Sailor Moon Forum
sevgi'nin çizim kaleminden
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic

Yazar Mesaj
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Prenses

sevgi'nin çizim kaleminden Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

ayy ço ktatlı olmuşlar yaa canım Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Şub 2008 13:24
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

sevgi yazmış:

bu da bir başka değerli arkim için yılbaşı hediyesiydi (Bulut ablacığım bak işte bu çizim o çizim)

kardeşime böyle bi yılbaşı hediyesi gelse sevinçten bayılırdır herhalde Kahkaha Atıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 09 Şub 2008 13:37
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

işte bu benim Sevgi'm diyorum yine her zamanki gibi Hayranlık Besliyor hatırlarsan sana Naoko'nun sm çizimleriyle başkalarının sm çizimlerini ayırt edebilirim demiştim ama bu çizimleri ve özellikle de şu Haruka'yı senin çizdiğini bilmesem Naoko çizmiş sanırdım Hayranlık Besliyor harika çiziyosun canım Hayranlık Besliyor

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Şub 2008 15:46
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

beğenileriniz için teşekkürler Hayranlık Besliyor
matrixsakini sana ö.m. atıcam ama daha net bir fotoğrafını çekiyim öyle atıcam.
Ami-chan'im ben haliyle ilk başlarda baka baka çiziyordum ama bilgisayarımdaki resimlere öyle saatlerce baktığım da oluyordu çünkü detaylar çok önemli bu detaylerın çoğunu ezbere biliyorum artık.hani yani şu anda bakmadan bir haruka yüzü çizebilirim sanırım Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda en azından ilk başladığımdan daha iyi çizerim neyse bu kadar bakınca hatta bazen kopya bile çekince insanın eli baya alışıyo.benzerlik de burdan geliyordur.ama bu kadar baka baka çizmek kendi hayal gücüm açısından iyi olmadığı için kendi özgün çizimlerimi de yapmaya başladım mesela şu anda hani venüs yeni açıldığında koyduğum bir kız vardı ya onla uğraşıyorum Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 09 Şub 2008 22:33
*venüs*

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

çizimlerine bayıldım hele kendi yarattığın savaşçılar harika haylini çok tatlı çizmişsin minakoda öyle.bide elinde asası olan jüpiter hepsi çok güzeller Hayranlık Besliyor keşke bende çizimlerime devam edebilsem ama işte üniden fırsat yok Hüzünlü birşey daha var ben resim çizmeye başlamadan önce şarkı açarım hem şarkı dinler hem resim çizerim her bir ayrıntıyı çizmek heyecan verir bana.resim çizerken sen ne yapıyosun?

uzaklarda bir yerde yüreğine bağlanmış biri mutlaka vardır ve sen aynaya her baktığında adını bilmediğin o gizli sevda için mutlaka gülümsemelisin...

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Şub 2008 04:11
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

güzel bir noktaya değinmişsin Hayranlık Besliyor ben de eskiden yapmazdım ama böyle ortalama bir süredir mp3'ü takıyorum kulağıma zaten çizim yaparken böyle bambaşka güzel bir dünyaya uçuyorum Hayranlık Besliyor müzik de yardım ediyor normal hayattan soyutlanıyorum Dil Çıkartıyor
sonra senin gibi ben de her bir ayrıntıyı çizerken heyecanlanırım ayrıca ufak da olsa korkarım da Şaşırmış Durumda çizim bittiğinde o güzelliği görmek mutlu ediyor insanı Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 13 Şub 2008 16:32
*venüs*

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

aynen öyle resim bittiğinde bende şaşıyorum böyle müthiş bişiyi nasıl yaptım diyorum resmime hayran hayran bakıyorum Hayranlık Besliyor bide annemler kardeşim ve bana kızarlar bu kadar sailormoonla ilgileniyoz diye ama kardeşimve benim çizdiğimiz resimleri görünce bayılıyolar Çok Mutlu resim çizerken hakikaten bi rüyada gibi oluyosun Kayan Gözler bana geceleyin ilham gelir güneş doğana kadar resim çizerdim resim bitincede evimden güneşin doğuşunu denize vuruşunu izlerdim nedenini bilmem ama yüzümde bi gülümsemeyle Kayan Gözler ay yine daldım gittim tabi bunları yazarken yalının sen dönmeden uyumam bu geceyi dinlersem olacağı bu ah yine sailormoon olsa ya çok özledimm Üzgün ya da Ağlıyor

uzaklarda bir yerde yüreğine bağlanmış biri mutlaka vardır ve sen aynaya her baktığında adını bilmediğin o gizli sevda için mutlaka gülümsemelisin...

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Şub 2008 16:54
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

çok güzel bir duygu bu ne mutlu bize Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
geceden sabah güneş doğana kadar çizmek ha hıım ben hiç öyle bir şey yapabileceğimi sanmam neden mi herkes uyuduğunda ayakta tek başıma kalmak korkutur beni de ondan bu aralar çok korkak biri oldum çıktım ben Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor
ve ne güzel denizi izleyebilmek Hayranlık Besliyor çok severim güneşin batışını deniz kıyısından izlemeyi Hayranlık Besliyor ben de Hayranlık Besliyor

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 13 Şub 2008 22:50
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

bugün canikomun yani sevgili arkadaşım sailormoonn'un doğum günü.Bir kez daha doğum günün kutlu olsun canikom!!!
işte bu da onun için çizdiğim Usagi

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 15 Şub 2008 16:17
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

çok güzel bir hediye sailormoonn çok şanslısın, doğum günün kutlu olsun Kahkaha Atıyor

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 15 Şub 2008 16:29
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

merkür prensesi yazmış:
çok güzel bir hediye sailormoonn çok şanslısın, doğum günün kutlu olsun Kahkaha Atıyor

beğenmene çok sevindim Ami-chan'im.birileri de çok beğenmişti Kahkaha Atıyor Hayranlık Besliyor
Ami-chan'im sen de 31 temmuzu bekle diyim ne diyim. Hayranlık Besliyor :oops:Yok ille de dayanamam dersen elbette senin için de bir çizim yaparım zevkle hem de ama 31 temmuzun yeri ayrı benim için Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 15 Şub 2008 16:32
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

şu birileri olayı da ayrı bi mesele yani artık bari bi isim koyalım da birileri olarak kalmasın Hayranlık Besliyor Dil Çıkartıyor

tabi ki 31 Temmuz'da alsam benim için de en güzeli canım Gülücük Dağıtıyor bir dahaki 23 Eylül'de ben de hoşuna gidecek bişeyler ayarlayacağım canım Gülücük Dağıtıyor

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 15 Şub 2008 17:19
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

bu da Witch'den Orube ve Cedric haklarında bildiklerimin birazını paylaşayım
Cedric aslında witch'lerin düşmanıdır en baştan beri.Orube ise daha sonradan çıkmış ve witch'lerin yanlarında yer almış bir karakter.Bir görev gereği Cedric'in kitapçısında uzun süre birlikte yaşıyorlar bir nevi birbirlerinin göz hapsinde.Zamanla da aşık oluyorlar ve kötü son Cedric kendini feda ediyor.Ve evet işte çizim

Dergide bu resmin üstünde
"Acaba aşk gibi bir duyguyu gerçekten hissedebilir miyim?"yazıyordur bunu da eklemek istedim Gülücük Dağıtıyor
bu arada bunu paylaşmış mıydım hatırlayamadım ama koyuyorum eğer koyduysam tekrar gömüş olun cnm Gülücük Dağıtıyor Çok Mutlu

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 28 Şub 2008 16:05
new-usagi

Anime Fan
Anime Fan

çoook güzel çizimlerin var çok tatlılar Hayranlık Besliyor banada öğretirsin artık Gülücük Dağıtıyor

çok saol :::HacHiko::: imzaya bakarken bile şaş oldum^^
^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Şub 2008 16:38
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

teşekkür ederim Hayranlık Besliyor öğretmek derken yani yardıma ihtiyacın olan yerleri sor elimden geldiğince yardım ederim Gülücük Dağıtıyor

Spoiler:

En son sevgi tarafından 01 Mar 2008 21:55 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 28 Şub 2008 16:50
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18  Sonraki
16. sayfa (Toplam 18 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız