Sailor Moon Forum
sevgi'nin çizim kaleminden
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic

Yazar Mesaj
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Ünvan: Prenses

sevgi'nin çizim kaleminden Konu: Yanıt: sevgi'nin çizim kaleminden Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkür ederim usagi-tsukino Hayranlık Besliyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Eyl 2008 14:38
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Büyücü Prenses

sevgi'nin çizim kaleminden Konu: Yanıt: sevgi'nin çizim kaleminden Alıntıyla Cevap Gönder

see-chanim gene harika şeyler yapmışsın ellerine sağlık Hayranlık Besliyor

Tamaki aşkım depreşti <3 *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Eyl 2008 16:27
sailor neptune

Efsane Üye
Efsane Üye

ayy canım çizimlerin süperr
hele o merkür savaşçısının olduğuna bittim
insanda yetenek olunca bi başka oluo tabi Kayan Gözler Hayranlık Besliyor

Kendime teşekkür ederim :D
Spoiler:

umi-chan çokk saoll

Sailormoon_ami çokk teşekkür ederimm
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 02 Eyl 2008 16:42
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

sevgi yazmış:
çok hayırsızsınız ha Neee? çizim nerde kaldı diyorsunuz koyunca da bakmıyorsunuz bile Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda küstüm işte Dil Çıkartıyor Dil Çıkartıyor

her neyse bu canikoma hediyem Göz Kırpıyor tamamen kendisi için çizdim bunu Gülücük Dağıtıyor

az önce gördü canikom, ama burda da bi görsün Çok Mutlu

yorum yapar mısınız bilmiyorum ama, yaparsanız eğer bekliyor olucam ben Çıldırmış Durumda

Zaten sana yorumumu yapmıştım ama burdada yapıyım *-* çok güzel olmuş cnm bnm ellerine sağlık böyle hediyeler falan şımartıyosun beni yani Hayranlık Besliyor

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Eyl 2008 17:03
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Teşekkür ederim deli-kuzum Çok Mutlu ve biriciğim Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor canikom seni bilerek şımartıyorum zaten Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor uu çok seviyorum sizi ben ya Hayranlık Besliyor Kayan Gözler

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 03 Eyl 2008 13:41
zac_efron

Anime Fan
Anime Fan

Ünvan: Prens

çok güzeller

yumurtamı beslermisin lutfen
seninde Flyffables! yumurtan olsun
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Eyl 2008 14:55
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18
18. sayfa (Toplam 18 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız