Sailor Moon Forum
sevgi'nin çizim kaleminden
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic

Yazar Mesaj
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prenses

sevgi'nin çizim kaleminden Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

çookk süper olmuşlar cnm gerçekten bide ben böyle çizebilsem Üzgün ya da Ağlıyor Dil Çıkartıyor

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Şub 2008 22:28
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

cnm harika olmuşlar nasıl yorum yapmayı unutmuşum ya Hüzünlü ama bence devam et çok büyük bi yetenek olabilirsin sevgim Gülücük Dağıtıyor Kahkaha Atıyor

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 18 Mar 2008 16:45
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

teşekkür ederim Mina-chan'im benim Hayranlık Besliyor

bu arada yeni çizim biraz bekleyecek çünkü bu aralar sınavlar sağdan soldan geliyor Çıldırmış Durumda

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 18 Mar 2008 16:50
rei hino

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

sevgi'nin çizim kaleminden Konu: Yanıt: sevgi'nin çizim kaleminden Alıntıyla Cevap Gönder

çok güzel çalışmalrın var cnm, hepsi çok hoş olmuşşlarr Çok Mutlu

imza ve avatar için Bulut'a çook teşekkürlerr. süpersin meleğim!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 20 May 2008 17:42
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

sevgi'nin çizim kaleminden Konu: Yanıt: sevgi'nin çizim kaleminden Alıntıyla Cevap Gönder

Gülücük Dağıtıyor Gülücük Dağıtıyor teşekkürler Gülücük Dağıtıyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 25 May 2008 15:17
The Undertaker

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prens

Çalışmalarını çok beğendim Çok Mutlu.Tüm resimlerin birbirinden güzel olmuş Gülücük Dağıtıyor Bundan sonra herkes doğumgünlerinde senden resim istesin bence Dil Çıkartıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 25 May 2008 15:23
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Gülücük Dağıtıyor çok teşekkür ederim, birden çoık mutlu oldum Çok Mutlu
valla doğum günlerine gelince Şaşırmış Durumda daha çok, çok çok samimi olduğum arkadaşlarıma çiziyorum Şaşırmış Durumda ama diğerleri özel olarak isterlerse de vakit bulursam niye çizmiyim canım Gülücük Dağıtıyor hepiniz arkadaşımsınız Göz Kırpıyor

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 26 May 2008 14:56
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Devamı yok mu Sevgi??

chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)

Spoiler:

Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. Hayranlık Besliyor (İşte ikinci imzam)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 May 2008 21:13
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Şaşırmış Durumda güzel soru

aslında şöyle ki okul açıldığından beri çok çizim yapamadım Hüzünlü hani yaptıysam da buraya koyacağım çizimlerim değildi
yaz geldi artık Gülücük Dağıtıyor çizdikçe koyarım Çok Mutlu

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 30 May 2008 22:19
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Sevindim

chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)

Spoiler:

Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. Hayranlık Besliyor (İşte ikinci imzam)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 22 Hzr 2008 16:23
michiru

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

çok güzel çizmişsin gerçekten o michiru* Gülücük Dağıtıyor lu olana bayıldım

sağol kuzen

çok teşekkür ederim umi-chan harika bir çalışma*-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Tem 2008 12:25
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Gülücük Dağıtıyor tekrar teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor bu arada yeni birkaç çizimim var, pc'ye atınca sizlerle paylaşıcam Gülücük Dağıtıyor

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 10 Tem 2008 10:15
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Sonunda beklediğim gün geldiiii Hayranlık Besliyor Vay be 1 yıldır bu günü bekliyorum aslında ben. Geçen yıl bunu yapmış olmayı dilerdim ama ne yazık ki buraya üye olduğumda bu gün çoktan geçmişti.

Ami-chan'im, biricik arkadaşım benim Gülücük Dağıtıyor Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini, sevdiklerinle birlikte daha nice yıllar geçirmeni dilerim. Çok seviyorum seni ben. Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

Ve senin için hazırladım hediyeye geldi sıra..... Kısmet olsa da bu çizimi ellerinde tutabilsen.... O da olur bir gün umarım Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

İşte...

Umarım beğenirsin.....

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 31 Tem 2008 09:27
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

çok hayırsızsınız ha Neee? çizim nerde kaldı diyorsunuz koyunca da bakmıyorsunuz bile Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda küstüm işte Dil Çıkartıyor Dil Çıkartıyor

her neyse bu canikoma hediyem Göz Kırpıyor tamamen kendisi için çizdim bunu Gülücük Dağıtıyor

az önce gördü canikom, ama burda da bi görsün Çok Mutlu

yorum yapar mısınız bilmiyorum ama, yaparsanız eğer bekliyor olucam ben Çıldırmış Durumda

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Eyl 2008 14:32
usagi-tsukino

Venus Fan
Venus Fan

harikaa çizmişsinn *.* Ahh bu yetenek birde bende olsaa Göz Kırpıyor

Süpersin BüşBüş *.*
...

BüşBüşün Hıtsuguya'yı vermeme çabaları XD

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Eyl 2008 14:36
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  Sonraki
17. sayfa (Toplam 18 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız