vampire Knight Forum ve Radyo'su açılmıştır.♪ ♪ ♪
Herkesi bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Oca 2008 16:00
Usagi_Seiya

Efsane Üye
Efsane Üye

cnm superler dewamını beklıorusss Çok Mutlu

Sweet-Chan Teşekkürler >.<

High School Musical 3 *-*
Disney Stars Fan Club Sitemize Bekleriz
Jonas Brothers Fan Club Siteme Beklerim ♫♥
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 29 Oca 2008 16:09
sailor chibi usa

Anime Fan
Anime Fan

Ben böyle şeyler bile yapamıyorum Hüzünlü

Uvv tipini yerim <3 ^^ Saol Integra

Witch 3 ayda bir değil, her ay çıksın diyosan TIKLA yorum yaz
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 29 Oca 2008 16:26
çibiçibi

Venus Fan
Venus Fan

gayet iyiler
ben yapamıyorum böyle güzel şeyler Üzgün ya da Ağlıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Oca 2008 16:59
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

sağolun arkadaşlar Hayranlık Besliyor ama ben de bu kadarcık yapabiliyorum ancak ve düne kadar ben de hiç bir şey yapamıyordum bu programı veya benzerlerini yükleyin ve deneyin derim ben Kayan Gözler
zamanla geliştireceğimi umut ediyorum

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Oca 2008 17:50
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

sevgi yazmış:
::Hachi:: ben pf kullanıyorum çünkü diğer programlar hakkında pek bilgim yok Şaşırmış Durumda canikom da of kullanıyordu onun yardımıyla yğkledim zaten bu yüzden yani Şaşırmış Durumda diğer programları bilsem ve tabii kullanabilsem Şaşırmış Durumda iyi olurdu ama Şaşırmış Durumda
beğenmenize sevindim
yardım için tekliflerinize de teşekkür ederim şu an bulut ablacığım yardımıma koşuyor ama o yokken size danışacağıma emin olabilirisiniz Kahkaha Atıyor

derslerlede bir şeyler ögrenebilirsin o.O aam sen bilirsin pfde usta oLanlar var =)

Yuuki artık geber Fc !

Zero [ ma * muza * muzlara ] yazık Fc !

Kaname yi çömek fizik kimya astoloji ister Fc !

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 29 Oca 2008 18:02
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

beni yanlış anlamyın ben pf yi canikom sayesinde yğkledim ki bizde zaten photoshop 7.0 var ama baktım ve pek hatta hiç bişi anlamadım bu yüzden şimdilik diyelim bunu kullanıcam Şaşırmış Durumda

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Oca 2008 18:26
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

çibiçibi yazmış:
gayet iyiler
ben yapamıyorum böyle güzel şeyler Üzgün ya da Ağlıyor

bende sendenim çibiçibi Hüzünlü Üzgün ya da Ağlıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Oca 2008 23:47
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Grafik Çalışmaları Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3 ... 30, 31, 32  Sonraki
1. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız